Ubytování

Recenze ubytování z Kalymnu

Melissa Travel

Tina

3 recenze Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
madona66 Ála / žena / 2 993x
Na RN od 19.09.08 · 13 let
Naposledy 12.10.21/17:58 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiAeolus11.09.19
Studia Tina, poloha dobrá, dá se říci že uprostřed dění. Obrovským mínusem je ale bar, který sídlí přímo naproti studiím!
Hlasitá hudba nedovolí usnout. S vyjímkou jednoho dne, vyhrávali v baru do 1hod., do 3hod.ranní a dokonce jednou do 6hod.!! Neřve to, jen ,,hraje" ale...slyšet je to perfektně. A myslím, že to je slyšet i v Ritě, která je naprostým sousedem Tiny. Jinak úklid perfekt, paní majitelka prima. Vybavení kuchyňky přijatelné, řekla bych - řecké.
Pláž přímo pod studii, bohužel ale po cca 160 schodech Kdo je pohyblivý, nevadí. Jinak pěkná, čistá (když nefouká).
Lepší pláž je ale o cca 100m dál, víc směrem do Myrties, schodů jdete ,,80" a pláž je velmi hezká!!
Okolí velmi pěkné, nákupní i bavící možnosti, půjčovny aut a skútrů na každém rohu.
Celkový dojem, do Tiny klidně znovu, ale pouze za předpokladu, že zruší bar naproti!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 5
  • Wolfi1
  • blanka01
  • hanicek
  • manoulka
  • vikina
Napsat recenzi

Tina

3 recenze Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
vikina Věra / 201x
Na RN od 10.10.08 · 13 let
Naposledy 04.10.21/18:22 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiAeolus31.07.18
Studio jsme dostali až nahoře, vybaveno velice skromně, avšak nic jsme nepostrádali, protože na stravu jsme chodili do taveren, bylo tam vše po 2 kusech, 1 hrnec a 1 malá pánvička, 1 mini varná konev tak na 2 hrnečky-nevypínala-musela se hlídat a vytáhnout ze zásuvky. V koupelně jsme postrádali nějakou poličku, ale i s tím jsme si poradili. Terasa ohromná, první 3 noci jsme si tam dali i spaní, ale pak už jsme byli tak uvaření, že jsme vyměkli a připlatili si klimatizaci(5Eur/noc) - v sezoně je tam opravdu vedro a když se ten beton rozpálí …Naprosto famózní výhled na protější Telendos, kam se dá kyvadlově dostat lodí (2Eur/os/1cesta). Úklid probíhal v pondělí,středu a pátek, byli jsme na týden a byl dostačující, vždy vyměněny ručníky a 2xpřevlečeno. Poloha je super-vše v dochozí vzdálenosti,krámečky,taverničky i písečná pláž s lehátky(8Eur/den,žádná konzumace v ceně). Na pláž je to po schodech, z vrchního studia cca 150 schodů, my jsme chodili na klidnější pláž -oblázkovou do Mysties, to je cca 500m. Na ulici ze studia cca 65schodů, voda v kohoutku, jak nám řekla delegátka je pitná, ale pít se nedá, protože je slaná - měla pravdu v Massouri jsou tuším 3 místa, kde jsou prameny s velice dobrou vodou, nejbližší cca 150 m. Vše je tam opravdu kousek, v okolí hodně půjčoven skůtrů a krámky pro lezce, kterými je Kalymnos obležen. Nám se moc líbilo, lidi jsou tam opravdu vstřícní, je to tam takové klidné a pohodové Řecko, jestli je to tím, že se na ostrov jede lodí z Kosu, netuším. Klidně bych se vrátila.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 5
  • Wolfi1
  • blanka01
  • hanicek
  • madona66
  • manoulka
Napsat recenzi

Tina

3 recenze Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
Wolfi1 Jitka / 1 004x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 10.08.21/16:22 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiCK Aeolus22.06.17
Jednoduché ubytování s překrásným výhledem na Telendos. Kuchyňka vybavená velmi skromně. Varná konvice je.
WI-FI funguje, ale je slabší. Čisto, úklid ob den, dvakrát měněno ložní prádlo za 11 dnů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 5
  • blanka01
  • hanicek
  • madona66
  • manoulka
  • vikina
Napsat recenzi

Amphitrite

Kalymnos » Myrties » Melitsachas Apartmány/Studia
Voďas Vladimir Vladimirovič / muž / 11 772x
Na RN od 13.04.07 · 14 let
Naposledy 15.07.21/10:38 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiAttika reisen06.08.16
Tato studia se nacházejí v dosti prudkém kopci nad pláží, mají ale pěkný výhled jak na moře, tak i na ostrov Telendos.
Pokoje velmi prostorné s vybaveným kuchyňským koutem a 2 balkóny. Byli jsme 2, takže pokud by hrozila ponorková nemoc, mohli jsme si každý trucovat na svém .
Je vidět, že majitelkou studií je žena, její cit pro krásu a barevný soulad byl znát na každém kroku.
Nejbližší obchody a restaurace jsou asi 5 - 10 minut chůze.
Pláž má trochu prudší vstup do vody, takže pozor děti a neplavci.
Snídaně jsou kontinentální (bageta, máslo, džem, jogurt a káva) a sama majitelka je přináší přímo do studií. Bylo rovněž přijemné, že jsme při příjezdu dostali od majitelky láhev pitné vody.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 1
  • renataD
Napsat recenzi

Ambiance

2 recenze Kalymnos » Masouri Apartmány/Studia
Andy Andrea / žena / 392x
Na RN od 05.12.07 · 13 let
Naposledy 19.03.19/18:14 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiAeolus04.05.16
Pobyt - Září 2015. H Hotel Ambiance je postaven terasovitě přímo nad pláží v Masouri, která je od domu dostupná po schodech. Byli jsme ubytováni ve studiu číslo 112 s přímým výhledem na moře a na protější ostrůvek Telendos.
Ke studiu náleží terasa se stolkem a křesílky, lehátky a velkým slunečníkem.
Ve studiu je manželská postel s nočními stolky a další 2 samostatné postele, skříň s tyčí a pár ramínky, ale bez polic (byli jsme ve studiu 2 dospělé osoby, tak jsme měli oblečení vyskládané na postelích), 3 stolky a 4 židle,TV, klimatizace (za poplatek).
V kuchyni je kuchyňská linka se základním nádobím, s vařičem, lednicí.
V koupelně je wc, sprchový kout se závěsem.
Úklid každý den kromě neděle.
V hotelu je recepce a cafe-bar s terasou s výhledem na moře, který je umístěný v horním patře u silnice, dům je totiž postaven na útesu pod ním.
Pláž přímo pod hotelem je písčitá s oblázky a kameny ve vodě, dál směrem do Masouri je písečná pláž.
Blízko hotelu jsou mini-markety, taverny, bary, zastávka autobusu.
Celkově jsme byli spokojeni, doporučujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 3
  • Klinerovi
  • MINJA
  • Zemanová63
Napsat recenzi

Continental

3 recenze Kalymnos » Massouri Hotel
lvicekz Zdeněk / muž / 486x
Na RN od 22.06.15 · 6 let
Naposledy 24.05.21/13:01 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiFiro Tour03.11.15
Pokud chcete zažít klidnou a pohodovou dovolenou, tak je tento hotel pro Vás jako dělaný.

Ubytování

Náš pokoj byl prostorný a dobře vybavený. Pohodlná lůžka, malá kuchyňka s ledničkou, vařičem a nádobím, skrytá v jedné skříni a samozřejmě koupelna - WC, sprcha a umývadlo. Pokoje sice nemají okno jako takové, ale dveře s otevíracím oknem a sítí proti komárům. Před pokojem terasa nebo balkón.

Strava a stravování

Rozšířená kontinentální snídaně: jogurt, med, zavařenina, vločky, vajíčka natvrdo, sýr, máslo, šunka, tmavý a světlý chléb, káva, čaj, džus

Vybavení, služby a personál hotelu

Personál velice příjemný a ochotný. Recepce 24 hod. Úklid každý den. Odstranění závad okamžité. Menší bazén s hloubkou 1,10 m. Dobře vybavený bar s možností lehkého občerstvení.

Pláž a moře

Moře nádherné, průzračné. Pláž malinká, spíše oblázkový vstup do moře. Dojde se k ní asi po 50m. Další pláže jsou kousek od hotelu. Nádherné pláže jsou na ostrově Telendosu, kam Vás převeze malá loď z přístavu v Mirties. Pluje se asi 10 min a cena 2Eu. Loď vyplouvá každých 30 min.

Okolí hotelu

Hotel se nachází na konci Massouri. Kousek od hotelu začínají taverny a markety. Procházkou po zastíněné místní komunikaci mezi obchůdky, tavernami a studii se dostanete asi po 1 km do přístavu.

Celkový dojem

Hotel do kterého se člověk rád vrátí!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 4
  • Trencanka
  • Yasminee
  • eve
  • luver
Napsat recenzi

Rita

5 recenzí Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiAeolus02.10.15
Studia Rita jsou situována na okraji Massouri ve svahu nad hlavní silnici, ale přesto v těsné blízkosti taveren, marketů i pekárny. Vybavení pokoje dostatečné, hlavně kuchyňský kout je vybaven na řecké poměry až nadstandardně včetně utěrek, jaru apod. Nic nám nechybělo, i ve skříni spousta ramínek. Pouze pro letošní sezonu přidaná třetí postel na úkor místa nám trochu komplikovala pohyb. V našem pokoji tak zůstal pouze cca 20 cm průchod, kterým jsme se protahovali. Nevím, jak v jiném termínu, za nás však byla všechna studia obsazena pouze dvojicemi, tudíž tato třetí postel pouze překážela. V pokoji však trávíme pouze noc, vše vyvážila velká terasa s bezkonkurenčním výhledem na protější Telendos.
Úklid vyjma neděle probíhal denně včetně výměny ručníků i povlečení. A to vždy v naší nepřítomnosti. Rovněž každý den ráno na nás čekal na klice pověšený sáček s něčím ke snídani od paní domácí (bábovka, vajíčka, toasty, feta, kozí sýr,...)
Písečná pláž je od ubytování nedaleko, ale musí se sejít po schodech. Bohužel za našeho pobytu (přelom červen/červenec) byla voda hodně studená.
Obávaná diskotéka pod Ritou za našeho pobytu hrála pouze jednou, v sobotu nad ránem, já ji ale vůbec nezaznamenala, a to mám lehké spaní. Pak bar zavřeli a tak zůstal až do našeho odjezdu (zemřel majitel).
Stravovali jsme se v tavernách, při výběru se snad nedá udělat chyba, chutnalo nám všude...dokud jsme nenarazili na Panose. Největší výběr, jídlo super, navíc jako pozornost drink, který jsme si objednali + skutečně excelentní domácí zákusek, pokaždé jiný...už jsme nemohli jinam.
Massouri od 25.06.15 do 06.07.15Panos
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 35
  • Baki
  • Denssy
  • Děčín-1
  • EMI
  • Fiorenta
  • Galča
  • Jirzyn
  • Lukasko
  • Lukeskai
  • PavelDC
  • Petaloudi
  • Pucík
  • ToDo
  • Věra1
  • bayka
  • blanka01
  • danielko
  • dovo-lenka
  • hanjo
  • jerabinka
  • joir
  • kolda
  • lu-lu
  • machajda
  • madame
  • manoulka
  • michalv
  • mini
  • mjkp
  • norika70
  • retsi
  • santaj
  • soncisek
  • turtas
  • zuzka**
Napsat recenzi

Ambiance

2 recenze Kalymnos » Massouri » Myrties Apartmány/Studia
MINJA Miriam / žena / 279x
Na RN od 22.06.07 · 14 let
Naposledy 22.07.18/18:52 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiCk Aeolus18.09.15
Studia s krásným výhledem na moře a ostrov Telendos-nádherné západy slunce možno sledovat z každého pokoje všechny pokoje mají výhled na moře.Apartmány jsou vystavěny na skále terasovitě-počítejte s vetším množstvím schodů.
Studio č.103 -poloha studia přímo nad barem /pokud si zaplatíte klimatizaci-6euro/den/ hluk hostů z baru nebudete slyšet,klima to přehluší...,pro dostání se na pláž je nutné sejít asi ze 120 schodů.Kuchynka dostačující i vybavení,lednička funkční,koupelna čtvercová prostorná se sprchovým koutem a wc,TV,terasa perfektní,nevidíte na sousedy-vysoké stěny,úklid každý den výměna ručníků a povlékání postelí,vytírání -kromě neděle-to měli volno.Okolí -plno různých obchůdků a prodejen potravin kousek od ubytování.Všude se dá dojít pěšky -ke kostelíkům,na různé pláže.Pláž u Ambience písečná s kameny ve vodě,ale pokud popojdete po pláži kousek dál od Ambience asi 5 minut za slunečníky pak je vstup písečný a je možno bez bot.V Mirties je pláž kamínková bílá neorganizovaná se skalami a plno rybiček od ubytování asi 10 minut pěšky -velmi hezká.Od studií směrem na Armeos kamínková menší pláž asi 20 minut pěšky ale docela dost na ní fouká.Moře teplé v našem termínu a občas vítr a lehké vlny někdy bylo bezvětří a dost horko.Na pláži v Massuri jsme našli i plno mušliček.Kalymnos má docela dost krásných skal,pár památek a muzeí-byli jsme v Choře ve skalním městečku které se dochovalo,na hradě v Pothii ,v archeologickém muzeu v Pothii /vstup 3 eura/doba byzandská-vše v angličtině a řečtině.Kousek od studií je autobusová zastávka -autobus zajíždí na různá místa s jednotnou cenou 2 eura /osoba.Na Telendos se dostanete lodním spojem za 2 eura.Plážiček je na Telendosu docela hodně a různé-kamenné i pískové,ale ta písková přímo u taveren je plitká a nedá se na ní plavat,každý si jistě najde tu svoji,která mu bude vyhovovat.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 3
  • Andy
  • Klinerovi
  • Zemanová63
Napsat recenzi

Rita

5 recenzí Kalymnos » Massouri Apartmány/Studia
machajda Hana / žena / 6 207x
Na RN od 16.05.10 · 11 let
Naposledy Včera 09:34 · 15 hod. Zobrazit profil
WiFiAeolus17.09.15
Studia Rita jsou umístěna na konci Massouri směrem k Myrties, takže je to výborná poloha, jak vzhledem k dosahu pláží a přístavu v Myrties (cesta na Telendos), tak vzhledem k dosahu taveren a marketů. Každodenní výhled na ostrov Telendos a na západ slunce je nádherný.
Delší dobu jsme nebyli ubytování ve studiu nebo apartmánu, takže jsem byla mile překvapena, že jsme v kuchyňce našli např. i varnou konvici,jar na nádobí, kuchyňské utěrky, skleničky na víno (místo horčičáků, které jsme mívali), dva druhy hrníčků, v koupelně pak šampon a mýdlo. Je fakt, že jsme nevařili,takže nemohu příliš hodnotit kastroly a pod... Ale pro nás dalo by se říct nadstandard.
V pokoji prý oproti minulým rokům přibyla třetí postel. Je fakt, že by tam být nemusela,ale když jsme byli jen dva, nedá se říct, že by vyloženě překážela. Ve studiích není klimatizace,ale nevadilo, velice jsme ocenili stropní větrák, který fungoval i na komáry. Úložné prostory byly také dostačující.
Paní domácí se starala, úklid každý den kromě asi dvou, výměna ručníků i povlečení také několikrát za pobyt, na což jsme také nebyli zvyklí. Také skoro každý den čekala na dveřích malá pozornost (vejce natvrdo, kousek bábovky, tousty, sušenky). V den příjezdu jsme uvítali, když nám přinesli 1,5l petku vody.
Od pláže je Rita vzdálena opravdu kousek, jen jsou to samé schody . My jsme byli na této pláži pouze jednou v den příjezdu, protože na ní bylo na náš vkus příliš mnoho lidí a duněla hudba z barů. Využívali jsme spíše jiné pláže ostrova.
Rozhodně jsme byli spokojeni a do tohoto ubytování bychom se vrátili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 35
  • Baki
  • Denssy
  • Děčín-1
  • EMI
  • Fiorenta
  • Galča
  • Jasmína
  • Jirzyn
  • Lukasko
  • Lukeskai
  • PavelDC
  • Petaloudi
  • Pucík
  • ToDo
  • Věra1
  • bayka
  • blanka01
  • danielko
  • dovo-lenka
  • hanjo
  • jerabinka
  • joir
  • kolda
  • lu-lu
  • madame
  • manoulka
  • michalv
  • mini
  • mjkp
  • norika70
  • retsi
  • santaj
  • soncisek
  • turtas
  • zuzka**
Napsat recenzi

Kalypso

Kalymnos » Myrties Apartmány/Studia
Sari67 Šárka / žena / 288x
Na RN od 21.07.15 · 6 let
Naposledy 14.03.21/21:30 · 7 měsíců Zobrazit profil
WiFiAeolus08.08.15
Ve studiích Kalypso oceňuji hlavně klid, protože neleží přímo u hlavní cesty v Myrties. Studia mají strategickou polohu, na pláž, do marketu, taveren i na bus je to jen pár kroků. Je zde udržovaný bazén, velmi pěkný. My jsme ho nevyužívali, některé hosty jsme tam viděli stále, např.Francouze. Studio je vybaveno skromně, ale na uvaření jednoduchého jídla dostačující. Dostatek talířů, příborů, naběračka, pánvička, větší kastrol, dvě skleničky, ale chyběly číšky na víno. Chybí ostrý nůž, ten si vždy vozíme s sebou. Ovšem varná konvice na studiu nebyla. Lednice fungovala úžasně, krásně mrazila a nedělala vůbec žádný hluk. Všechny studia jsou otočena na stranu moře, výhled na moře je ovšem jen z horních studií. Jak jsem vypozorovala, čeští hosté dostávali právě horní studia, kde je také největší vedro. Bylo možno připlatit si za 6 euro klimatizaci, což doporučuji protože v hlavnī sezóně je zde opravdu vedro. Úklid i vynášení odpadků probíhalo každý den, sympatický personál. Nikdy nechyběl toaletní papír, všude čisto i kolem studií. Měli jsme polopenzi, snídaně hrůza. Každý den totožné, tzn. 2 tousty, máslíčko, kolečko řeckého salámu a plátek sýra, 1 vejce na tvrdo, malá marmeládka. Čaj nebo káva, ovšem ta neměla s tou pravou řeckou nic společného. Řešili jsme to tak, že jsme si do kafe nasypali české nescafé, pro zesílení chuti. V dalších dnech jsme si ke snídani už nosili na talířku svoji nakrájenou zeleninu, popř. řecký jogurt s ovocem a medem. Personál neměl námitek. Večeře byly super v řeckém stylu v teverně Themis hned vedle, porce opravdu dostačující. Možnost výběru ze 7 jídel. Např. stifado bylo opravdu excelentní !!!! Celkově hodnotím pobyt velmi kladně a mohu doporučit.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 71%
Další hosté 1
  • Danyelka
Napsat recenzi
Kalymnos Srážky Teplota Vítr
Dnes 00–06 Rain showers 4 mm 19° 4 m/s
06–12 Light rain showers <1 mm 20° 6 m/s
12–18 Rain showers 1 mm 20° 5 m/s
18–24 Fair <1 mm 19° 7 m/s
Neděle, 17.10.21 00–06 Fair 0 mm 19° 4 m/s
06–12 Fair 0 mm 19° 2 m/s
12–18 Fair <1 mm 20° 3 m/s
18–24 Fair 0 mm 20° 4 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !