Ubytování

Recenze ubytování ze Samu

Melissa Travel

Athena

2 recenze Samos » Kokkari Hotel
evča1 Eva / žena / 796x
Na RN od 12.08.08 · 13 let
Naposledy 01.10.21/23:05 · 2 týdny Zobrazit profil
Fischer23.08.21
Hotel velmi příjemný včetně personálu.
Snídaně každý den stejné, dostačující, jogurt, ovoce, marmelády, dva druhy salámu i sýru, vejce vařené nebo míchané, bábovky, croissanty, cerealie, čaj , káva,džus postmix.
Pokoje moc hezké i koupelna. Umístění hotelu - není daleko do centra Kokkari, pláž jen přes cestu (vlny, vítr ). Na pokoji klid i přesto, že jsme měli celou noc otevřené francouzské okno. Klimatizaci jsme nepotřebovali (srpen). Wifi všude šlapalo a zdarma. Minus je lednice která je jen za poplatek, to samé i trezor. Úklid každý den, čisto.
Obecně bych doporučila jak hotel tak i Kokkari-večer je zde nádherná atmosféra , taverny kolem moře, promenáda. Měli jsme čtyřkolku na celý pobyt z půjčovny Dream Rent a Car Samos, velmi příjemní a ochotní.
Velmi se nám líbilo i Pythagorio, tak příště.
Samos nádherný zelený nepředimenzovaný ostrov .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 86%
Další hosté 2
  • Miroslav67
  • otto
Napsat recenzi

Kampos Village Resort

10 recenzí Samos » Votsalakia Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 512x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 29.08.21/22:28 · před měsícem Zobrazit profil
Blue style19.08.21
Hotel se skládá z několika budov, každá má svujz bazén. Pokoj prostorný, chyběl nám sušák na prádlo a konvice na vodu, myslím, že to by měl být dnes standard. Postele pohodlné, koupelna střední. Všude čisto. Úklid denně, klimatizace zdarma. Před hotelem je kohoutek s pitnou studenou vodou, snad z horského pramene. Na pokoji lednička, při příjezdu voda 1,5l. Měli jsme pokoj s výhledem na moře a hned vedle jidelny. Jídlo chutné, ale docela se opakovalo, a to jsme byli na týden. Pití z postmixu a drinky na baru místní kvalita, ale to jsme věděli. Personál příjemný, organizace jídla na jedničku - uvnitř roušky, rukavice. Jídlo doplňovali obratem. Celkově : doporučuji
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 20
  • Daniela30
  • Elka
  • Holubova
  • Háňa
  • KvetaT
  • Tomasson
  • aarak
  • alex62
  • anavi
  • anka
  • francesco
  • kachnicka
  • petra.126
  • pufina
  • rekbar
  • slava
  • themildajs
  • tomask
  • vilda
  • šipka
Napsat recenzi

Samaina Inn

5 recenzí Samos » Karlovasi Hotel
Jitka.cb Jitka / žena / 512x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 29.08.21/22:28 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiBlue Style07.09.19
Rodinný hotel s výbornou kuchyní, čistým bazénem, večerními programy. Pokoje standardní velikosti, čisté, úklid pravidelný. Pláž naproti hotelu kamenitá, lehátka tuším za poplatek. Nechodili jsme tam. Jednou denně hotelový bus na pláž Potami. Do centra pěšky tak 20-25 minut. Chce to auto. Ale ubytování celkové velmi příjemné, recepční ovládají kromě angličtiny i němčinu a jsou milé.Hotel doporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 14
  • EvaM
  • HankaC
  • Kytička
  • Lilka
  • Magdina
  • Sanchie
  • Sunbelt
  • alexchris
  • gorgona
  • jazzy
  • kakamila
  • kovarko
  • pajuška1
  • pavelC
Napsat recenzi

Magda

6 recenzí Samos » Marathokampos » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 512x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 29.08.21/22:28 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiBlue Style04.09.19
Apartmány umístěné v centru vesnice, výborná dostupnost taveren a supermarketů. Čistý bazén, příjemné prostředí okolo ubytování. Boční výhled na horu Kerkis. Ubytování je na kopečku, při příjezdu čekal otec majitelky a odvezl nahoru zavazadla. Co se týká samotného ubytování : apartmán číslo 3, prostorný, tři postele. Koupelna klasická řecká, sprcháč vedle záchodu, zařízení oprýskané, kachlíky zašlé špínou. V kuchyni kuchyňská linka, trojvaric s troubou. Chyběla varná konvice. Ve vybavení kuchyně dvě různorodé sklenice, talíře, pánev a dva hrnce. Chyběly malé lžičky, prkýnko na krájení. Není tam úterka ani přípravek na mytí nádobí. Postele rozvrzané, opravdu hodně, matrace prolezele. V pokoji skříň bez poliček. Nejhorší byl úklid. Za 14 dnů pobytu 2 krát úklid, posledních 7 dnuznic. Jen co tři dny vynesené odpadky. Majitelka, kterou zmiňují předchozí recenze přítomna nebyla, údajně ubytování řídí vzdáleně. Přítomen byl pouze starý pán, zřejmě otec majitelky. Bar většinu času bez obsluhy. Ubytování by potřebovalo renovaci a pořádnou sílu na úklid, pak by to tam bylo naprosto dokonalé. Takto bohužel naprosto nedoporučuji.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 11
  • Andik.cz
  • Bibiana
  • JIRULEE
  • Veri
  • Zdeny
  • amina
  • fotbalcb
  • jana_salac
  • jirka1964
  • k.janis
  • pesk
Napsat recenzi

Frini

4 recenze Samos » Kokkari Apartmány/Studia
Jitka.cb Jitka / žena / 512x
Na RN od 05.05.07 · 14 let
Naposledy 29.08.21/22:28 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiViamare04.12.18
Byli jsme ubytovaní ve studiu, které mělo výhled na dvorek. Pokoj byl malý, zařízený starším nábytkem, kuchyňka v podstatě pouze dřez, dvouplotýnkový vařič a pár kousků nádobí. Byli jsme až v září a je možné, že rozbité nebo ztracené kousky už majitelé nedoplňovali. Ale řekli jsme si o malé hrnečky na kávu a obratem jsme je dostali. Pokoj byl čistý, úklid co 2-3 dny, ale stačilo to. Výměna ručníků při úklidu, povlečení jednou za týdenní pobyt. Na dvoře posezení, které jsme ani nevyužili a bazén. Taky jsme používali, ale podle sdělení sousedů z vedlejšího pokoje byl fajn a čistý. Pan domácí každé ráno zametal listí, uklízel dvorek a staral se o bazén. K pokoji náleží malý balkon, kde ovšem ráno silně svítilo sluníčko, tak jsme si stolek z balkonu vždy na snídani přenesli dovnitř. Ale nic co by se nedalo přežít. Koupelna malinká, taková ta správně mini řecká. Ale všude čisto a to je podstatné. Do centra pár kroků. Pláž nemohu posoudit, protože kvůli vlnám a větru jsme se ani jednou nekoupali, jen jsme si v baru na pláži vychutnali frapíčko. Měli jsme po celou dobu pobytu auto a jezdili se koupat jinam. Ale jako výchozí bod dovolené naprosto dostačující a ubytování pro méně náročné turisty doporučuji. Nákupní možnost v okolí : dva pekaři s luxusní nabídkou, kousek od ubytování malý krámek se smíšeným sortimentem. Zelenina a ovoce - pojízdná prodejna, taky ryby byly pojízdné. Pár kroků od ubytování je cukrárna. Mají tam luxusní dobroty. Nakupovali jsme pouze na snídaně. V Kokkari je strašná spousta taveren, ani jsme všechny nevyzkoušeli. Ale vrátíme se. To vím jistě Kokkari je jedno z nejmalebnějších letovisek, které jsme viděli.
Kokkari od 14.09.18 do 21.09.18
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 12
  • Islander
  • KARELIV.
  • Kopecek
  • Letnak
  • LuciT
  • Petaloudi
  • acza
  • atofin
  • jaruna111
  • manad
  • mir.jank
  • viera
Napsat recenzi

Magda

6 recenzí Samos » Jihozápad » Kampos - Votsalakia Apartmány/Studia
fotbalcb Tusset / 993x
Na RN od 06.01.08 · 13 let
Naposledy 13.10.21/16:57 · 2 dny Zobrazit profil
WiFiBlueStyle29.07.18
Ubytování odpovídá počtu hvězdiček. Nám se zde líbilo. Dostatečně prostorný apartmán s vařičem o třech plotýnkách a dostatku nádobí. Moc jsme kuchyňské zařízení nepoužívali. Koupelna klasická - malý sprcháč s krátkým závěsem hned vedle WC Postele pohodlné, 2x do týdne nově povlečeno, vyměněny ručníky. Terasa 2 kroky od bazénu, občas nějaký ten mravenec. Personál vstřícný, absolutně bezproblémový. U bazénu fungoval bar, kde Mária od 8-15:30 kdykoli udělala frapé, toust atd., nabídku naleznete v apartmánu na stolku. Bylo možné si zde otevřít účet a uhradit ho před odjezdem společně s pobytovou taxou. Okolí čisté a klidné, až na cikády a místního kohouta.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 11
  • Andik.cz
  • Bibiana
  • JIRULEE
  • Jitka.cb
  • Veri
  • Zdeny
  • amina
  • jana_salac
  • jirka1964
  • k.janis
  • pesk
Napsat recenzi

Marin

Samos » Sever ostrova » Kokakri Apartmány/Studia
honza67 Jan / 315x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 22.09.21/17:51 · 3 týdny Zobrazit profil
WiFiViamare23.07.18
Studia a apartmány Marin v Kokkari jsou poněkud utajená - nemají žádnou prezentaci na webu, v reálu nejsou nijak označené. Celé je nabízí pouze Viamare, ale jejich popis není úplně přesný.
Jedná se o dvě samostatné budovy - studia 2 - 6 a apartmány 7 a 8 pro až čtyři osoby. Popisovat budu pouze apartmánovou budovu.
Poloha je celkem dobrá - k moři i do centra a do obchodů je to kousek. Apartmánová budova stojí (a má vchod) přímo u vedlejší cesty, kterou místní, zejména na motorkách, rádi používají asi ke zkracování a objíždění stále ucpané cesty hlavní. V přízemí je apt. 7, v patře 8. Apt. 8 má dva malé balkony - na sever a na jih. Balkony nejsou nijak zastíněné, takže jižní lze používat pouze večer, severní bohužel má naproti sobě balkon jednoho studia ve vzdálenosti asi dvou metrů, tedy nulové soukromí. Na balkon se vejdou dva lidi, tedy společné posezení (nebo snídaně) celé rodiny není možné. U severního balkonu funguje wifi, celkem spolehlivě, jinde už ne. Z jižního balkonu jsou krásné nezastíněné výhledy na kostel a na hory. Není tam jediné okno (!), ani v koupelně. Dveře na balkony jsou z masivního dřeva, žádné šikmé lamely nebo sítě proti komárům.
Apt. 7 se liší v tom, že nemá jižní balkon, pouze okno, které se ale nedá otevřít, protože by kolemjdoucí viděli dovnitř. Naopak má velkou terasu na severní straně.
Vybavení standardní, velká kouplena s vanou, vždy dost vody. Pro 4 málo úložných prostorů, ale místa celkem dost. Postele včetně přistýlky kvalitní. Kuchyňská linka postarší, ale funkční. Komáři minimálně, i když se větralo celou noc. Úklid každý den včetně neděle, povlečení v polovině týdne. Problém s varnou konvicí vyřešen do druhého dne.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 8
  • 4ever
  • Darken
  • Honzik.
  • otto
  • pityx
  • pozordej
  • tweety11
  • zigulik
Napsat recenzi

Electra Apartments and Studios

Samos » Pythagorion Apartmány/Studia
Batty Roman / 1 883x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 12.10.21/15:40 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiBez ck18.07.17
Electra sa nachádza asi 2-3 kilometre od Pytagoria. Sú to staršie apartmány, ale čiste a celkom dobre zariadené. Bazén bol čistý a okolie pekne upravené. Klimatizácia fungovala dobre. Upratovanie každý deň.
Treba mať požičané auto, keďže peši by to bolo do Pytagoria dosť ďaleko. V okolí apartámu nie je žiadný obchod, alebo taverna.
Pythagorion od 06.06.17 do 12.06.17Pytagorov ostrovDimitris Rental SamosSamos 2017
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 64%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Sunwaves

Samos » Kerveli Apartmány/Studia
evaG Eva / 992x
Na RN od 09.07.14 · 7 let
Naposledy 24.03.20/19:04 · před rokem Zobrazit profil
WiFiL´Tur18.07.17
Vysvetlenie znizenia poctu *:
kupelna klasicka,ale toaleta tak blbo osadena, ze clovek musel byt cely pokruteny, ak si na nu sadol
strava (polpenzia) sa stale opakovalo to iste, ale kvalita bola ok (az na jednu vynimku, ale tu nespominam)
plaz zmiesana, piesok x kamene a tie boli dost smyklave
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Mykali Bay

2 recenze Samos » Pythagorion Hotel
Sari67 Šárka / žena / 288x
Na RN od 21.07.15 · 6 let
Naposledy 14.03.21/21:30 · 7 měsíců Zobrazit profil
WiFiBlue Style08.07.17
Menší rodinný hotel sestává z několika domečků, v každém z nich je cca 6 až 8 pokojů s malými balkony (žádné soukromí). Pokoje v přízemí jsou vybaveny velkou terasou. Všechny pokoje mají výhled na moře. Personál velmi příjemný, pokoje udržovány ve velké čistotě, probíhá denní úklid. Každý třetí den bylo měněno ložní prádlo. Snídaně opakující se, se stejnou nabídkou, ale dostačující. Večeře vždy jeden druh masa, více druhů příloh, různé druhy salátů a zeleniny, dezert, meloun, broskve, jablka. I větší jedlíci byli uspokojeni. Pití k večeři je potřeba si hradit sám. Ceny nabízených nápojů přehnaně drahé. Bazén u hotelu čistý, pěkný. K moři je to opravdu daleko, cca jeden kilometr. Nejbližší pláž je dole pod luxusním hotelem Proteas Blue Resort, pěšky po kamenité cestičce cca 10 minut z kopce. Místní bus - zastávka na znamení na hlavní cestě, doprava funguje. Poblíž půjčovna aut, skútrů a kol. Využili jsme půjčení kola, bohužel hrůza sama, ale nakonec vše dopadlo ok. Celkově se nám líbilo, Samos je krásně zelený, příroda úžasná. My našli plážičku, která byla jen naše.....a takových je tu nespočet.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 5
  • Evulka
  • Zemanová63
  • djratty
  • ivana22
  • marekf
Napsat recenzi
Samos Srážky Teplota Vítr
Dnes 06–12 Fair <1 mm 15° 4 m/s
12–18 Heavy rain 12 mm 18° 5 m/s
18–24 Light rain showers <1 mm 14° 2 m/s
Neděle, 17.10.21 00–06 Fair <1 mm 13° 2 m/s
06–12 Fair <1 mm 14° 1 m/s
12–18 Partly cloudy <1 mm 17° 1 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 16° 2 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !