Ubytování

Recenze ubytování z Lefkady

Perigiali Beach

7 recenzí Lefkada » Jih » Nidri - Perighiali Penzion
Ivana1 Ivana / 939x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 08.09.21/09:20 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiExim tour29.08.21
Starší, ale celkem dobře udržovaný penzion v krásné, klidné zahradě. Pokoje velmi malé, s nedostatkem ploch na odkládání a uložení věcí. Funkci skříně zastávala tyč s ramínky nad skříňkou se šuplíky (viz foto), takže v případě delších visících věcí už se na horní plochu skříňky nedalo nic odložit. Extrémně malá koupelna (asi nejmenší, jakou jsme kdy vůbec v Řecku měli) s tradičním řeckým problémem tj. vodou na podlaze, v naší koupelně opravdu hodně vody, protože odtoková díra na podlaze byla viditelně v nejvyšším bodě podlahy. Nicméně pokoje a celý penzion byly čisté, úklid probíhal pečlivě a pravidelně a měli jsme i pocit, že celý penzion zřejmě prošel před nedávnem nějakou základní rekonstrukcí či aspoň mírnou obměnou vybavení. Klimatizace i lednička fungovaly dobře, TV jsme nezkoušeli. V balkonových dveřích byly sítě proti hmyzu, což považuji za plus, nicméně balkon byl malý s naprostou absencí soukromí, sedět a povídat si tam se příliš nedalo. WIFI signál na pokojích dost špatný, na zahradě a v taverně u moře o něco lepší, několik dní však nešla WIFI vůbec v celém areálu.

Co se týká polohy penzionu a jeho okolí, tak výhodou je prostorná, hezká zahrada s dostatkem lehátek, slunečníků a kdysi snad i s množstvím přírodního stínu v podobě olivovníků a dalších stromů. Bohužel olivovníky tam jsou již evidentně staré, prosychající, z některých už zbývaly jen polosuchá torza, takže přírodních zdrojů stínu tam rok od roku ubývá a nové stromy v zahradě nikdo nevysazuje, což je škoda. I tak je ale zahrada velice příjemná k odpočinku, za našeho pobytu tam bylo minimum lidí, naprostý klid a vzhledem k tomu, že je přímo u pláže, většina hostů ležela na lehátkách právě na zahradě, což bylo příjemnějsí než na úzké, kamenité pláži, jaká je v Nidri všude. Penzion se nachází cca 1,5 km od centra Nidri, je vlastně už za letoviskem v části nazývané Perigiali, je to vpodstatě poslední budova u pláže, za ní je už jen neudržovaná, stromy porostlá oblast a následně malý přístav. Nedaleko na hlavní silnici je pekárna, maličká kavárna a malý, špatně zásobený supermarket, okolí je v této části dost neupravené, chodník podél hlavní silnice není, další obchody začínají až cca po nějakých 400 možná 500 m směrem k centru Nidri. Jedinou výhodou této polohy je klid, ale v pokojích směrem k hlavní silnici může být slyšet hluk aut a motorek. My jsme měli pokoj směrem do zahrady v prvním patře – tedy i výhled na moře, zde byl naprostý klid a hluk ze silnice slyšet nebyl. Celkově ubytování i jeho umístění hodnotím jako velmi průměrné, jedno z těch horších, které jsme kdy v Řecku měli, ale na přespání to stačilo, klid a čisto tam bylo a to je pro mě zásadní, navíc oceňuji tu příjemnou zahradu, takže relativně spokojenost a nenáročným cestovatelům hledajícím klid nebo jen ubytování na přespání mohu doporučit.

Pláž je všude v Nidri a okolí úzká, dlouhá, kamenitá, čím blíže k centru tím přelidněnější a tím méně čistá, stejně tak voda v moři. V některých úsecích majitelé ubytovacích zařízení pravděpodobně navezli na pláž písek a snažili se ji alespoň o něco rozšířit, ale o to více je tam slunečníků a lidí. Na několika místech je i možnost využití plážových sportů. Vstup do vody je v Nidri pozvolný, voda teplá, bez vln, ale dno převážně kamenité, místy tráva, slizké bahno, poblíž našeho penzionu směrem na východ i mnoho ježků ve vodě. V některých místech směrem k centru Nidri je i písčité dno – vzniklé asi opět zásahem majitelů přilehlých ubytovacích zařízení. Poblíž penzionu Perigiali byla voda čistá, zcela u břehu dokonce průzračná, ve větší hloubce už kalná, ale díky minimu lidí nebyla špinavá. V Nidri není otevřené moře a výhled je na množství ostrůvků. Celkově koupání zde se nám příliš nelíbilo a ač jsem věděla přesně do čeho jdeme a s tím vědomím jsem tuto náhradní dovolenou narychlo vybírala (původně měla být Kythira - to by samozřejmě byl naprosto „jiný level“) a snažila jsem se na tamním moři najít nějaká pozitiva, tak jinak než „rybník-kachňák“ jsem to tam nedokázala pojmenovat.

Pobyt jsme měli s polopenzí v taverně, která je v zahradě pod penzionem přímo u vody a patří majitelům. Snídaně byly vynikající, velmi bohaté a pestré, několik druhů ovoce, denně čerstvě vyrobený ovocný salát, několik druhů sladkého pečiva ať už z pekárny nebo upečeného majiteli, salám, sýr, rajčata, okurky i další zelenina, vždy něco teplého typu párečky, vaječná omeleta, vejce na tvrdo atd., atd. , cereálie, samozřejmě pravý řecký jogurt a med, marmelády, nutela, chléb, džus, káva, čaj, mléko… vše velmi chutné, čerstvé, každý den trochu jiné, majitelé doplňovali vše v průběhu celého období snídaně. Velmi nás překvapilo, že ač jsme přijeli v čase snídaně, tak nás vůbec nenapadlo, že bychom snídani dostali, protože vždy se začíná večeří a přesto nás (i všechny turnusy další) majitel hned vedl do taverny, kde byla nachystaná snídaně, což bylo velmi milé. Jediným problémem při snídaních a částečně i přes den bylo obrovské množství vos v taverně, které obtěžovaly po celou dobu jídla. Sice tam mají všude kolem různé lapače hmyzu, ale moc účinné to asi nebylo, protože vosy tam byly opravdu v enormním množství a značně drzé. Večeře byly stylem "výběr z menu" – předem jsme si vybírali na celý pobyt vždy ze dvou jídel + k tomu salát a moučník. Jídla bylo dost, něterá jídla vynikající (ryby, případně možské plody, které jsme si i občas koupili během dne třeba k obědu), zbytek jídel byl takový zvláštní, někdy trochu bez chuti, takové neřecké, „dietní“ bez koření, bez ochucení (např. musaka, kterou zbožňuji, mi zde vůbec nechutnala resp. neměla chuť žádnou) nebo některá jídla byla zvláštně ochucená (těstovinové jídlo zapečené se skořicí). Ale vysloveně nedobré to nebylo, jen takové zvláštní a chuťově zcela jiné, než jsme zvyklí z jiných taveren.

Personál byl velmi milý, všichni moc ochotní, příjemní, srdeční, cokoliv nebyl problém.

Celkový dojem z penzionu i přes některé nedostatky byl celkem pozitivní a hodnotím jej jako příjemné, poklidné ubytování, nicméně koupání a moře v Nidri (Perigiali) se nám vysloveně nelíbilo a bohužel ani celkově nás neoslovil celý ostrov Lefkada, který jsme procestovali křížem krážem, prozkoumali většinu ostatních pláží, ale (jak jsem předpokládala už před odjezdem) náš „šálek kávy“ to není.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 60%
Další hosté 14
  • Heluš
  • Kalimero
  • Kony.
  • Peťulka
  • Toula
  • b2oba
  • hrubyk
  • inža
  • jerrymungo
  • jyneká
  • kajka
  • karkulka
  • petr1342
  • Éós
Napsat recenzi

Iris

4 recenze Lefkada » Agios Nikitas Apartmány/Studia
Vlastig Vlastislav / muž / 6 086x
Na RN od 21.06.09 · 12 let
Naposledy 08.09.21/10:17 · 2 týdny Zobrazit profil
Paxos » Gaios » na dovolené ještě 1 den
WiFi11.12.19
Postarší studia poměrně spartansky vybavená. Vybavení kuchyně hodně chudé(chyběl otvírák na víno, nuž pouze steakovy), pár hrnců. My si vyžádali u cetovky pokoj v horním patře a udělali jsme dobře. Měli jsme veký balkón s výhledem do zahrady. Ostatní účastníci zájezdu na tom byli o poznání hůř. Kolegům na našem patře při vydatné průtrži silně teklo skrz strop do postele. Nám jen krz okna. Dalším lidem, kteří byli ubytváni uplně dole(jakoby v suterénu) zapáchal pokoj zatuchlinou a vlhkostí. Jiní měli problém s postelí, kde chyběly prkna co by rošt. Tím bych to asi uzavřel. Podtrženo sečteno, pozor kam vás ubytují. Doporučuji se domluvit s cestovkou o rezervaci horního patra.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 67%
Další hosté 31
  • 1976
  • Daniela30
  • Evatje
  • Háňa
  • Jaroslav61
  • JitkaP
  • Magdina
  • MartinL
  • Miquell
  • Pliška
  • PospiŠ
  • Pucík
  • Romca1
  • Tyrell
  • Zdenka83
  • alenice
  • bozena
  • evča1
  • helen88
  • heleto
  • janička
  • jkyselova
  • joir
  • k.janis
  • kkk
  • ponp
  • rendamel
  • viera
  • vondrakova
  • vostrucha
  • zalda
Napsat recenzi

Paradise Beach

2 recenze Lefkada » Nidri Hotel
lvicekz Zdeněk / muž / 486x
Na RN od 22.06.15 · 6 let
Naposledy 24.05.21/13:01 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiINEX18.10.17
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 83%
Další hosté 5
  • Filomena
  • RO
  • helen
  • sejkora
  • zemli
Napsat recenzi

Theodoros

2 recenze Lefkada » Východní pobřeží » Nidri Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiAeolus05.10.17
Ideální poloha domu přímo u pláže, k moři jen pár metrů přes menší zahradu se stolky a posezením. Klidná lokalita, přitom téměř v centru, pekárny, markety a jiné obchody jen kousek v dosahu na hlavní obchodní třídě. Bydleli jsme v pěkně zařízeném apartmánu v trochu zvýšeném přízemí (asi 5 schůdků). V ložnici široké dřevěné postele, velká vestavěná skříň, toaletka, TV. V menší kuchyňce stejná postel naproti lince, menší přípravný stolek, židle. Apartmán byl sice nabízen jako 2+2, pro nás dva byl velký dostatečně, ale 4. přistýlka by se tam v žádném případě nevešla. Koupelna typicky řecká, malá, i když až s tak malou jsme se asi ještě nesetkali: schválně jsem spočítala dlaždice, měla 200 na 80, takže řazeno těsně za sebou: umývadlo, WC, sprchový kout. Záchod sice nenapouštěl vodu, ale když nám majitelka ukázala, kam vést tu správnou ránu, nebyl problém až do konce pobytu. Sousedům jsme se za případné rušení předem omluvili. V kuchyňce bylo jen malé okno, byla tmavší, ale my si chystáme jen snídaně, jinak nevaříme, tak nám to nevadilo. Ubytování dle našich představ, malé nedostatky vyvážila skvělá poloha a jak vždy raději bydlíme v patře, tentokrát jsme byli spokojenější v přízemí. Před apartmánem malá teráska s posezením a kdykoli bez zdolávání schodů hned k moři.
Úklid prováděla sama majitelka každý 2. den, 2x za pobyt výměna ručníků, 1x povlečení.
Pláž je úzká, písečno-oblázková, vstup do moře pozvolný, voda nádherně čistá, průzračná po celou dobu pobytu, bez vln. Nádherný výhled na protější ostrovy i množství proplouvajících lodí z nedalekého přístavu.
Byli jsme tu moc spokojeni, nic nám tu nescházelo. Po naší první dovolené na Lefkadě v Agios Nikitas jsme měli z Nidri docela obavy, ale v září tu bylo lidí tak akorát, spousta taveren, všechny ještě otevřené a skvělé jídlo ve všech. A do AN a na západní pláže i do hor jsme si zajeli půjčeným autem.
Nidri od 11.09.17 do 22.09.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 6
  • Daniellla
  • Mr.Head
  • Sondagi
  • brano69
  • litchi
  • magissa
Napsat recenzi

Privat

Lefkada » Agios Nikitas Soukromí
kompersor4 Bohus / 3 730x
Na RN od 28.11.12 · 8 let
Naposledy Včera 08:10 · včera Zobrazit profil
25.08.17
Pocas nasich ciest do Grecka sme vyskusali rozne ubytovania, medzi ktore patri aj ubytovanie na sukromi. V sezone 07/ 2012 sme cestovali na Lefkadu individualne autom, bez zaisteneho ubytovania. Ubytko sme zohnali na druhe opytanie, kusok od obecnej plaze v AN. Ubytovanie na private je skromne, avsak s bajecnou polohou, ktora je na nezaplatenie. Studiovy apartman: 5 lozok, kuchynka, ladnicka, toaleta, sprcha...Za nas v kumulative spokojnost. Nebol to sice ziadny prepych, avsak clovek mal na dosah vsetko co potrebuje.
..cestou ku obecnej plazi v AN sa ubytovanie na sukromi neda obist

https://www.youtube.com/watch?v=MwQSthnx2Lg
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 92%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Gregory's

4 recenze Lefkada » Východ » Nidri Hotel
petr12EXIMtours12.07.17
Z deníčku mých rodičů. Ubytování: Areál hotelu se nachází v těsné blízkosti pláže. V budově přilehlé k místní komunikaci probíhá momentálně čilá rekonstrukce, tudiž se nevyhnete stavebnímu ruchu. Následuje malé upozornění...Zřejmě test určený Čechům, jak moc bazírují na kvalitě ubytování, protože vás nejprve ubytují v "pokoji s větrákem", který v katalogu rozhodně nenajdete. Když se ozvete, tak vás v lepším případě ubytují ve "vile" a nebo hezkém pokoji...bez švábů. V horším případě s nežádoucími "spolubydlícími", které si můžete domů odvézt jako suvenýr. Jde o zbytečné znepříjemnění začátku dovolené. Samotné pokoje nemají moc místa k vyskládání obsahu kufru a v některých koupelnách si při sezení na záchodové míse můžete opřít čelo o umyvadlo. Jen si s sebou prosím neberte vodovodní baterii domů, protože hrozí, že vytopíte nejen svůj pokoj, ale i celou budovu. Pozor na množství různých schodů a schůdku. Poloha: Pro milovníky nočního života a moře v těsné blízkosti moře je ideální. Okolí: Nádherné výhledy na členité pobřeží a okolní ostrůvky. Možnost procházek po rovince, během kterých vás nezmůže terén ale úmorné vedro. Pláž: Oblázková pláž s "pozvolným vstupem", ale horším výstupem díky boření se podloží. Lze ovšem dojít na výběžek s komfortnějším ležením a vstupem do vody. I v rámci AI jsou sety za poplatek, takže za slunečník a dvě lehátka zaplatíte 6 Euro. Kvalita vody odpovídá většímu letovisku. Ráno čistá, odpoledne... Strava: Relativně strohé, často se opakující jídlo, pro nenáročné jedlíky a pijáky. když si přivstanete, sednete si bez čekání. Personál: Zřejmě řecký vlastník (nebo manager) s českou rodinou, která jezdí za ním na prázdniny. Obsluha, až na recepční, velmi ochotná, úklid prvotřídní. Celkový dojem: Jde vidět snaha o zvyšování kvality ubytování. Škoda jen počátečního testování vyžadování ubytování odpovídajícího zaplacené službě, včetně výhledu na moře a ne do zdi. Pokud jste nenáročný rekreant s ostrými lokty, lze hotel doporučit, ale...Dle mé máti, která není příliš náročná, by příště jela raději do jiného hotelu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 66%
Další hosté 5
  • Brabus
  • Ta.
  • angua
  • francesco
  • pavel1974
Napsat recenzi

Gardenia

Lefkada » Nidri Apartmány/Studia
MonikaV Monika / žena / 660x
Na RN od 27.06.08 · 13 let
Naposledy 13.09.21/06:37 · 2 týdny Zobrazit profil
WiFiBrenna24.09.16
Dvoupokojový apartmán leží 50 m od pláže v blízkosti centra. Apartmán má malou ložnici s poměrně úzkou postelí (cca 140 cm) a v druhé místnosti je kuchyňská linka, stůl s židlemi a postelí, rovněž úzkou. Oba pokoje mají balkon. Přestože pokoje nejsou směrovány do ulice, doléhá sem v noci hluk. Denně byly vyneseny odpadkové koše, vytřeno a povlečeno. Majitelé byli milí a ochotní.
Nydri od 12.09.16 do 22.09.16
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • janca9
Napsat recenzi

Nidri Zone

Lefkada » Nidri Apartmány/Studia
amina Jana / žena / 784x
Na RN od 24.08.07 · 14 let
Naposledy 20.09.21/19:15 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiCK Fischer24.09.16
Byli jsme ubytování na 15 dní. Apartmán velmi hezký, velký, nový, čistý. Velká hlavní místnost s gaučem a velice dobře vybavenou kuchyňkou. Malá ložnice s malou postelí (šířka pouze 130cm). Velká koupelna s velkým sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, velmi hezká. Rovněž velký balkon, 2TV, sítě v oknech proti hmyzu. Avšak apartmán byl umístěn v prvním patře domu, kde přímo pod naším balkonem byl bar a tudíž hluk do ranních hodin. Nachází se přímo na hlavní ulici v Nidri, kde je sice od 19 do 2 hodin pěší zóna a zákaz vjezdu aut, ale nedodržuje se to a hluk je při otevřeném okně opravdu velký. Nutno dodat, že kdo si přikoupí klimatizaci (avšak v záři nebyla nutná) a okna zavře, tak okna velmi dobře zabrání hluku. Navíc vedle kostel...Wi-fi zdarma, ale mizerná. Úklid probíhal dostatečně, ale asi 4x za pobyt se nám stalo, že nevynesli koše na záchodě.
S ubytováním spokojenost, ale horší to bylo s polohou a okolím hotelu. Na pláž kousek, ale pláž uzoučká, skoro jsme na ní nestrávili žádný čas.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 1
  • Werta
Napsat recenzi

Apollo

10 recenzí Lefkada » Vassiliki Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 16 let
Naposledy 14.05.21/10:48 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiEXIM Tours30.08.16
Hotel Apollo je rodinný hotýlek s cca 34 pokoji.Měli jsme zrenovovaný pěkný pokoj,denně se uklízelo a jedno za 3 dny se měnily ručníky.Personál úslužný,na recepci paní Lenka,Češka žijící 22 let na Lefkádě.Stravování polopenze,výdej jídel poněkud zastaralý,chodí se k pultu s podnosema paní domácí vydává jídlo.Snídaně jsou kontinentální,stále stejné ale postačující.Hlavně že byl řecký jogurt.Pití se platí přímo u výdeje,pivo 2,5€,voda 1,5l 1€,víno 1 l 5€ (bílé bylo ale výborné).Jídelna je na terase.Přímo před hotelem je malý bazének s lehátky a barem.Těsně pod bazénem po několika minutách lze najít tři překrásné malé pláže.Měli jsme ale smůlu jelikož byla sezóna ařecké svátky a k poledni byly pláže k prasknutí.Celkový dojem byl výborný.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 22
  • Blizenka77
  • Brabus
  • EMI
  • Elka
  • HK_Radka
  • Hanča
  • KatarínaK.
  • Liduss
  • Looba
  • Miafar
  • Petaloudi
  • Svatava
  • TerezkaN
  • ToNi
  • adriana
  • aluška
  • banana
  • dandule
  • kocp
  • poctivka
  • zuzanetam
  • zuzka**
Napsat recenzi

Thomas

5 recenzí Lefkada » Vassiliki Apartmány/Studia
kv007 Luboš / 1x
Na RN od 28.07.16 · 5 let
Naposledy 28.07.16/10:13 · 5 let Zobrazit profil
WiFi28.07.16
Dobrý den všem, ve studiu Thomas jsme strávili týden v 7/2016... Poloha studií dobrá, v klidné části Vasiliki, výhled na zátoku perfektní (pokoj č.7) ale tím to končí. Vybavení, úklid...katastrofa. Odpadkový koš jsme vynášeli sami, personál 1x týdně, výměna ručníků 1x týdně, zametení v apartmánu personálem 1x týdně. Plesnivá a především strašně hlučná lednice...jedině snad balkon byl v pohodě. Nám to na týden a ještě za cenu na last min. celkem stačilo, měli jsme svůj program a na ubytování jsme byli pouze přes noc, vyloženě na přespání...ale jinak za léta co jezdíme po Řeckých ostrovech největší hrůza...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 50%
Další hosté 19
  • HonzaR
  • Isabela
  • Jana84
  • Janakol
  • Josefm
  • Luky24
  • Mijanka
  • Pliška
  • ZdenaK
  • dagis
  • fAUSt
  • fotbalcb
  • hantom
  • lucisb
  • ornella
  • raniva
  • retsi
  • werunek
  • zabza
Napsat recenzi
Lefkada Srážky Teplota Vítr
Dnes 14–18 Partly cloudy 0 mm 26° 2 m/s
18–24 Fair 0 mm 24° 0 m/s
Středa, 29.09.21 00–06 Clear sky 0 mm 20° 1 m/s
06–12 Clear sky 0 mm 18° 1 m/s
12–18 Light rain showers <1 mm 23° 3 m/s
18–24 Rain showers 1 mm 23° 2 m/s
Více předpovědi počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !