Ubytování

Recenze ubytování z Lemnu

Melissa Travel

Porto Plazza

Limnos » Agios Ioannis » Myrina Hotel
marikaduda Mária / žena / 173x
Na RN od 01.01.19 · 2 roky
Naposledy 24.09.21/13:55 · 3 týdny Zobrazit profil
Viamare17.02.19
Hotel Porto Plazza - postavený na strmém svahu a preto nie je vhodný pre pohybovo obmedzených.Je starý cca 10 rokov,udržiavaný a čistý. Vybavený dostačujúco. Disponuje s bazénom a denným barom s dodržiavaním otváracích hodín.Výhodou pre nás bola voľne dostupná voda, ktorú sme si brali do fliaš. Stravovali sme sa formou all inclusive a strava bola pre nás dostačujúca. Obedy boli servírované/jeden chod/ ale dávali veľké porcie.Výmena prádla a upratovanie prebiehalo pravidelne a vždy,pri návrate na izbu to voňalo po upratovaní.Pláž v dosahu asi 5-tich minút / pieskovo-oblázkova / bola vybavená dáždnikmi bez poplatku/ alebo setom pre dve osoby za hociakú konzumáciu v priľahlej taverne.V hoteli bolo možné si za 5 Eur požičať plážové uteráky a vymeniť za čisté 2x za pobyt. Okrem tejto najbližšej plážii, ktorej sa hovorilo Kaspakos Beach boli v dosahu ďalšie pláže, ktoré boli vždy ľudoprázdné. Pláž má pečať modrej vlajky, za svoju kvalitu.Personál bol milý,usmievavý.
V blízkosti bol aj malý obchod s potravinami, ktorý sme však my nenavštívili vzhľadom k nášmu stravovaniu.
Hotel, lokalitu a samozrejme ostrov by som doporučovala tým, ktorí majú radi kľud a pohodu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Stone House

4 recenze Limnos » Plati Beach » Plati Beach / Plati Paralia Apartmány/Studia
Vilma Vilma Štěpánová / 261x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 20.06.21/07:51 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiFiro tour20.09.18
Ubytování na klidném místě. Denně základní úklid, výměna prádla několikrát za pobyt. K dispozici lednička, vařič, varná konvice a nějaké nádobí a příbory. Klimatizace za příplatek. V noci bylo pod střechou dost teplo. Při příjezdu jsme měli možnost přímo od personálu zakoupit balík vody na 3 E. Náš pokoj č.15 byl na okraji, jeho nevýhodou je, že si přes naši terasu mnozí zkracovali cestu. Na pláž je to pár kroků a jídelna je hned za apartmány. Snídaně od 8 do 10 hodin formou bufetu. Dost jednotvárný, žádná zelenina, ale naprosto dostačující a s výborným jogurtem. Večeře - předkrm a dezert jednotný, hlavní jídlo se vybírá ze dvou možností vždy večer předem. Jídlo velmi chutné, naprostá spokojenost. Večeře od 19 do 21 hodin, ale personál už končí, takže je zřetelné, jak rádi už by vám viděli paty co nejdříve. Kousek od ubytování je jeden minimarket a další až nahoře ve vesnici, ten je větší a lépe zásobený. V okolí jsou možnosti stravování, ale na konci srpna už byly některé objekty uzavřeny. Další možnosti ve vesnici. Žádná hromadná doprava není, pouze možnost taxi. V okolí žádné disco ani jiná hlučná zábava, večery jsou naprosto tiché. Na pláži lehátka za konzumaci. Wi-Fi patří k vedlejšímu baru, ale lze použít. Volný přístup k bazénu od12 do 19 hodin. Pláž dost velká, kromě slunečníků s lehátky jsou k dispozici i zcela volné slunečníky bez lehátek a spousta volného prostoru. Nádherné koupání, klidná, čistá a teplá voda.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 7
  • Arwen11
  • Elsa
  • kovirbk
  • martinkas
  • masi
  • penizek
  • slunino
Napsat recenzi

Lemnos Village

5 recenzí Limnos » Plati Hotel
alex62 Alex / muž / 195x
Na RN od 27.08.08 · 13 let
Naposledy 22.08.21/13:10 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiFiro-tour a.s.13.07.17
Naprostá spokojenost s ubytováním, krásný výhled na zátoku, kvalita a pestrost stravy, anglická klientela. Pláž písečná začátkem září téměř prázdná. Ostrov krásný, určitě se někdy vrátíme.
Plati od 02.09.16 do 13.09.16
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 5
  • Amelie
  • honza67
  • jurisek81
  • klára187
  • neworder
Napsat recenzi

Nirvana

3 recenze Limnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia Apartmány/Studia
Pakobylka Daniela / 72x
Na RN od 04.05.07 · 14 let
Naposledy 13.01.19/21:05 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel29.09.16
Příjemné ubytování na klidném místě kousek od pláže. Možnost dokoupení stravy v blízkém hotelu Plati Beach. Kuchyňka ve studiu dostačující, chyběla jen nějaká mísa na salát. Nešikovně je umístěna digestoř - několikrát jsme se pořádně praštili rohem digestoře do hlavy a odvezli si strupy na památku Úklid byl až zbytečně častý (výměna ručníků a povlečení), koš u wc vynášen každý den. Klimatizace byla zdarma. Nakoupit potraviny šlo v Plati, větší výběr byl v Myrině vzdálené cca 2,5 km (zelinářství, Masoutis, AB market). Půjčení auta je poměrně drahé a v hlavní sezoně může být problematické - doporučuji zamluvit si auto v první den dovolené. Lepší je půjčit si terénní auto či skútr - s obyčejným autem bychom většinu štěrkových/kamenitých cest neriskli. Pěšky se dá dojít na pláže Stivi a Thanos, v opačném směru (za Myrinu) na pláž Evgatis. Rozlehlé a téměř prázdné pláže jsou především na severu a západě ostrova.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 12
  • Arwen11
  • Hanak
  • Kytina
  • LIKO
  • Lucik
  • Market13
  • Mili
  • Zemanová63
  • baba
  • heleto
  • michala.n
  • retsi
Napsat recenzi

Nirvana

3 recenze Limnos » Plati » Plati Beach / Plati Paralia Apartmány/Studia
michala.n Michala / 686x
Na RN od 25.09.10 · 11 let
Naposledy Včera 09:37 · 15 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel23.08.16
Aktualizace po 5 letech - v roce 2020 byla provedena rekonstrukce, zazděné oknou v ložnici, kuchyňka se přesunula ke dveřím, sklokeramická deska bez trouby, tichá lednice, doplněna varná konvice (zapojit lze do skříňky k digestoři nebo na noční stolek). Jen jeden hrnec, k dispozici houbička a jar. Koupelna - velký sprchový kout se skleněnými dveřmi, luxusnější než minule. Kulaté umyvadlo vč. tekutého mýdla. Záchod závěsný s dojezdovým prkýnkem. Sušák na ručníky. Malé okénko v koupelně se sítí proti hmyzu.
Velká vysoká pohodlná postel. K dispozici velké křeslo asi jako přistýlka. Chyběli úložné prostory - noční stolky a pod zdrcadlem jen polička bez šuplíku, ramínková skříň vč. 10 ramínek. Trochu chybí ve vnitř stolek se židlemi, když se nechce sedět venku. Prostorné studio vč. klimatizace zdarma - umístěné nad skříní, ale nepoužili jsme.
Balkon prostorný se stolkem a 2 židlemi, z boku sušák s kolíčky - hodně soukromí. Výhled moře, zeleň, budovy, polička. Balkonové dveře se sítí proti hmyzu, venkovní rolety, záclona a závěs.
Úklid - ručníky výměna 4x, povlečení 3x, vytírání a zametání cca 4x, vynášení odpadků jednou denně až jednou za dva dny.
Průvan jsme dělali otevřenými dveřmi na balkon a ven. Při větším větru (st. 7) trochu meluzína z vývodu digestoře. Ráno trochu slyšíte kokrhat kohouty. Majitelka v recepci většinou dopoledne, vždy se na nás smála, ptala se jak se máme a jestli nám nic nechybí.
Byly osazeny jen 2 studia, úplný klid.
Měli jsme studio ve 2. patře č. 8, studio bylo prostorné, kuchyňka dostačující i s troubou, ale chyběla varná konvice, koupelna na řecké poměry nadstandartní - velký sprchový kout se zašupujícími dveřmi s vaničkou. Úklid denně vytření, výměna ručníků dle potřeby cca každé 2 dny (což bylo přehnané), každý 3-4. den výměna povlečení. Trochu vázly dveře. Výhled z balkonu částečně na moře+ zeleň. Vedle na pozemku se pásli ovce. Klimatizace v ceně, hadřík, houbička a jar k dispozici, velký sušák i s kolíčky na balkoně.Okno a balkonové dveře zastíněné stahovací venkovní roletou a závěsem. Studio bylo celkem nové. Do nejbližšího obchodu cca 100 m a na pláž přes vilu Victoria cca 150 m. Delegátka bydlela v přízemí, takže byla k dispozici. V objektu je celkem 10 studií vč. toho delegátčiného (2 v přízemí - málo soukromí, lidé chodí okolo, 4 v prvním patře a 4 v druhém patře).
Jen inzerované wifi - funguje na pokoji a balkoně jen sporadicky. Wifi je k dispozici na společné terase.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 12
  • Arwen11
  • Hanak
  • Kytina
  • LIKO
  • Lucik
  • Market13
  • Mili
  • Pakobylka
  • Zemanová63
  • baba
  • heleto
  • retsi
Napsat recenzi

Alkiones

2 recenze Limnos » Plati Apartmány/Studia
vaclava Vendula Flaismanova / žena / 229x
Na RN od 29.06.06 · 15 let
Naposledy 24.09.21/11:45 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiAlex05.08.15
Ubytování v Alkiones bylo úžasné. Měli jsme mezonetový apartmán. Foto v katalogu naprosto souhlasilo s realitou. Velmi prostorné, dvě toalety, velká terasa. Okolí velmi klidné, ale nám moc vyhovovalo. Pláž od našeho apartmánu asi 100 m - nejdále položený. Pláž pěkná, čistá, rušnější hlavně o víkendu. Do Řecka jezdíme bez stravy, abychom užili taveren. Recenze přidám. Úklid každý den a perfektní. Milá paní pokojská. Velmi doporučujeme.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • 1937
  • IvaS
Napsat recenzi

Alkiones

2 recenze Limnos » Platy » Plati Apartmány/Studia
1937 Irča / žena / 1 152x
Na RN od 24.04.09 · 12 let
Naposledy 14.10.21/15:29 · včera Zobrazit profil
WiFiAlex09.02.15
Vilky jsou v klidné zahradě,naše( označená A) byla nejblíže k moři.Pokoje jsou prostorné,slušně vybavené,mají velkou terasu směrem k moři a menší balkonek do zahrady.V zahradě je venkovní gril a sprcha na cestě od moře k opláchnutí písku.Klimatizace byla bez příplatku,v koupelně uzavíratelný sprchový kout.O úklid se starala jedna místní milá a ochotná paní,majitelé pravděpodobně jsou přítomni jen u výměny turnusů.
K dispozici na terase velký skládací sušák,kolíčky,úklidové potřeby,v kuchyňce není varná konvice.Skříně s dostatečným úložným prostorem-pro dva bohatě stačí.
Na pláž cca 30metrů,je písčitá a pozvolný vstup.Vlevo od ubytování na pláži je plážový bar a slunečníky,kde za útratu můžete být celý den,obsluha je milá a vaří tam každý den dobrá jídla-výběr cca ze 3typů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 2
  • IvaS
  • vaclava
Napsat recenzi

Nirvana

3 recenze Limnos » Plati Apartmány/Studia
Mili Milena / žena / 5 477x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 03.06.21/19:52 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel12.09.14
Příjemné ubytování, manžel pragmaticky vše vyfotil, nemusím dodávat komentář, varná konvice a ubrus není součástí vybavení. Ručníky měněny podle potřeby, povlečení po příjezdu ještě 2x. Připravený hadřík, houbička na mytí nádobí a jar. Dokonce byl v apartmánu i zubatý nůž na pečivo. Hodnocený apartmán č. 3 vlevo ve 2. patře, klimatizace v ceně, krámek se základními potravinami 100 m od ubytování
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 84%
Další hosté 12
  • Arwen11
  • Hanak
  • Kytina
  • LIKO
  • Lucik
  • Market13
  • Pakobylka
  • Zemanová63
  • baba
  • heleto
  • michala.n
  • retsi
Napsat recenzi

Hozel Plati Beach

Limnos » Plati Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 14.05.21/10:48 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFiFIRO11.09.14
Hotel Plati Beach je soukromý hotel a leží přímo u pláže kam se jde kolem jídelny a plážového baru.Hotel má dvě patra a podkroví.V přízemí jsou převážně ubytovány rodiny s dětmi,jsou zde také větší pokoje než v patře nebo dokonce v podkroví.Polopenze je bufetová.Jídlo,zejména večeře jsou výborné,vaří se řecká jídla.Snídaně se opakují ale je velký výběr.Bar poskytuje pití ale ceny se nesmí přepočítávat ....Pláž je hned naproti plážového baru,je písčitá,pozvolná,voda je křišťálová bez chaluh,ježků,medúz apod.Pokoje jsou čisté - denně nové ručníky.Klimatizace a televize.Funkční lednička s mrazničkou.Okolá hotelu je pusté,v blízkosti jeden obchod.Nejlépe je půjčit si břibližovadlo a vychutnat si celý ostrov.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Aristi

Limnos » Plati Apartmány/Studia
sunjan Jana / žena / 245x
Na RN od 21.08.08 · 13 let
Naposledy 25.09.21/06:23 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel17.06.14
V Aristi jsme bydleli ve 2. patře, č.3. Studio je prostorné, 2 široké postele jako dvoulůžko, rozkládací gauč. Kuchyňský kout standartní, vybavení pro 4 osoby- hrnečky, sklenice velké i malé, talíře , příbory, 1 pánev, velký a malý hrnec.
Studio je rohové, má dva balkony s nádherným výhledem na moře i letovisko.
Denně úklid, 3x za pobyt velký s výměnou prádla.
Wi-fi zdarma, nejsilnější signál v 1.patře u recepce, je tam posezení.
Moc se nám líbilo.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 3
  • brrouk
  • lvicepb
  • nmarketka
Napsat recenzi
Limnos Srážky Teplota Vítr
Dnes 00–06 Rain 1 mm 17° 9 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 15° 3 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 20° 5 m/s
18–24 Fair 0 mm 18° 2 m/s
Neděle, 17.10.21 00–06 Partly cloudy <1 mm 15° 2 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 15° 5 m/s
12–18 Partly cloudy 0 mm 17° 6 m/s
18–24 Fair 0 mm 17° 4 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !