Ubytování

Recenze ubytování z Ithaky

Argalios

3 recenze Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni Apartmány/Studia
Píďa Péťa / žena / 53x
Na RN od 28.05.14 · 7 let
Naposledy 12.05.21/18:23 · 2 měsíce Zobrazit profil
WiFiMelissa10.11.19
Apartmány Argalios se nachází v poklidné vesničce Kioni. Je třeba počítat s tím, že je budova umístěna na kopečku, tedy se při výstupu mírně zapotíte (asi skoro jako všude). :o)
Byla jsem ubytovaná ve třetím pokoji, který měl k dispozici velkou terasu s výhledem do uličky. Pokoj byl prostorný a čistý. Pokud nejste milovníky klimatizace, stejně tak jako já, počítejte s tím, že v oknech nejsou sítě proti komárům. Tedy budete potřebovat hodně náplní do strojku.
Kuchyňka byla celkem slušně vybavená. Jediné, co jsem postrádala, byl ostrý nůž, konvice a jar. Popřípadě jiný mycí prostředek, ale to je věc, kterou vždy seženete. Úklid probíhal pravidelně. :o)
Pro řidiče doporučuji zamluvit si nějaký ten dopravní prostředek, jinak se skoro nikam nepodíváte. K dispozici je zapůjčení kol, ale to bych já osobně v tom horku asi nedala. :o)
V apartmánu není WIFI, tedy pro milovníky internetu trochu smůla. Stačí však seběhnout dolů do baru a jste připojení. :o)
Celkově ubytování hodnotím kladně. Vhodné pro lidi, kteří vyhledávají klidnou dovolenou a hezké pláže v okolí ubytování.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 13
  • Alice111
  • Iriska
  • Marigaux
  • Mili
  • Nadula
  • Olča
  • ZdenaK
  • hynek
  • inža
  • jerabinka
  • lili
  • olík
  • vaclava
Napsat recenzi

Argalios

3 recenze Ithaka » Jónské ostrovy » Kioni Penzion
Marigaux Kateřina / žena / 2 478x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Dnes 11:38 · 8 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel17.07.19
Penzion Argalios je na kopečku v krásné a klidné vesničce KIONI. Má pouze tři pokoje(studia), každý má na své vlastní straně balkón/terasu. Nejvyšší patro patří majiteli (oční lékař z Athén - tuším), zřejmě tam bývá málokdy. Spodní patro jsou studia. Každý pokoj má svůj vchod. Nejnižší patro je garáž. Pokoje jsou jakoby v 1. patře, ale vzhledem ke svahu, ve kterém ubytování je, tak vlastně je to přízemí. Penzion je na kopečku, dá se k němu jít několika cestami. Každý si vybere, která mu vyhovuje. My chodili různě. Nejkratší cesta je asi skrz schody (93 - jsme počítali :-D). Vzhledem k tomu, že jsme do penzionu jeli se známými, tak jsme nakoukli i k nim a velmi rychle jsme adoptovali i samotného kluka ve zbývajícím pokoji. Náš pokoj (balkón s lisem na olej, boční výhled) - byl č.3. Byl poměrně prostorný i balkón. Krásné posezení. Všechny pokoje jsou opravdu nadstandardně (za tu cenu) vybaveny. Koupelna byla na řecké poměry taky docela prostorná. Měli jsme hodně úložného prostoru, pohodlné postele, trezor, TV a dokonce vevnitř i stůl a židle, velké zrcadlo...atd. Kuchyňka je jako "skříň" a velmi dobře vybavená. Jen nám chyběla varná konvice. Je tam taková konvička (řecká klasika) na plotýnku. Nicméně i toustovač, "trouba" a slušné kuchyňské vybavení, jar, houbička. Velmi pohodlné postele, okno které bylo u postele bylo s přímým výhledem na moře. Opravdu s ubytováním velká spokojenost. Jen ten, kdo má 02, tak jsem měla v KIONI velmi špatný signál (jak na volání, tak data). Abych jen nechválila, tak v kuchyňce je opravdu mini pidi koš. Úklid byl jen 2x za pobyt. Což bych nějak neřešila. (Já stejně nemám ráda, když přijdu z pláže a šmejdí mi kolem uklízečka a musím čekat). Ložní prádlo a ručníky nepotřebuji mít čisté 10x za pobyt - výměna byla jednou, což bohatě stačilo. Jen jsme si museli vynášet koš v koupelně a kuchyni. V koupelně asi všichni víme proč a v kuchyňce byl maličký. Ale popelnice jsou doslova pár kroků od penzionu, takže nic hrozného. Podlaha by asi taky potřebovala vytřít alespoň ob 3 dny. Každopádně mop tam byl, takže kdo není nóbl, tak ho mohl využít. . Prostřední pokoj (asi č. 2) - s balkónkem s přímým výhledem na moře byl o dost menší, vč. toho balkónku a už neměl (logicky) žádné jiné okno kromě vchodu na balkón. Koupelna malinká, bez okna. O dost méně úložného prostoru, ač je prostřední pokoj opravdu malý, známí byli spokojení (ale nám trošku "záviděli" :-D), ale zase se jim líbilo, že mají větší soukromí na balkónku, protože kolem našeho a třetího pokoje chodili sem tam lidi a jelo auto apod. (každopádně žádné procesí ani dálnice :-D). Pokoj (asi č. 1) s "kulatým balkónem" se nám zdál nejprostornější, měl dokonce 2 okna. Výhled na moře už byl trošku omezenější. (Pokoj má takový stupínek + barový stůl a židle). Zase na balkónku asi nejvíce svítí a je tam nejmenší soukromí. Každý pokoj má své výhody a nevýhody. My zhodnotili, že náš pokoj - č. 3 byl asi s ohledem na všechno nejlepší. . Ještě bych zapomněla, klimatizace byla skvělá. Oproti ubytování na Kythiře (Romantic studia) byla naprosto tichá a ač byla v blízkosti postele, tak vůbec v noci nerušila. Za ten nepořádek se velmi omlouvám :-D Nikdy pokoj nevyfotím hned po příjezdu. :-D
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 13
  • Alice111
  • Iriska
  • Mili
  • Nadula
  • Olča
  • Píďa
  • ZdenaK
  • hynek
  • inža
  • jerabinka
  • lili
  • olík
  • vaclava
Napsat recenzi

Albatros

Ithaka » Vathy Apartmány/Studia
Nikita18 Nikola / žena / 703x
Na RN od 18.02.15 · 6 let
Naposledy 06.06.20/08:57 · před rokem Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel29.06.18
Celkový dojem z tohoto ubytování máme dobrý. Nebylo to drahé, bylo tam čisto a nic nám tam nechybělo. Klasický malý pokojík s balkónem, kde byl krásný výhled na celý přístav ve Vathy. Uvítali jsme na balkóně markýzu, protože bez té by jsme si ráno nemohli dát venku snídani. S vybavením kuchyňky jsme byly také moc spokojeni neboť zde byl toustovač, rychlovarná konvice, dokonce překapávač na kávu a trouba. Jinde jsme nikdy z těchto věcí nic neměli, takže pro nás překvapení. Úklid proběhl 3krát za pobyt, což stačí. Jediné mínus dáváme posteli, protože byla hrozně úzká a kdo má rád svůj prostor na spaní, jako my, bude mít problém a dále sprchovému koutu, opět tak malinký, že i když se člověk snažil, voda byla všude po koupelně. Wifi po celou dobu pobytu nešla, ale měla jít, kde byl problém jsme nezjistili. Urgovali jsme delegátku, ale bohužel Za mě ho doporučuji, ale jak vždy píšu, vystačíme si s málem a nejsou pro nás prioritou hvězdičky. Máme to jen na přespání
Ithaka 2018Ithaka 2018 - skútrem křížem krážem po ostrově
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 10
  • Dana K.
  • Hannule
  • Janakol
  • Wolfi1
  • Z.K.
  • brrouk
  • hanament
  • hanjo
  • heleto
  • jaarecko
Napsat recenzi

Argalios

3 recenze Ithaka » Severovýchod ostrova. » Kioni Apartmány/Studia
hynek Hynek / muž / 3 591x
Na RN od 03.02.08 · 13 let
Naposledy 20.07.21/18:41 · 4 dny Zobrazit profil
Melissa Travel07.06.16
Nadstandartní a nadčasové ubytování. Jedná se o větší vilu kousek od centra, jejíž spodní část, kde jsou tři studia majitel pronajímá. Jezdí sem však pouze 2x ročně, takže se s ním zřejmě ani nepotkáte. Každé studio má svůj vlastní vchod. Dvě krajní studia jsou veliká. Prostřední je menší a s malým balkónken. Ten je ale orientován směrem k moři, takže skýtá nerušený romantický výhled na moře. Ten mají z oken i ostatní dvě studia. Přední studio, kde jsme byli my, má půlkulatou terasu orientavanou k cestě, kde však velký provoz není. Naproti bydlí místní pop. Je starší, ale velice sympatický a činorodý pán, který má ve vile zaparkované své auto. S parkováním je zde problém i se skútrem. Ulička je opravdu úzká a navíc je pouze jednosměrná. Jste ale v Řecku, takže se zde jezdí oběma směry.. Auta se nechávají asi na 250 m vzdáleném parkovišti u výpadovky z Kioni. Časem zapadnete do místního dění a stanete se jeho součástí, jakoby jste zde bydleli odjakživa. Budou vás zdravit nejen sousedé, ale i stále stejní lidé, co docházejí za popem, nebo tudy jen vodí své pejsky.
Do centra s obchůdkem, pekárnou, tavernami a k moři je to asi 100 m s kopce. Obchod i s pekárnou jsou velice dobře zásobeny. Z množství taveren i kafenií si zde také vyberete časem tu svoji. V Kioni je možné i zapůjčení motorového člunu.Obraťte se na „Džordže“-číslo mobilu vám dají v marketu, nebo to vybavte přes delegátku. Cena je asi 40 E na den + benzín. Dostanete od něj i mapku s vysvětlením, kam až můžete.
Vybavení studií co do sortimentu je standartní a kuchyňka je ve skříni! Není tu ale varná konvice. Internet nám také nešel, ale třeba se to již změnilo. Dále je tu velká televize a klimatizace. Elektrika se zapíná kartou. Lednička pochopitelně jde stále. Úklid asi 2x za pobyt, ale přesně již si to nepamatuji.
Na koupání je lepší si pěknou procházkou podél moře zajít ke dvěma asi 1 km menším plážím. U té zadní je i malá taverna se základním občerstvením.
Dovolená zde byla opravdu velice hezká a romantická. Na závěr pouze jedno malé varování, o kterém se zmíní jistě i delegátka. Při pobytu mimo studio mějte u sebe vždy klíče, nebo alespoň založte dveře přiloženým kamenem . Na dveřích je pouze koule a vždy přítomný průvan by je vám mohl zabouchnout!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 13
  • Alice111
  • Iriska
  • Marigaux
  • Mili
  • Nadula
  • Olča
  • Píďa
  • ZdenaK
  • inža
  • jerabinka
  • lili
  • olík
  • vaclava
Napsat recenzi

Captain Giannis

3 recenze Ithaka » Iónské ostrovy » Vathy Hotel
Bylinka65 Ilona / žena / 1 087x
Na RN od 28.01.15 · 6 let
Naposledy 25.06.21/18:11 · 4 týdny Zobrazit profil
WiFiFiro08.10.15
Recenze se týká pokojů pro dva. Všechny pokoje jsou krásné zařízené, s velkou terasou a výhledem na záliv .Postele kvalitní a prostorné, krásné pokoje, obrázky a doplňky.Prostorná koupelna se sprchovým koutem. Kvalitní nehlučná klimatizace, lednička, hrníčky na kávu a skleničky, varná konvice. Úklid denně, výměna ručníků taktéž. Snídaně dostačující, nám moc chutnalo.K dispozici i vaječina, malinké párečky, vejce natvrdo, džem, med, jogurt, salám,sýr,pečivo i sladké atp.K pití čaj,káva,džus,mléko.Bazén se slanou vodou, krásné prostředí s výhledem na záliv, dobré víno a frapé zajistí skvělý relax.Celkově jedno z nejkrásnějších ubytování jaké jsme kdy měli. Majitel i personál příjemní a ochotní. Doporučuji .
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 10
  • Hana07
  • Kopecek
  • Maxim
  • ToDo
  • Vlastig
  • blanka01
  • deClaim
  • niky6
  • padede
  • vostrucha
Napsat recenzi

Captain Giannis

3 recenze Ithaka » Vathy Apartmány/Studia
Vlastig Vlastislav / muž / 6 081x
Na RN od 21.06.09 · 12 let
Naposledy 28.05.21/22:31 · před měsícem Zobrazit profil
WiFiFiro25.09.14
Recenze se týká 4 lůžkového aprtmánu. Pěkné prostorné apratmány s výhledem na zátoku městěčka Vathy. Asi 15 min. chůze od centra. Kuchyňka dostatečně vybavena, nechyběla sklokeramická deska na vaření, rychlovarná konvice. Co se týče výbavy, nic nám při občasném vaření nechybělo. V koupelně jsme ocenili sprchový kout místo obvyklého závěsu. Díky němu nebyla po sprchovaní voda všude. Úklid probíhal každý den. Personál ochotný, vše ochotně zařídí od půjčení kola až po auto. Snídaně, které jsou v ceně zájezdu, byly každé ráno stejné. Mích. vajíčka, chléb, salám, sýr, kandované třešně, jogurt, kolačky atd. za mě zcela dostačující výběr. Doporučuji přibalit i repelent na kůži a do zásuvky proti komárům. Kapitolou samotnou jsou pláže okolo ubytování. Gianis nemá vlastní pláž a v nejbližším okolí se žádné nenachází. Nejbližší je odhadem 1km daleko. My s tím počitali a půjčili si motorku na celý pobyt. Odměnou nám byly pláže v okolí, kde nebyli žádní, nebo téměř žádní lidé. Celkově veliká spokojenost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 10
  • Bylinka65
  • Hana07
  • Kopecek
  • Maxim
  • ToDo
  • blanka01
  • deClaim
  • niky6
  • padede
  • vostrucha
Napsat recenzi

Captain Giannis

3 recenze Ithaka » Vathy Apartmány/Studia
padede Petr / 30x
Na RN od 09.03.12 · 9 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 8 let Zobrazit profil
WiFiFIRO26.08.12
Opravdu úžasná dovolená na úžasném místě, krásné nově vybavené apartmány, byli jsme 2 dospělí a dvě děti, měli jsme domeček s verandou s nádherným výhledem na zátoku Vathy, krásná zelená zahrada plná palem, fíků a buganvilií, čistý slaný bazén s lehátky zdarma, snídaně postačující stále stejná na verandě kolem bazénu s dechberoucím výhledem. Měli jsme půjčené 3 dny auto jeep a 3 dny motorový člun, který zde opravdu doporučuji, dostali jsme se na ty nejhezčí a naprosto opuštěné plážičky a pláže, šnorchlovali jsme, prostě bomba. Každý večer skvělé večeře v tavernách, absolutně vynikající.Na Ithace není po krizi ani památka, lidi jsou neskutečně milí, přátelští a ochotní.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 10
  • Bylinka65
  • Hana07
  • Kopecek
  • Maxim
  • ToDo
  • Vlastig
  • blanka01
  • deClaim
  • niky6
  • vostrucha
Napsat recenzi
Ithaka Srážky Teplota Vítr
Dnes 18–24 Clear sky 0 mm 23° 4 m/s
Neděle, 25.07.21 00–06 Clear sky 0 mm 22° 3 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 21° 1 m/s
12–18 Clear sky 0 mm 25° 3 m/s
18–24 Clear sky 0 mm 24° 6 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !