Ubytování

Recenze ubytování poloostrov Peloponés

Melissa Travel

Margo beach

Peloponés » Lakónie » Githio Mavrovouni Hotel
Kusnirova Radana / žena / 3 986x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 25.11.22/14:00 · 4 dny Zobrazit profil
Evia » Vassiliko » 02.06.23 za 184 dní
WiFiIndividuálně04.10.22
Nový malý komfortní a neformální čtyřhvězdičkový resort. Pláž pro hotel se servisem a velmi pohodlnými lehátky. Volno vždy, plážové osušky zdarma na recepci.Ráno moře klidné, okolo 10 se začne vlnit, ale stále je bezpečné. Snídaně výběrem z menu, skvělá kvalita - kajanas, galaktobureko, čestvá šťáva z pomerančů, vysoká kvalita kávy, pečiva. Personál mladý, neformální, velmi ochotný a vstřícný i k místním čtyřnohým kočkám. Ve vesnici pekárna i supermarket. V Gythiu živém městě hromada taveren - Sága, Diosmos jídelna - a dalších obchodů a pekáren. Výborná základna pro výlety do nádherného Mani a Monemvasie. Vybrala jsem za mírnou cenu nejkomfortnější Grand suite s výhledem na moře. Velkorysá kuchyň, málo vybavená, ale my ji stejně potřebovali jen na studenou kuchyni a na čaj. Lednice velká. Hotel dělá i obědy a skvělé večeře. Od 11.9 byl hotel poloprázdný, od 15 se zaplnil, i tak bylo v hotelu klidno. Převažovala řecká klientela, což není vždy optimální. Připomíná ruskou, nechává po sobě nepořádek na pláži. Vedle v pokoji zase obézní starý Němec, celou noc pochodoval na záchod a splachoval. Naštěstí jsem měla na výběr 3 ložnice. Do čtvrtka byl v mé soukromé ložnici klid, pak jsem se musela odstěhovat. Proto vybírám soukromé vily nebo více ložnic.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Evgenia house

Peloponés » Messinia » Akritochori Apartmány/Studia
Batty Roman / 2 011x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 26.11.22/19:44 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiAirbnb13.10.19
Apartman v dome Evgenia som si nasiel cez airbnb.com. Dom sa nachadza v malickej dedinke Akritochori, nad znamejsou Finikoundou. Apartman je na prizemi s peknym vyhladom na more. V okoli apartmanu nic nie je, len asi dva dalsie domy, cesta k domu je dost dobrodruzna - auto je nutnostou ! Nad apartmanom byvaju majitelia domu Evgenia a Stelios - su docela v pohode, ale necakajte ziadnu grecku pohostinost
Apartman bol za super cenu 25 €/noc. V apartmane je jedna velka izba s kuchynou a obyvackou, kde je aj manzelska postel a v druhej izbe je jedna poschodova postel a jedna normalna postel. Apartman je dobre vybaveny - TV, wifi, kavovar, klima, pracka. Apartman sme si museli upratovat sami, vymena pradla bola raz za 14 dni.
Akritochori - Finikounda od 24.06.19 do 08.07.19Fascinujúca MessíniaRigatos Car RentalsKrásna Messinia
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 53%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Paradise Lost

Peloponés » Tolo Hotel
tony2 Marcela / 16 504x
Na RN od 03.10.07 · 15 let
Naposledy Včera 18:16 · 16 hod. Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 14.06.23 za 196 dníIos » Mylopotas » 08.09.23 za 282 dní
WiFiRedok23.05.19
Velmi pěkný hotel cca 200 m od místní pláže s bazénem a dětským brouzdalištěm, pool barem a posezením u bazénu.. Pokoj vybavený dvoulůžkem a přistýlkou, s kuchyňkou, prostorným balkonem s posezením a sušákem, TV, lednicí, koupelna s vanou, fénem a toaletními potřebami. Všude prostor, světlo, fungující výtah, barvy, květiny … Polopenze se skvělým bufetem. Moc se nám zde líbilo!!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Remvi

Peloponés » Mani » Stoupa Hotel
Honza* Jan / muž / 103x
Na RN od 03.08.11 · 11 let
Naposledy 21.08.22/17:49 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa travel10.09.18
Ačkoli se označuje jako hotel, jde o komplex 4 budov s apartmány a studii.
Bydlel jsem ve studiu 201 v přízemí s balkonem na západ. Všechna studia mají na balkónech markýzy které perfektně zastíní. Vybavení kuchyňky bylo dostačující (kávovar, rychlovarná konvice, dvouvařič, mikrovlnka, trouba, topinkovač, dostatek talířů, hrnků, nádobí i hrnců a pánví, včetně příborů a několika ostrých nožů). Prostorná lednice se samostatným mrazáčkem.
Koupelna klasicky se záchodem, sprchový kout s posuvnou zástěnou. 1x dvoulůžko + 3 postel jako pevná přistýlka, stůl židle. Na balkónku stolek, 3 židle, sušák s kolíčky, smeták, žehlící prkno, žehlička, osobní váha, lampičky u postelí, dostatek zásuvek, Wifi.
Úklid obden, výměna prádla cca po 3 dnech. Je třeba důsledně zavírat / zatahovat, jelikož komáři jsou velice akční.
Poloha v klidné části letoviska ale do 5 minut jste na pláži nebo v centru.
Stoupa od 24.08.18 do 04.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 2
  • luver
  • nmarketka
Napsat recenzi

Echmea

Peloponés » Západní Mani » Stoupa Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 16 504x
Na RN od 03.10.07 · 15 let
Naposledy Včera 18:16 · 16 hod. Zobrazit profil
Kréta » Makrigialos » 14.06.23 za 196 dníIos » Mylopotas » 08.09.23 za 282 dní
WiFiMelissa Travel22.06.17
Studio Echmea ve Stoupě jsme vybrali z důvodu jeho blízké vzdálenosti od pláže. Leží cca 50 m od zdejší krásné písečné pláže, promenády s tavernami, bary, kafeniony, 2 markety a dalšími obchůdky-centra života v příjemném manijském městečku. Měli jsme pokoj č.1 v přízemí. Byl prostorný, světlý, slušně vybavený, zvláště manželská postel byla na řecké poměry velmi kvalitní. Kuchyňka vybavena pro 4 osoby běžným nádobím, varná konvice, kávovar, toustovač, lis na citrusy, ostrý nůž-jen pilka. Vyhovující osvětlení i lampičky, dostatek zástrček, dveře i záchodové okénko opatřené sítí. Skvělý úklid-obden výměna ručníků, utěrek i povlečení. Koše vynášeny rovněž obden. Balkon normální prostorný, stoleček a tři židle, stolek a židle i uvnitř pokoje.
Jediné, co se nám vadilo, byla rušná úzká ulička, která vedla kolem studií a kde byl značný provoz často až do noci. O víkendu tu parkovala spousta aut, a my neměli po návratu z výletů místo k zaparkování v blízkosti. Výhled na neudržovanou starou zahradu a udusaný plácek přes nedostavěnou zídku-také nic moc. Tyto nedostatky však kompenzovala blízkost pláže a centra všeho dění. Dobře zásobený supermarket nedaleko asi 300m.
Jinak Stoupa pěkné pohodové prázdninové městečko, v sezoně asi dosti zalidněné. Většina návštěvníků anglicky mluvících manželských párů a rodin místních.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 13
  • Dáška
  • Háňa
  • Medenna
  • Vančiišin
  • almina
  • barny1
  • elenka
  • hynek
  • jakab
  • kolara
  • manoulka
  • perlinka
  • retsi
Napsat recenzi

Flisvos

3 recenze Peloponés » Argolida » Tolo Hotel
Isoniki Jitka / žena / 1 112x
Na RN od 25.07.07 · 15 let
Naposledy 18.07.18/23:24 · 4 roky Zobrazit profil
WiFiVTT30.07.16
Připojuji se ke své recenzi z r. 2013.
V hotelu Flisvos jsme strávili dovolenou i v roce 2014 a letos v červenci opět. K mé minulé recenzi není co dodat, opět velká spokojenost, navíc přidávám pouze informaci o připojení Wifi v tomto hotelu. Pokud se ještě někdy příště rozhodneme pro dovolenou v Tolu, volba ubytování je jasná - hotel Flisvos s CK VTT.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • tereza
Napsat recenzi

Musses Villas

Peloponés » Messenie » Finikounda Apartmány/Studia
SMART47 Soňa / žena / 1 013x
Na RN od 31.05.08 · 14 let
Naposledy 29.07.22/13:01 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFi27.06.16
Vilky sú umiestnené v krásnej záhrade nad Finikoundou s nádherným výhľadom, benefitom je súkromie . Je to one bedroom apartmán pre 4 ľudí. Veľký priestor rozdelený na spálňu a kuchyňu s obýv časťou , kúpeľňou s vaňou, s dvomi alebo jednou terasou. Vybavenie nadštandart ( kuk booking.com ) . Okrem flat TV, dvoch AC, elektrických kuch.prístrojov, dostupnej práčky aj napríklad slnečník k použitiu na pláž a kopu iných detailov a tiež pozornosti z produkcie z rodinnej farmičky . Dolu v dedine dobre zásobený supemarket a dostatok drobných obchodíkov a taverien. Keďže sú vilky v prírode vedľa rodinnej farmičky, treba počítať so zvukmi cikád, vtákov, mačiek, kohútov, kôz....proste zvukmi prírody a to hneď so svitaním.
Príjemná ,komunikatívna , nápomocná majiteľka Efi . Vyjadrila sa, že radšej bude mať nízke ceny a hostí ako zatvorené vilky. Cena bola za takýto komfort neuveriteľne zaujímavá. Jednali sme priamo s Efi.
Finikounda od 16.06.16 do 26.06.16
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Eden Beach Plaka

Peloponés » Argolida » Drepano Hotel
francesco Fandos / muž / 37x
Na RN od 13.08.09 · 13 let
Naposledy 31.08.22/18:19 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiAeolus13.08.15
Tento hotel žádná hitparáda rozhodně není.Snad příště někde jinde bude zase líp.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 54%
Další hosté 1
  • danina
Napsat recenzi

Esperia

5 recenzí Peloponés » Tolo Hotel
rybča Lenka / žena / 130x
Na RN od 27.06.07 · 15 let
Naposledy 10.07.22/18:58 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiVTT22.07.15
Pokoje jsou dobře vybavené - trezor, klimatizace, lednička, wifi v ceně. Pokud by pro někoho bylo důležité mít zpravodajské informace, tak v TV program ČT 24 (já to tedy zjistila až poslední den, televizi na dovče vypouštím ). Jako jediné negativum bych viděla zapáchající odpad v koupelně, ale tak jsme prostě zavřely dveře a neřešily to. Matrace na postelích jsou opravdu dost tvrdé, což mi ale výrazněji nevadilo. Jídlo bylo velice chutné, snídaně každý den úplně stejné, o jejich složení už zde informace jsou, u večeří stejná zelenina, teplá jídla se obměňovala, sice nebyl velký výběr, vždy jen jeden druh masa, ale vše bylo velice dobře ochucené a chutnalo nám + maso se střídalo (kuře-bylo to poprvé, co mi na dovče chutnalo, vepřové, skopové, hovězí, srnčí, bažant, králík, ryba, mleté), pak dvě přílohy (hranolky, rýže, brambory, kaše, těstoviny a k nim rajčatová omáčka), pak něco zapečeného a také dušená zelenina na různý způsob. Bylo to opravdu výborné, jen mi hodně chybělo víc ovoce (u snídaní i večeře). A u veřeře jsme dostávaly džbánek vody zdarma! Moc se mi také líbil přístup personálu v jídelně, připadaly jsme si opravdu vítané, hodnotila bych je deseti hvězdičkami! Pláž byla krásná (bohužel v písku občas odpadky) a moře nádherné (teplé, čisté - odpoledne občas trávy když byly vlny, mělké), ideální pro děti, což bylo také vidět, dětí zde mnoho, bylo zde i hodně Řeků a obzvlášť o víkendu byla pláž hodně zaplněná. Nám to ale nějak výrazně nevadilo. Cena za 2 lehátka, slunečník a lavor na opláchnutí nohou byla 7 euro. Z hotelu na pláž to je jen kousíček a pláž je velká, takže jsou zde i místa pro vlastní slunečníky, každý si tak může vybrat, co mu vyhovuje. Okolí hotelu se nám také líbilo, prostě skvělá dovča!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 5
  • Honza,sr
  • IrenaT
  • Ivana1
  • Stand
  • radka bord
Napsat recenzi

Elenas

Peloponés » Argolida » Tolo Penzion
john Petr / muž / 469x
Na RN od 07.10.04 · 18 let
Naposledy 04.09.15/08:04 · 7 let Zobrazit profil
WiFiVTT15.07.15
Velmi příjemné ubytování v rodinném penzionku se snídaní. Stálá a příjemná přítomnost rodiny majitelů. Skvělé snídaně. Klíma v ceně. Na pokoji rychlovarná konvice i s nádobím! Lednička. Velká vestavná skříň. Extrémní čistota. Zastávka KTEL přímo u dveří. Funkční!!! WIFI.
Z negativ jen: pokoje hodně malé s velkým množstvím nábytku. 2 lidé budou mít trochu logistické problémy . Na hlavní ulici, tzn. v noci hluk z dopravy. Dveře ale těsní dokonale!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Peloponés Srážky Teplota Vítr
Více předpovědí počasí
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !