Ubytování

Recenze ubytování Folegandros

Melissa Travel

Ampelos resort

3 recenze Folegandros » Kyklady » Chora Apartmány/Studia
vostrucha
Jana / 5 345xNa RN od 20.10.09 · 14 letNaposledy 03.04.24/13:44 · 2 týdnyZobrazit profil
Parga » Parga » 13.06.24 za 53 dní
Kréta » Rodakino - Polyrizos » 05.09.24 za 137 dní
WiFiBez CK05.01.17/17:15
Pro krátký pobyt na Folegandru jsme zvolili toto ubytování, naladěni předchozími pochvalnými recenzemi. V přístavu na nás čekal příjemný majitel Ampelosu Theo, takže jsme nemuseli řešit dopravu do 4 km vzdálené Chory.
Celý resort působí velice malebně a výhledy odtud na Choru a kostelík Agia Panagia jsou nezapomenutelné. Toto místo má prostě atmosféru.
ALE … od posledních pochvalných recenzí uběhl již nějaký rok a toto ubytování zřejmě získalo na oblibě, takže i na začátku června bylo plně obsazeno. A jelikož je celý komplex na malém prostoru, můžete se, při ranní kávě nebo večerní sklence vína, držet za ruku se sousedem. Lehátka u bazénu byla vzdálena asi 3 m od našich dveří, takže, pokud jsme nechtěli VŠE, co jsme uvnitř dělali, sdílet s ostatními, museli jsme si zavřít dveře i okna a v tu chvíli jsme se ocitli v tmavé kobce, kde jsme museli svítit. Tato ztráta soukromí nám pobyt značně otrávila.
Další věc, ze které jsem byla rozladěna, byla škvíra pod hlavními dveřmi, kterou nám stále do pokoje lezla různá havěť a jednou v noci jsem s vřískotem vyháněla z postele asi 15 cm dlouhou stonožku, která po mně lezla.
Pokoje jsou zařízeny v jednoduchém kykladském stylu, čisté, najdete zde miniledničku a rychlovarnou konvici. Na recepci je možné si koupit nápoje nebo si něco malého uvařit, je tam kuchyňka s vařičem a nádobím.
Je mi líto, že se nemohu připojit k pochvalným recenzím, protože majitelé byli velmi milí a vstřícní a kdyby tam nebylo tak narváno, tak bych asi vydejchala i tu stonožku v posteli , ale pokud nemám někde dostatek soukromí, necítím se tam dobře. Takže za nás palec dolů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 72%
Další hosté 2
  • cilf
  • spider66
Napsat recenzi

Ampelos resort

3 recenze Folegandros » Chora Apartmány/Studia
spider66
Zdeněk / muž / 3 065xNa RN od 06.07.09 · 14 letNaposledy 10.03.24/11:02 · před měsícemZobrazit profil
WiFiBez CK04.12.13/19:59
Naše nejlepší ubytování v Řecku a bojím se, že ho hned jen tak nějaké nepřekoná Velké díky patří Tomášovi (CILF), který nám ho doporučil! Zarezervovali jsme předem po mailu. Cena v červnu 2013 49€/pokoj/noc. Odvoz z/do přístavu v ceně. Pokud je volno, lze domluvit nějaký pokoj se super výhledem. My jsme měli štěstí na tu největší terasu s výhledem na Choru. Může být snad něco krásnějšího? Bože...i nyní mám husí kůži, když to píšu... Efcharisto poli Theo. P.S. Theo letos nově otevřel svůj bar v Choře. Pokud máte chuť na drink určitě o víkendu navštivte a podejte pak hlášení
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 2
  • cilf
  • vostrucha
Napsat recenzi

Ampelos resort

3 recenze Folegandros » Chora Apartmány/Studia
cilf
Tomáš / 3 391xNa RN od 07.08.07 · 16 letNaposledy 13.03.23/14:42 · před rokemZobrazit profil
WiFi04.07.12/22:23
Toto ubytování jsme si našli přes internet a rozhodně jsme vybrali skvěle. Tyto apartmány mají skvělou polohu přímo nad Chorou, ze všech pokojů je výhled na městečko a kostelík Aghia Panagia. K vybavení patří i malá recepce, kde je možnost si objednat třeba frappe, víno, či pivo. Do centra Chory je to lehkou procházkou tak 5 min. chůze.
Pokoje jsou útulné a stylově zařízené v takovém kykladském stylu a na Řecko i dost rozměrné. Cítili jsme se tu prostě skvěle a rádi se sem jednou vrátíme.
Cena za pokoj 49eur/noc v červnu 2011. Více info zde...
http://www.ampelosresort.com/
Putování srdcem KykládChora od 22.06.11 do 26.06.11
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 96%
Další hosté 2
  • spider66
  • vostrucha
Napsat recenzi
Folegandros Srážky Teplota Vítr
Dnes 04:00Polojasno0 mm17°8 m/s
Dnes 06:00Skoro jasno0 mm17°8 m/s
Dnes 12:00Zataženo0 mm18°10 m/s
Dnes 18:00Zataženo0.1 mm18°12 m/s
Zítra 00:00Déšť2.3 mm17°7 m/s
Zítra 06:00Lehký déšť0.8 mm16°4 m/s
Zítra 12:00Polojasno0 mm18°11 m/s
Zítra 18:00Polojasno0 mm19°11 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !