Ubytování

Recenze ubytování ze Santorini

Melissa Travel

Ilioperato

Santorini » Imerovigli Hotel
Kačule Ivana / žena / 1 411x
Na RN od 09.10.08 · 12 let
Naposledy 02.05.21/18:52 · 6 dny Zobrazit profil
WiFiInex22.07.20
Ilioperato je hotel se samostatně přístupnými pokoji z jednotlivých balkonů, ke kterým se dostanete přes společné prostory v několika výškových úrovních umístěných přímo nad kalderou tak, že nic nebrání fantastickému výhledu přímo na kalderu a západ slunce. Hotel disponuje bazénem na terase, ze které je ničím nerušený výhled do kaldery. Z každého místa v hotelu je nádherný výhled na protější ostrov Thirasii, ostatní ostrůvky v kaldeře, bílé domy v Oie a večer na Oiu, která září osvětlená jako plující loď na moři.
Hotel je čistý, každý den personál zametá venkovní prostory, myje bazén a jeho okolí.
V hotelu je také krásný prostor s barem, který byl ale bohužel letos zavřený kvůli Covidu 19 a malému počtu hostů.
Pokoje jsou tak akorát velké, prostorné a útulné. My měli pokoj v nejspodnější části hotelu, kde jsou pokoje superior.
V pokoji byla lednice, varná konvice, kávovar, dřez, příbory, talíře, sklenice a základní nádobí na přípravu salátu nebo studeného jídla.
Koupelna na řecké poměry docela prostorná s vanou, umyvadlem a WC.
Jelikož jsme byli v hotelu ve výjimečné době pandemie a skoro sami, úklid a výměna prádla probíhala na naši žádost. My jsme požadovali pouze několikrát vyměnit ručníky, úklid nebyl potřeba.
Snídaně také kvůli Covidu 19 byla každý den servírována přímo na náš balkon v čase, který jsme si určili a předem vybrali co k snídani chceme na přiloženém formuláři. K dipozici byla vejce na 3 způsoby, šunka, sýr, ovoce, džemy, med, jogurt, pečivo sladké i slané, plněné i obyčejné. Káva, čaj, džusy různé druhy. Nejsme nároční na jídlo a tyto snídaně servírované přímo na balkon s výhledem na moře byly pro nás naprosto jedinečné a neobyčejné.
Hotel je téměř na samém konci Imerovigli směrem k Oie. Auto se musí nechat na malém náměstíčku od kterého vede k hotelu cesta cca 100 metrů, která pak dále od hotelu pokračuje jako známá Caldera hiking path do Oie. Také z tohoto důvodu je to nejtišší místo, jaké jsme kdy v Řecku navštívili a kde jsem bydleli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Kamarela

Santorini » Kamari Apartmány/Studia
Nata Nata / žena / 183x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.07.20/22:10 · 9 měsíců Zobrazit profil
WiFiFiro11.08.18
Tato studia se nacházejí v centru Kamari, v těsné blízkosti Kamari Star. Kamenitá pláž a promenáda jsou ve vzdálenosti 50m. My jsme nejraději chodili více vpravo, na pláž, patřící taverně Dolphins(cca 200m). Zde byla lehátka zdarma. Dávali jsme si frappé, ale obsluhující se nijak nevnucoval, snad by nás nechal i bez konzumace. Možná, že to tak funguje i u jiných taveren, ale my jsme zde byli spokojeni a jinam jsme nechodili. Líbil se nám i vstup do moře, ale boty do vody jsou nutností. Voda čistá, průzračná.
Studia jsou v klidné postranní uličce. Lze doplatit snídaně, ale v pokojích se nachází kuchyňský kout s ledničkou, takže kávu nebo čaj si uvaříte sami a něco k jídlu se dá pořídit v obchůdcích s potravinami, které jsou v okruhu 50m minimálně 3. Klimatizace fugovala výborně. Úklid každodenní, výměna ručníků a ložního prádla 1x týdně. Postele byly pohodlné. Jako přistýlka sloužilo rozkládací lehátko, ale také bytelné a pohodlné.
Ti, co bydleli v suterénu, měli výhled na zeď. My jsme měli pokoj ve zvýšeném přízemí a měli jsme výhled do vnitrobloku, na balkóny okolních penzionů a sušící se hotelové ručníky. Nic moc. Balkóny jsou malinké, 3 osoby se kolem stolečku nevejdou. Na balkónech je struna na prádlo a kolíčky. Potěšil nás trezor i klimatizace zdarma. Studia jsou čistá, ale vadily nám hrubé, páchnoucí ručníky a osušky. Toto ubytování je úměrné ceně, kterou za ně platíte.
Nedaleko studií (30m) se nachází občerstvení Souvlike. Tady jsme si dávali k obědu gyros v pitě za 2,50 EUR, k tomu čepované pivo, rozlévané víno nebo plechovky s nealko nápoji. Výborné, rychlé, levné občerstvení. Doporučuji.
Večeřeli jsme v tavernách Dolphins (pro cestující s Firem 10% sleva na jídlo), To Kati Allo, Amélie, Perivolos, Koralli a všude spokojenost. Nenarazili jsme na špatnou tavernu.
Nejhezčí pláž, kterou jsme navštívili byla Monolithos, poblíž letiště. Jemný, černý písek, pozvolný vstup do moře, ideální pro děti. Boty do vody zde nejsou potřeba.
Auto jsme měli půjčené na 2 dny od půjčovny Damaskinos, Hyundai Atos, 40 EUR denně+10 EUR pojištění s nulovou spoluúčastí. Jinde jsme to neřešili, bylo to na doporučení delegátky, sama vše zajistila, ale klimatizace nefungovala, zavazadlový prostor nešel odemknout vůbec a dveře u řidiče s obtížemi. Zpátečku bylo možné zařadit na několikerý pokus. Vůz nás dovezl, kam jsme potřebovali, nechtěli jsme si dovolenou komplikovat stížnostmi a reklamacemi, ale příště bych se raději porozhlédla v jiných autopůjčovnách. Cestovali jsme i do sousední Perissy, ale v Kamari se nám líbilo více.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 1
  • VlaďkaV
Napsat recenzi

Koralli

4 recenze Santorini » Kamari Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 944x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 05.05.21/17:51 · 3 dny Zobrazit profil
Paros » Alyki » 16.07.21 za 68 dní
WiFiFirotour24.07.17
Malý soukromý hotýlek s mimibazénkem a teráskou na snídaně.My měli navíc polopenzi a stravovali jsme se v taverně Koralli která patřila majitelce hotelu a byla cca 50 m vzdálená.Jídlo v taverně typicky řecké a výborné.Hotýlek má tři patra každý apartmán má terasu.V apartmánu je lednička,klima a televize.Wifi je nejsilnější právě v pokojích.Apartmány čisté,udržované a obden se prováděl úklid.K moři to bylo kolem 150 m přímo na promenádu.Zde pak byly samé taverny a obchůdky.Pláž pěkná,bohužel jako všude tmavý písek ale i ten měl svoje kouzlo.Voda příjemně teplá a čistá bez jakýchkoliv chaluh.Pláž v Kamari je velmi dlouhá a táhne se až ke skaliskům s kostelíkem.Personál velmi milý,zejména majitelka Dina byla všude a vše pečlivě hlídala včetně taverny.Celkový dojem včetně přístupnosti na pláž nebo do města hodnotíme na 5*.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Iriska
  • Janca84
  • Magdina
  • Mysha
  • Vladuska
  • croton
  • georgjirka
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi

Santorini Houses dům Hara

Santorini » Kamari Apartmány/Studia
Pucík Lucka / žena / 7 438x
Na RN od 23.06.06 · 14 let
Naposledy 17.04.21/20:55 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBrenna07.07.17
Po reklamaci původního pokoje, nám byl přidělen pokoj č.5 v domě Hara (viz.moje předešlá recenze).
Dům byl obklopen krásnou velkou bouganvillii. Pokoj byl velmi prostorný tj. kuchyňka s posezením v jedné místnosti, ložnice s balkónem v druhé. Kuchyň byla vybavena pár kousky nádobí, každý pes jiná ves a starším vařičem ale my si na pokoji chystali pouze snídaně, tak nám to nevadilo. Jediné co jsme postrádali byl nůž, byl zde pouze mazací. Jinak klasika džezva, talíře, hrnky, skleničky, hrnec...pro dva, vybavení bylo po skromnu, ale dalo se.... Ocenili jsme že byl v kuchyňce stolek a židle, protože ráno na balkón opravdu pražilo slunce. Utěrky, jar, houbičku jsme nenašli, ale měli své. Obytná místnost byla opravdu veliká, nábytek starší, ale vše funkční, byla zde skříň s trezorem, dvě postele s noč.stolky (matrace tvrdší), toaletka se zrcadlem, taburetky, odkládací lavice, věšák, místo na kufry, dostatek zásuvek, klimatizace. Balkón byl pro dva dostačující, s květinou, šňúrou i kolíčky, popelníkem. Výhled je v Kamari pokud nebydlíte na promenádě nebo ve vyšším patře vždy na jiné budovy, za zídkou byl hotel kde celkem příjemně hrála hudba a pořádali se zde večery s živou hudbou, což nám u popíjení vína nebylo nepříjmné.
Koupelna prostorná, čistá, se závěsem u sprchového koutu.
Výměna ručníků i prostěradel, vynášení košů a dokonce i úklid kuchyňky (třeba umytí zapomenuté skleničky na lince) probíhali denně, krom neděle. Paní uklízečka byla velmi milá a precizní.
Vzdálenost k místní pláži je cca 300 mezi domečky obklopenými květy, kolem místního pekařství, taveren, zastávky autobusu. Pláž je tmavá, z větších oblázků, břeh se ve vodě celkem rychle svažuje. Pozor, tmavé kamínky se rozpálí a pálí do nohou, doporučuji používat boty do vody. Vlny byly za našeho pobytu větší pouze jednou. Na první pohled vypadá pláž díky slunečníkům přeplněná, ale za našeho pobytu nebyla. Slunečníky jsou ve většině případů k užití "za požití".
Oba mladíci i slečna působící na recepci jsou velmi příjemní a snaží se pomoct, nepříjemná je pouze paní manažerka, kterou lze poznat na první pohled
Při odjezdu se pokoj vyhlízel do 12h a bylo možno si na recepci nechat kufry a použít toaletu a sprchu v suterénu hotelu Alitana.
Poslední den pobytu nám začal protékat záchod, do hodiny bylo vše opraveno, nestačili jsme zírat.
S vyměněným pokojem jsme byli opravdu spokojeni.
Od spolucestujících víme, že ubytování ve třetím domě Popi, bylo jednodušší, ale ve druhém patře a s výhledem na moře.
Kamari od 23.06.17 do 04.07.17Moje první KykládySantorini Houses dům Ria
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 1
  • bayka
Napsat recenzi

Santorini Houses dům Ria

Santorini » Kamari Apartmány/Studia
Pucík Lucka / žena / 7 438x
Na RN od 23.06.06 · 14 let
Naposledy 17.04.21/20:55 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiBrenna07.07.17
Název studií pod sebou ukrývá 3 různé domky s názvem Hara, Ria a Popi a má společnou recepci s hotelem Alitana,kde je možno využívat bazén. Po našem příjezdu jsme byli ubytování v pokoji č.8 domu Ria. Jak jsme později zjistili, v tomto domě byl ubytován personál a jediný volný pokoj zezadu budovy byl přidělen nám, ostatní hosté, kteří přijeli s námi byli ubytováni v domě Popi. Bydlet s personálem by nám samozřejmě nevadilo, kdyby bylo vše ostatní v pořádku, ale....K pokoji se přicházelo přes dřevěnou desku, která zakrývala jakousi díru (dle nás odpad), takže hrozil úraz a výhled byl vskutku famózní. Když jsme otevřeli dveře pokoje, málem nás seklo....Takový smrad jsem v životě nezažila, pokoj smrděl zatuchlinou jako kdyby nebyl Xlet používán. Místnost byla malinká (nebylo kde odložit boty natož kufr...), kolem postelí se sotva dalo projít. Nábytek starý, oprýskaný (ale tak to by šlo přežít), inzerovaný trezor jsme nenašli. Po otevření lednice jsme objevili zatuchlou kupu ledu a koupelna? To že byl sprchový kout bez závěsu by se dalo přežít, i když při velikosti pokoje bychom nejspíš plavali i v posteli, ale to že nebyla uklizená, to jsem nedala....Věci z kufru nebylo díky smradu možno vybalit (jedna pidi skříň bez police by na ně ale stejně nestačila) a když jsme na matraci našli krvavou skvrnu, štítili jsme se zde i spát. Nádobí v lince nedostatek a neomyté. Absence balkónu, posezení přede dveřmi s výhledem do zdi a na výše zmíněnou zakrytou díru. Okamžitě jsme situaci začali řešit, na recepci i s delegátkou Janou, první noc jsme nespali, nejen díky šílenému smradu a nechuti ležet v těchto postelích, ale taky strachy, když na nás do pokoje někdo díky rozbitým okenicím svítil.....
První den se s námi na recepci nikdo nechtěl bavit, druhý den zde byla velmi nepříjemná managerka, která nám oznámila, že co jsme si zaplatili máme, ale naštěstí tam byl i jeden velmi ochotný mladík, se kterým komunikovala i slečna delegátka a zejména díky její pomoci došlo druhý den po poledni k výměně pokoje (na ten bude moje následující recenze, zde už bylo vše vpořádku).
Na celé situaci nám dost vadilo, že ani po 4 návštěvách na recepci s námi nikdo do onoho pokoje nešel, takže moc dobře věděli co za hrůzu nám dali a prostě mysleli že to necháme být. Během našeho pobytu byl pokoj přidělen dalším hostům, ale i ti se druhý den stěhovali.
Dům Ria NIKDY VÍC!!!! Při vzpomínce na ten pokoj jsem ve smrti ještě teď!!! Podle mě se nejedná o chybu ze strany CK, ale o drzost hotelu.
Pláž a úklid zhodnotím u recenze na vyměněný pokoj.
Kamari od 23.06.17 do 04.07.17Moje první KykládySantorini Houses dům Hara
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 27%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Koralli

4 recenze Santorini » Kamari Hotel
georgjirka JIŘÍ / muž / 1 528x
Na RN od 15.02.10 · 11 let
Naposledy 02.05.21/14:07 · 6 dny Zobrazit profil
Rhodos » Stegna » 21.08.21 za 104 dní
WiFi05.07.17
Jedná se o rodinný hotel,
na mne působící se silným řeckým
způsobem žití a stylem úpravy interieru .Pro nás středoevropany 90% jakoby zkrášlujících věci sem nepatří. Ale jsme v ŘECKU. A styl je veden podle velmi decentí dámy, majitelky hotýlku.
Koupelna - WC, dlaždě čisté ,sprch.kout.také. Voda teplá byla i po 19,30hod., kdy jsme se vraceli z pláže.
Prádlo výměna 3x za pobyt.
Klimožka funkčí celý pobyt. Bez poplatku.
Bezpečnostní zařiz. proti zlodějům stále
zapnuto. Wi-Fi funkční na pokoji i na terase.To za pokoj č.21
Snídaně obyč klasika jak už tady bylo psáno. Schází ovoce. Nahrazeno kompotovaným ananasem, broskvemi.
Chodili jsme na snídani 8,40 - 9h. a pokud něco došlo a nebylo doplnëno? Řekl jsem si o to a v dostatečné mé spokojenosti
byl talíř plný.
Bylo i vyhověno v poslední den odjezdu
obývat pokoj až do ùplného odchodu na bus a letiště.
Jen nás trochu zarazil nový trik ceny za
používání slunečníku.
Ležte si pod nim zadarmo jak dlouho chcete, ale pozor....... uděláte konzumaci
v taverně
Tak to je boom letošní sezóny
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Iriska
  • Janca84
  • Magdina
  • Mysha
  • RomanŠ
  • Vladuska
  • croton
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi

Kamari Star

3 recenze Santorini » Kamari Vila
binous Vladimír / muž / 48x
Na RN od 11.06.15 · 5 let
Naposledy 07.02.20/13:31 · před rokem Zobrazit profil
WiFiCK Firo tour28.08.16
Moc pěkné ubytování ,kousek od pláže.Úklid každý den,pokoje čisté s balkonem Snídaně sice stejné každý den ale myslím že bylo dost na výběr takže to bohatě stačilo
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 10
  • Aranka
  • BEDY
  • Bylinka65
  • IrenaT
  • Market1
  • RottenFox
  • Stand
  • Zemanová63
  • milcaj
  • verina
Napsat recenzi

Kamari Star

3 recenze Santorini » Kamari Vila
RottenFox Petr / muž / 1 849x
Na RN od 30.04.14 · 7 let
Naposledy Dnes 02:20 · 7 hod. Zobrazit profil
Kréta » Agia Galini » 06.09.21 za 120 dní
WiFiFiro Tour12.08.16
Villa Kamari Star...
Tak fajn, tohle bylo povedené.
Člověk dorazí poprvé na Kyklady, zírá všude kolem sebe s pusou dokořán a pak ho ještě ubytují v takovémhle fajn baráčku porostlém nádhernými květinami a stará se tu o něj Řecká rodinka.
Co chtít víc? Nic.
Co se týče vybavení a tak, které teda mě bylo celkem jedno, protože jsem byl úplně hotovej z toho obřího balkonu plného květin a s výhledem do ulice přes zahrádku Řecké rodinky, tak - koupelna malá a tmavá, ale hezká a čistá, nikde žádnej humus a na běžné věci, co se v koupelnách dělají to stačí.
V chodbičce dost velká skříň s velkým trezorem (ojro na den), pokoj samotný má dost velkou postel, pak ještě pohovku, ledničku, stolek, televizi a klimatizaci (zdarma). Od chodbičky je oddělen obloukovým průchodem, od zmíněného velkého balkonu klasickými dveřmi s modrými okenicemi. Wi-Fi je zde též zdarma.
Vše čisté a v pořádku.
Někdo, kdo je zvyklý třeba na velké Turecké resorty by se tu asi divil, ale nám tohle malé rodinné ubytování vyhovuje.
Zaplacené jsme měli snídaně, ty jsou dole u recepce v hotelové restauraci, kde v menší místnosti u kuchyně jsou vyskládané klasické snídaňové věci, jako chleba, sejra, vajce, salámy, sladké pečivo, kafe, limča, atd.
Nevím, mě to přijde jako běžné věci na snídani a všeho bylo dost.
Samozřejmě se našla česká klientela, která remcala, ale co už. Nevím, co běžně snídají doma. Jestli kaviárové toasty, tak měli holt smůlu.
Zmíněná hotelová restaurace je v běžném provozu také fajn, aspoň jednou jsme vyzkoušeli.
Hned u hotelu začíná cesta dolů k pláži (pár kroků), která je už tady lemována krámky a tavernami, dole u pláže je pak přímo promenáda.
Menší parkoviště je přímo před hotelem, ale zde se nám povedlo zaparkovat jen jednou. Naštěstí pár kroků za hotelem, směrem ke kopci, je parkoviště mnohem větší a tam jsme zaparkovali vždy. Pak je ještě jedno velké parkoviště na konci pláže pod kopcem.
Když půjdete na to parkoviště pár kroků za hotelem, tak půjdete kolem dvou na sebe nalepených supermarketů - jeden z nich je Johny - tam mají nejlevnější Assyrtiko a Nichteri od Santo Wines - rozdíl oproti ostatním krámkům je několik €.
Za celý pobyt jsme řešili akorát jeden "problém" a to, že se nám vybily baterky v ovladači na klímu. Cestou na výlet jsem dal ovladač na recepci, když jsme se z výletu vrátili, byl připravený s novými bateriemi.
Celkově za nás super, klidně by jsme se sem vrátili.
Kamari od 12.07.16 do 22.07.16Santorini 2016, pro radost
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 10
  • Aranka
  • BEDY
  • Bylinka65
  • IrenaT
  • Market1
  • Stand
  • Zemanová63
  • binous
  • milcaj
  • verina
Napsat recenzi

Villa Clio

2 recenze Santorini » Perissa Apartmány/Studia
Batty Roman / muž / 1 830x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 09.04.21/18:30 · 4 týdny Zobrazit profil
Naxos » Plaka » 16.07.21 za 68 dní
WiFiBez CK12.07.16
Vo Ville Clio sme boli ubytovaní len na jeden deň v štúdiu pre štyroch. Štúdio malo jednu manželskú postel (nie moc kvalitne matrace) a dve ďalšie postele. Bola tam aj mala kuchynka,
kúpelňa s WC, TV a klíma. Výhľad z balkóna bol do záhrada a na Perissu. Villa Clio má aj pekný bazén s lehátkami a barom. Clio sa nachádza v tichom prostredí asi 250 metrov od pláže. Na jednu noc to bolo v pohode ubytovanie.
Perissa od 15.06.16 do 16.06.161. deň na SantoriniMotor Inn Rental System
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 1
  • flower
Napsat recenzi

Koralli

4 recenze Santorini » Kamari Hotel
Iriska Irena / žena / 890x
Na RN od 07.11.08 · 12 let
Naposledy 16.02.19/11:47 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiFIRO tour13.10.15
V Řecku trávíme dovolené pravidelně, jsme zvyklí na "levnější - ne zcela luxusní" dovolené. Ubytování v Koralli bylo malým zklamáním. Vyloženě o katastrofu se nejedná, nicméně cena neodpovídala kvalitě. Využili jsme možnosti rezervace již téměř rok dopředu a požadovali ubytování s kuchyňkou. Bohužel, ubytování bylo ve velmi malinkatém, až titěrném pokojíku bez kuchyňky a bez rychlovarné konvice. WiFi funguje velmi sporadicky, téměř vůbec! Nepočítejte tedy s připojením na internet tak jak píše CK v katalogu.
Lednička hučí celou noc přímo u postele - u hlavy, což je prvních pár nocí nepříjemné. Pak si "zvyknete". Koupelna - konkrétně malá vanička je zašlá rzí, či jiným znečištěním, které se nedalo vyčistit. Hlavice sprchy je velmi stará a stříká na všechny strany - jen ne tam, kam míříte. Vysprchovat se byl občas boj, protože odpoledne, či k večeru tekla už jen pouze studená voda! Výhled z balkonu je přímo do zdi, což není pěkné. Úklid probíhal prakticky denně - denně vynesené odpadky. Postele převlečené a ručníky vyměněné tuším 2x za pobyt. Extrémně nepohodlné rozvrzané staré postele.
Pobyt zakoupen včetně snídaní. Denně to stejné, což by nebyl problém, ale velmi úzký a nepestrý výběr - pouze jeden druh "salámu" a sýru, dva druhy veky (z předešlého dne - nebyla čerstvá) a kupovaná buchta, nakrájená na kousky. Dále cereálie, jogurt a marmelády. Snídaně byly od 8:00 do 10:00. Chodívali jsme kolem 9 hodiny a to už bohužel na nás nezbývala buchta, ani jogurt. Paní se sice ptala, jestli chceme buchtu či to, co chybělo, ale když jsem viděla, že by jen kvůli mě musela rozdělávat ze sáčku celou "novou" bábovku, tak jsem mávla rukou, že nechci. Často jsme viděli, že si jiní lidé brali na snídaně vlastní potraviny.
Santorini je "dražší" lokalita, je potřeba s tím počítat a za lepší služby si tady více připlatit..
Znovu bych toto ubytování nechtěla a dále ho nedoporučila.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 49%
Další hosté 15
  • Aranka
  • Janca84
  • Magdina
  • Mysha
  • RomanŠ
  • Vladuska
  • croton
  • georgjirka
  • jananek
  • kamva
  • mech59
  • mythos
  • rendamel
  • sunjan
  • windso
Napsat recenzi
Santorini Srážky Teplota Vítr
Dnes 09–12 Clear sky 0 mm 19° 8 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 20° 10 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 20° 10 m/s
Pondělí, 10.05.21 00–06 Clear sky 0 mm 18° 9 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 17° 9 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 19° 8 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 18° 9 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !