Ubytování

Recenze ubytování z Iu

Melissa Travel

Manthos Place

Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach Apartmány/Studia
Kačule Ivana / 1 436x
Na RN od 09.10.08 · 13 let
Naposledy 06.10.21/13:13 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiBez CK30.09.19
Menší ubytovací komplex přímo nad nádhernou pláží Mylopotas, kterou máte z balkonu jako na dlani. Pokoj s ledničkou bez možnosti vaření. Prostorný pro dvě osoby tak akorát. Koupelna malá ale účelná, sprchový kout malinký ale účelně udělaný, neteče z něho voda ven. Čisto, uklizeno. Velký bonus je krásný bazén pro hosty Manthosu s pohodlnými lehátky a barem s příjemnou obsluhou - synem majitelky. Zastávka busu do Chory kousek od ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Marcos Beach

2 recenze Ios » Mylopotas Hotel
hynek Hynek / muž / 3 606x
Na RN od 03.02.08 · 13 let
Naposledy 29.09.21/19:20 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel04.07.17
Příjemný hotel s 35 pokoji. Klientela v hotelu je vesměs západoevropská. Pro Čechy zatím k dispozici 6 pokojů. Blízko do centra (2km) a od místní pláže Mylopotas zkratkou vyschlým korytem (v noci bez světla nedoporučuji) jen asi 250 m. V hotelu i jeho okolí je klid. Poblíž je i pekárna a pár minimarketů.
Hotel je vystavěný v kykládském stylu. Ze všech pokojů je výhled na moře, jen jej trochu kazí natažené dráty el. vedení. Do krytých teras sluníčko moc nezasahuje, takže se tam dá sedět i přes den. Pokud vám ovšem neukazuje teploměr 39 st. ve stínu. K dispozici je menší bazén (9-21 hod.) s lehátky, pool barem (do 24 hod.) se slušnými cenami a dobrým stáčeným vínem. Bazén ovšem nemá dětské brouzdaliště. K dispozici je wifi na pokojích s kolísavou sílou signálu. Na recepci jsou i dva malé počítače s možností vložení SD karet z foťáku. Personál hotelu je velmi příjemný a vstřícný. Úklid a výměna ručníků denně. Snídaně ve formě slušného bufetu. Klasika, ale naprosto dostačující s průběžným doplňováním všech docházejících prvků stravy.
Pokoje samotné jsou sice "hotelové", ale dostatečně prostorné. (Uvádím zde ovšem případ našeho pokoje č.122 . )
Vybavení pokojů: malá lednička, fén, tv, odpuzovač komárů do zásuvky s jedním polštářkem a klimatizace. Ve skříních věšáky, police a zásuvky. Stolek, dvě židle a podstavec na kufr. K dispozici jsou tři zásuvky na 230 V. (Ty u tv a ledničky nepočítám.) Prostorný sprchový kout se závěsem a WC. Umyvadlo se zrcadlem s poličkou a dvěma plastovými pohárky. Na terase stolek a dvě křesla.
Byli jsme zde velmi spokojeni a jen těžko jsme se loučili...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 11
  • Hela.Š
  • Háňa
  • Janakol
  • Mili
  • Verunkaa
  • Zemanová63
  • kovirbk
  • niky6
  • petrami
  • sejkora
  • sun
Napsat recenzi

Ostria Village

Ios » Mylopotas Bungalovy
Batty Roman / 1 883x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 12.10.21/15:40 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiBez ck12.07.16
Apartmany Ostria village sa nachadzaju v mestecku Mylopotas. Vzdialenost od plaze a mestecka je asi 900 metrov, prijemnou prechadzkou, asi 10 minut.
Nachadzaju sa v tichom prostredi, mimo akehokolvek hluku (party).
Kazdy apartman je samostatny domcek v kykladskom style. Zariadenie apartmanu je velmi vkusne, na vysokej urovni.
Byvali sme v apartmane pre 4-roch, z dvomi izbami.
Jedna izba bola spalna s manzelskou postelou a druha izba bola z dvomi postelami,
a kuchynkou, samozrejme nechyba kupelna s vanou a WC. Kazda izba ma kvalitnu klimatizaciu, v jednej izbe je televizia.
Postel v spalni pre dvoch bola trochu mala, ale kvalitna.
Upratovanie vykonavali kazdy den, takze apartmany su velmi ciste.
V Ostria je aj prekrasny velky bazen s posedenim, lehatkami a barom.
Majitelia apartmanov su velmi mily a pohostiny.
Samozrejmostou je aj odvoz z pristavu a spat.
Ubytovanie rozhodne odporucam - bolo to najlepsie co sme doteraz v Grecku mali.
Mylopotas od 16.06.16 do 23.06.16I'm in Ios babyTrohokinisi Car Rentals
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Venus

Ios » Manganari Apartmány/Studia
tony2 Marcela / 15 601x
Na RN od 03.10.07 · 14 let
Naposledy Včera 18:24 · 6 hod. Zobrazit profil
WiFi28.04.16
Ubytování v menších pokojích s koupelnou, terasa, výhled do přírody a na majitelovu zahrádku, pár metrů od nádherné písečném pláže Manganari a taverny majitele. Skvělá domácí strava, snídaně v ceně. Levné.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Gorgona

2 recenze Ios » Mylopotas Apartmány/Studia
janavi Jana / žena / 5 307x
Na RN od 06.04.08 · 13 let
Naposledy Včera 13:30 · 11 hod. Zobrazit profil
WiFiMarted18.01.16
Villa Gorgona má nádhernou polohu na kraji písečné pláže Mylopotas. Majitelé jsou moc příjemní, úklid je prováděn a ručníky a osušky vyměňovány (až zbytečně) každý den. Naše studio č.4 bylo v horním patře s verandou otočenou k pláži má dvě propojené části - ložnici a kuchyňku s gaučem a stolkem.
Gorgona je vzdálena od Chory 3km, před Gorgonou je autobusová zastávka.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 1
  • zalda
Napsat recenzi

Island house

Ios » Mylopotas » Mylopotas Beach Hotel
cilf Tomáš / 3 387x
Na RN od 07.08.07 · 14 let
Naposledy 19.06.21/09:57 · 3 měsíce Zobrazit profil
WiFiBez CK18.08.15
Tohle úžasné ubytování jsem našel po dlouhém hledání na internetu. Jedná se o rodinný hotýlek, který se nachází cca 250m od pláže Mylopotas na ostrově Ios. Hotýlek je vystavěn v typickém kykladském stylu a na mě působil jako oáza klidu a té pravé řecké atmosféry, kterou zde vytváří majitelé – rodina Nikiforou – Frangoulis, manželka Dimitra a dcery Anna a Margarita. Jako veliké plus bych označil to, že jsme se zde cítili jako staří známí rodinní přátelé, ne jen jako bezejmenní turisté. Pokoje jsou krásně a vkusně zařízené a na řecké poměry dosti velké. Některé mají dokonce oddělenou ložnici a obývací část, kde je možnost 1-2 přistýlek. Každý pokoj má plně vybavenou kuchyňku, dostatečně velkou koupelnu, terasu nebo balkón orientovanou k bazénu. Navíc i použité postele a matrace byly opravdu velmi kvalitní. Pokoje jsou vždy čisté, úklid a výměna povlečení a ručníků probíhá každý den, což nám přišlo až trochu zbytečné. Na pláž je to lehkou chůzí opravdu kousek, tak 2-3min. Pláž je velmi pěkná a písčitá s pozvolnějším vstupem, v určitých částech je písek hrubší. Na pláži si můžete půjčit lehátka za poplatek nebo si jen tak roztáhnout osušku. V okolí je několik taveren, či barů. Jsou zde i dva markety a jedna pekárna.

V rámci ceny ubytování je zdarma transfer z/do přístavu, no a navíc po příjezdu Vás čeká welcome drink (pivo, víno, káva, frappe, nealko apod.) Součástí hotýlku je i menší snack bar, kde si můžete objednat snídani nebo kdykoliv přes den menší jídlo - saláty, bagety, burgry nebo něco sladšího ke kávičce.
Jeden večer na nás dokonce čekalo překvapení v podobě karafy domácího vína, opět gratis…, no prostě služby až nečekaných rozměrů. No a cena, řekl bych, že za ty služby a kvalitu hotýlku až neuvěřitelná… v druhé půlce září roku 2014 – 35€ za dvoulůžkový pokoj (zdarma zapůjčena postýlka pro dcerku), 40€ dvoulůžkový pokoj s přistýlkou pro 6leté dítě.

Hotýlek navštíven individuálně bez CK, více info když tak v mém cestopise. Kdyby měl někdo zájem vydat se do tohoto hotýlku, můžete mě kontaktovat, rád pomůžu .
Majitelé provozují ještě apartmány Island House Mare, které jsou vzdálené cca 100m blíže k moři, ale ty jsou bez bazénu.
Kykladská kráska jménem IosMylopotas od 15.09.14 do 25.09.14
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • Milka121
  • TomSelect
Napsat recenzi

Oasis

Ios » Gialos Apartmány/Studia
JanS Jan / 178x
Na RN od 06.08.13 · 8 let
Naposledy 18.08.21/12:54 · před měsícem Zobrazit profil
WiFi07.08.15
Jednoduché ubytování v oblasti přístavu Gialos, cca 500m za městskou pláží v klidném místě. Jedná se o levnější typ ubytování, na jinak drahém Iosu. Kuchyňka sporadicky vybavená, po domluvě s majitelem nádobí doplněno. Úklid a výměna povlečení každodenní, čisto. Koupelna se záchodem neměla svoje okno, pouze větrák, dveře ústily do ložnice s poněkud netypickou růžovou výmalbou ... Před apartmánem terasa (některé apartmány měly terasu společnou). Celý komplex apartmánů (je jich cca 6) je v pěkné udržované zahradě. Bohužel v sousedství apartmánů je rákosové pole, odkud večer útočí komáři. Apartmány nemají v oknech sítě, takže jediná možnost byla vše zavřít a pustit klimatizaci... V blízkosti slušná městská pláž, ale na ni jsme ani jednou nebyli, na Iosu jsou jiné mnohem hezčí pláže.
Ios - na párty a na pláž
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 63%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Gorgona

2 recenze Ios » Mylopotas Apartmány/Studia
zalda Jana / žena / 183x
Na RN od 11.07.07 · 14 let
Naposledy 27.04.20/06:20 · před rokem Zobrazit profil
WiFiMarted14.06.14
Ostrov IOS byl po Santorini druhý kykladský ostrov, který jsme navštívili. Ubytování ve Villa Gorgona bylo skvělé, měli jsme apartmán s terasou nad mořem. Denně úklid, výměna ručníků, skvělí majitelé. Možnost dokoupení snídaní jsme nevyužili, dali jsme přednost vlastnímu stravování, protože byl všude dostatek ovoce, zeleniny, sýrů, medu, jogurtů aj. Ve vesnici je několik marketů, bary, taverny, pizzerie, pekárnička. Hned vedle Gorgony byla zastávka autobusu, který jezdil za 1,60 EUR každou půlhodinu do Chory a do přístavu a za 3,20 EUR 1 x denně na úžasnou pláž Manganari. Poblíž byl beach club FAROUT, kam se sjížděli mladí z ostatních částí ostrova, ale protože byl začátek sezony, nebylo jich moc a bylo to příjemné oživení. Večer, když odjeli, tam bylo úplně prázdno. Je pravda, že se na ostrově teprve na zahájení sezony chystali, i v Choře bylo 1. června ještě spousta obchůdků a taveren zavřeno a místní natírali spáry a okraje schodů na bílo. Měli jsme na 2 dny půjčeno Suzuki Jimny za 30 EUR na den, benzín stál cca 1,8 EUR. Na ostrově jsou nádherné pláže, krásné hlavní město Chora, kostely a kostelíky, úžasné výhledy. Je dost hornatý a trochu nám připomínal Karpathos. Byla to super dovolená, zpestřená o nádherný lodní výlet na další kykladský ostrov Naxos, kde jsme byli 2 noci ubytovaní v penzionku pod hradem, nedaleko přístavu. Jeden den jsme měli půjčeno auto, ale na projetí tohoto ostrova je to málo - takže příští rok?
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • janavi
Napsat recenzi

Marcos Beach

2 recenze Ios » Mylopotas Hotel
sun Petra / 5x
Na RN od 23.06.12 · 9 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
WiFiAkvila23.06.12
Přílet na Santorini, pak velkým katamaránem na malebný ostrov Ios, Moc se nám tam líbilo , malý přístav s tavernami, pekárnou, cukrárnou..do letoviska Mylopotas je to zhruba 10min autobusem z přístavu. Hotel je rodinný příjemný s menším bazénem a krásným okolím.Snídaně byly tkz. studené : sýr,salám,marmeláda,cornflakes,mléko,pečivo,bábovka nám to stačilo.Vzdálenost na pláž cca 150m příjemnou procházkou. Pláž byla dlouhá ,takže každý si najde své soukromí,spíše nažloutlý písek a v něm mini mušle, v moři byly sice chaluhy ale jinak bylo čisté.Možnost všelijakých vodních atrakcí.. Kolem se nacházejí taverny ,pekárna a minimarkety.Také jsou zde bary pro mladé , kde to žije..akce, dj apod...do městečka se můžete projít pěšky nebo autobusem za 1,5eura , je jedno z nejhezčích typicky řeckých, bílé domečky, kostelíky s modrými střechami (podobně jako na Santorini),krásné větrné mlýny,kapličky a hlavně uličky, romantické procházky ,výborné taverny (např.nest)cukrárny a po půlnoci disotéky.. Také jsme navštívili ostrovy Sikinos a Folegandros které nás taktéž uchvátily..takže určitě stojí za to..pobyt nám zpříjemnila skvělá a ochotná delegátka Dafni
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 11
  • Hela.Š
  • Háňa
  • Janakol
  • Mili
  • Verunkaa
  • Zemanová63
  • hynek
  • kovirbk
  • niky6
  • petrami
  • sejkora
Napsat recenzi
Ios Srážky Teplota Vítr
Včera 23–24 Clear sky 0 mm 16° 8 m/s
Dnes 00–06 Fair <1 mm 17° 9 m/s
06–12 Rain showers 1 mm 16° 10 m/s
12–18 Light rain showers <1 mm 16° 9 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 17° 8 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !