Ubytování

Recenze ubytování z poloostrova Chalkidiki

Melissa Travel

Sakis

Chalkidiki » Sithonie » Toroni Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 560x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 26.06.20/14:21 · 9 měsíců Zobrazit profil
WiFiBon Ton01.03.19
Aparthotel leží na okraji Toroni v blízkosti pláže, stačí přejít silnici před hotelem. Toroni je klidné letovisko bez velkých hotelových komplexů, což nám maximálně vyhovovalo. Studio celkem prostorné, velký balkon. Na našem nešlo chytit wi-fi. . Pláž dlouhá s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, ale po pár metrech už hloubka. Nepřeplněná. Krásně čistá a teplá voda. Bez vln. Lehátka za poplatek (za konzumaci). V okolí na výběr dostatek taveren i několik marketů. Středisko je klidné, poměrně velké, odhadem podél pobřežní silnice tak 2 - 3 km. Do centra vede nově zbudovaná promenáda. Přesto tu není jediná autopůjčovna, dle delegáta by se prý auto muselo dovézt až ze Soluně, a to by bylo příliš drahé. Jinak nám tu nic nechybělo. Vhodné ke strávení klidné dovolené.
Toroni od 06.07.18 do 16.07.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 3
  • Beno
  • Elena11
  • majooo777
Napsat recenzi

Vasilis

Chalkidiki » Nea Vrasna Vila
Jasmína Eva / žena / 1 560x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 26.06.20/14:21 · 9 měsíců Zobrazit profil
WiFiApollon29.05.18
Vila Vasilis stojí v zahradě na okraji letoviska v klidném prostředí, je nově zrekonstruovaná, prostorná studia jsou vybavena novým dřevěným nábytkem s kuchyňským koutem, velkým balkonem. K písečno-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře je to jen kousek, zhruba asi těch 80 m, jak uvádí. Musím vyzdvihnout služby delegátky Niki (dcera řecké majitelky cestovky), která tu byla k dispozici denně, pokud by někdo potřeboval, několik hodin dopoledne a odpoledne až do pozdních večerních hodin, kdy ještě v zahradě s posezením případným zájemcům točila české pivo a prodávala víno či nealko.
Po letech na ostrovech jsme zavítali opět na pevninu a byli jsme maximálně spokojeni. Ještě musím zmínit pondělní trhy, které se táhnou aspoň kilometr a kde je ke koupi snad vše. Kilo ovoce za půl až 1 euro.
Nea Vrasna od 17.07.17 do 28.07.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 2
  • Lucik
  • knoblina
Napsat recenzi

Sarantis

Chalkidiki » Kasandra » Chanioti Hotel
miklma Marie / 14x
Na RN od 20.06.16 · 4 roky
Naposledy 01.07.17/11:48 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiBlue Style21.09.16
Hotel Sarantis, Chanioti jsem navštívili koncem srpna až začátkem září. Cestovní kancelář nás hned po příjezdu ubytovala do pokoje bez kuchyňského koutu, přestože jsem ve smlouvě měli ubytování ve studiu se snídaní. Až po 4 dnech jsem se dočkali a přestěhovali se ze standarního pokoje do studia. V hotelu jsou jak standartní hotelové pokoje se snídaní, nebo studia bez snídaně (tak to majitelé mají předem rozdělené). Ubytování je pěkně, novější zařízení, pěkná i když menší koupelna, balkon. Na pokoji přelepená silikonem uvnitř lednička, aby méně mrazila. Hotel je umístěn vedle hlavní silnice, takže několik studií je hlučných, ale většina je na dvoreček s bazénem a tam je větší klid. Majitelé hotelu jsou velmi nepříjemní,neochotní, stále mají nad vším nutný dohled, z toho důvodu jsem se v hotelu zdržovali co nejméně. Bazén s lehátky zdarma je menší ( je zde zakázano vlastní pití), Wifi je placené 1 Euro za hodinu ( využívali jsem Wifi v cukrárně či restauraci v centru, klima za 3 Euro na den ( nebyla nutná, větrat se dalo, komáři žádní). Snídaně v hotelu dobré, švédské stoly pod přísným dohledem zaměstanců. Na pláž asi 400 m, pláž oblázková, v moři i balvany, lehátka od 5 - 6 Euro. Jezdili jsem místní dopravou na jiné, pěknější písčité pláže ( např. Xinia). Obchody a pekařství kousek od hotelu. V Chanioti dostatek restaurací a obchodů, večer živo. Počasí v tuto dobu- přelom srpna až září pěkné, jen 2 zataženo, moře ještě teplé.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 54%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Asteria

Chalkidiki » Sithonia » Sarti Apartmány/Studia
Engi Lukas B. / muž / 249x
Na RN od 18.09.07 · 13 let
Naposledy 02.03.21/13:52 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiAeolus06.09.16
Jednoduše, ale účelně zařízená studia se základně vybavenou kuchyňkou a klasickou řeckou malou koupelnou (plně odpovídá 2* kategorii). Během pobytu (10 dní) proběhla jedna výměna ložního prádla a ručníků. Teplá voda bez problémů po celý den. Studio číslo 8 dokonce s balkónem (V) a terasou(Z), takže se dalo krásně větrat a klimatizace nebyla potřeba. WIFI zdarma, klimatizace za poplatek.
Parkování při troše štěstí přímo pod objektem, nebo v přilehlých uličkách. Velké prašné parkoviště za objektem.
Centrum městečka Sarti 100m a pláž 200m takže co by kamenem dohodil a zbytek doběhl. Pláže organizované střídající se s volnými. U organizovaných slunečník a lehátka za konzumaci nápoje se sprchami, WC v přilehlých objektech.
Možností stravování bylo v okolí ubytování nepočítaně, obchůdky se vším možným zbožím. V místě jedna půjčovna vozidel, ale díky tomu i vyšší ceny.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • Hanous
Napsat recenzi

Vamvini

Chalkidiki » Sarti Apartmány/Studia
Vladka Vlaďka / 959x
Na RN od 01.01.09 · 12 let
Naposledy 25.07.20/22:53 · 8 měsíců Zobrazit profil
WiFi06.12.14
Tentokrát jsme byli poprvé bez CK, ubytování jsme vybrali přes booking. com. Apartmán prostorný, s balkonem, krásný výhled na horu Athos. Ubytování není přímo v centru Sarti, k pláži musíte přejít silnic, je to ale kousek a tím, že nejste u centra, bydlíte v klidu. Ubytování je bez stravy, u apartmánů má majitel bar, ten je ale poněkud dražší a pro vinaře - víno naprosto hnusný. V okolí je ale množství obchodů a taveren, takže jsme ubytování využívali jen pro přespání. Je zde nádherná velká zahrada.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Janis

Chalkidiki » Sarti Apartmány/Studia
Věra Věra / žena / 307x
Na RN od 31.05.09 · 11 let
Naposledy 04.03.21/12:51 · před měsícem Zobrazit profil
Chalkidiki » Nea Vrasna » 22.05.21 za 32 dní
WiFi23.09.14
Studia Janis jsou co se týče vybavení dostačující.Pokoj celkem velký s dvěma postelema, z toho jedna široká.Kuchyňský kout s dvou plotýnkovým vařičem, lednicí a základním vybavením k jednoduché přípravě jídla.Možná by nebyla marná rychlovarná konvice, ta tam není.Sociální zařízení s WC, sprchou a umývadlem.V koupelně je í plastový lavórek na přeprání prádla.Výměna ručníků a povlečení jednou za pobyt (převléct si musí každý sám) .Ve studiu je i televize, kde lze sledovat 3 programy-české.Na menším balkóně je plastový stolík a židle. Rovněž je tam i sušák na prádlo.Balkóny jsou od sebe odděleny nízkým zábradlím, takže je kontakt se sousedy (nám to vyhovovalo).Studia se nachází hned vedle náměstíčka na křižovatce a tím je tam dosti velký pohyb lidí, aut a hlavně motorek a proto je tam velký hluk.Hlavně večer kdy to v Sarti žije.Výhled z balkónu taky nic moc, přímo na popelnici a nějakou ošklivou plechovou boudu. K pláži je to kousek a moře je opravdu krásné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 8
  • Beno
  • Ladule
  • Lucii
  • barbara211
  • benischek
  • janek
  • slivovicka
  • soptik20
Napsat recenzi

Azalea

3 recenze Chalkidiki » Sithonia » Sarti Hotel
vikina Věra / 190x
Na RN od 10.10.08 · 12 let
Naposledy 17.04.21/18:25 · 2 dny Zobrazit profil
WiFi21.09.14
Měli jsme apartmán pro 6 osob, klasická řecká mini dvoupostel a postel vždy v jedné ložnici, každá ložnice má svůj balkon, jedna do dvora společného s dalším ubytováním-takže tam člověk kouká na dvorek s technickým zařízením a chodbičku protějšího hotýlku, druhá terasa je bez výhledu na moře, kouká se na silnici a kopečky.Kuch.kout velice skromný -2 plotýnky,mycák,hrnky a příbory,talíře pro počet ubytovaných,asi 2 hrnce,pánev,nevařili jsme, takže to nám bylo fuk. Sociálka velmi skromná a hlavně hodně malá, sprch.kout nemá ani závěs, takže po mytí jsme museli celý krcálek vždy vytřít včetně záchodu. Hotel má dobrou polohu v klidné části Sarti, od moře opravdu nějakých 70 metrů. V apt.bylo uvedeno, že se jedná od kategorii 1hvězda, což mě celkem překvapilo, pod jednou hvězdou si představuju nějaký zablešený hostel, toto ubytování bylo skromné, ale čisté, naprosto na přespání dostačující, poloha dobrá, do města to také není tak daleko. Myslím, že pokud bychom do Sarti ještě někdy jeli, tak bychom hotel vybrali znovu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 2
  • danka17
  • milan17
Napsat recenzi

Grecotel Pella Beach

Chalkidiki » Kassandra » Hanioti Hotel
Kusnirova Radana / žena / 3 890x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 10.04.21/10:08 · před týdnem Zobrazit profil
Paros » Naoussa » 28.05.21 za 38 dníEvia » Vassilikos » 22.07.21 za 93 dníKréta » Koutsounari » 27.09.21 za 160 dní
GGT09.09.14
Po špatné zkušenosti s neznačkovým 5 hvězdičkovým hotelem na Rodosu jsem sestru s rodinou poslala do ověřeného řetězce Grecotel. Nezklamal, jídlo označila sestra jako nejlepší co zatím v řeckých hotelech zažili. Bazén s průzračnou vodou, žádný chlór. Pro alergiky dokonalé. O moři se netřeba rozepisovat, Chalkidiki je na koupání skvělé. Z hotelového pokoje je to k moři opravdu co by kamenem dohodil. Hotel je skvělý i pro rodiny s malými dětmi. Na 4 hvězdičkový hotel nadstandartní služby. GGT ho mělo v předprodeji za velmi příznivou cenu, transfer si zařzujete sami. Zajistila jsem jim auto v Soluni na letišti. Bez delegátu, ale to většině zkušených cestovatelů nevadí. Průvodce dostali ode mně. Minimum ruských spoluturistů, cca 20%.
http://www.pellabeach.com/
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Michalis

4 recenze Chalkidiki » Sithonie » Sarti Apartmány/Studia
houhelak Lucie / žena / 102x
Na RN od 05.05.07 · 13 let
Naposledy 13.08.19/16:53 · před rokem Zobrazit profil
WiFiBonton04.09.12
Studia Michalis nabízí velmi příjemné ubytování. Jedná se o docela prostorné pokoje s kuchynskym koutem (k dispozici je základní nádobí, elektrický vařič - jen pro jednoduché vaření, lednička). Koupelna je trochu menší, ale stačila nám. Uvítali jsme prostorný balkon se zahradním nábytkem. Studia jsou trochu dál od pláže. Zvláště pokud chcete být v blízkosti barů a taveren, tak se dost projdete... My to ale uvítali, alespoň jsme si každý den udělali příjemnou procházku. K apartmánům také patří i menší bazén, u kterého vám milá majitelka připraví frappé nebo různé koktejly, což nemělo chybu. Letovisko Sarti je opravdu kouzelné a barva moře je zde nezapomenutelná. Doporučuji půjčit si skútr a objet si blízké okolí (hl. Pomerančovou pláž). Sarti ožívá hlavně večer a doslova vybízí k návštěvě různých taveren a ochutnání místních specialit. Nemluvě o spoustě krámků se suvenýry. Rovněž musím vyzdvihnout místní pekárnu, která byla bezkonkurenční. V životě jsem nesnědla tolik sladkého jako tady. Jinak v Sarti je celkem i dost levno, takže jednoznačně doporučuji, jak městečko tak ubytování Michalis.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 8
  • Hornas
  • Marge
  • Olga
  • blazkovap
  • mamenecek
  • nelinka
  • petrzajick
  • šarik
Napsat recenzi

Blue Sea

Chalkidiki » Sithonie » Toroni Apartmány/Studia
nelinka Pavla / 582x
Na RN od 04.08.06 · 14 let
Naposledy 29.11.20/15:56 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiBonton29.06.12
červen 2012.....Studia Blue Sea jsou celkem prostorná, kuchyňka oddělená bar pultem. Vybavení kuchyňky velice skromné, 2 hrnečky, 2 skleničky (pro 3), příborů dost, talíře plastové (pozor na horké - praskají), hrnec, naběračka, džezva, pánvička. Toť vše. Sat TV, klima v ceně. Balkon velký, skládací sušák, plastový stůl, židle. Koupelna s wc, sprcha oddělená zdí od umyvadla.
Úklid za 16 dní pouze jednou (ustlání postele a vynesení koše). Ložní prádlo neměněno vůbec, ručníky až po urgenci, toaleťák samoobsluha (v přízemí byla úklidová místnost). Jinak paní uklízečky stále přítomné a domluvíte se polsky. Důkladný úklid byl jen při příjezdu.
Bazén je krásný, čistý, lehátek docela málo, slunečníky nejsou. Jinak je tam také dětský bazén a dětské hřiště. Oficiálně je bazén mezi 13-17h zavřený, ovšem nikdo to nedodržuje.
Na recepci pracuje češka Lucie, takže cokoliv potřebujete ochotně poradí a zařídí. Na recepci si můžete objednat auto, ráno v 8h přijede chlapík s autem a ten to s váma sepíše. Ceny od 40€/den. Benzinka je hned za Toroni směrem na Sarti.
Pláž je nádherná, čistá, moře čisté, teplé. Lehátka a slunečníky před hotelem jsou za 5€, v ceně jsou 2 frapé a balená voda nebo 2 fresh džusy.
V hotelu je obchod, kde nic nemají a slečna, která neumí počítat. Běžně nás obírala o 1-2€. Do tohoto obchodu jsme chodili pouze pro pečivo a vodu. Nejlepší market byl u taverny Aphroditi, směrem do městečka. Najde každý, jinudy cesta nevede.
A na závěr....KOMÁŘI! S posledním slunečním paprskem začínají útoky ve velkém. Bez repelentu ani krok!
Celkově bych toto ubytování doporučila hlavně rodinám s dětmi a pro ty, kdo mají rádi klid a přírodu. Určitě se sem ještě někdy vrátím.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 1
  • Loverinka
Napsat recenzi
Chalkidiki Srážky Teplota Vítr
Dnes 04–06 Clear sky 0 mm 3 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 4 m/s
12–18 Partly cloudy <1 mm 12° 4 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 12° 3 m/s
Středa, 21.04.21 00–06 Clear sky 0 mm 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 2 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 13° 2 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 14° 3 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !