Ubytování

Recenze ubytování z Kythiry

Melissa Travel

Anemes

Kythira » Avlemonas Apartmány/Studia
Milka121 Milka / žena / 298x
Na RN od 07.02.15 · 6 let
Naposledy 22.09.20/19:21 · před rokem Zobrazit profil
WiFi22.09.20
Jedno z nejlepších ubytování v Řecku, co jsme zažili. Měli jsme Premium studio o rozloze 46m + velmi prostorný balkon se zastřešením a pohodlnými křesílky. Apartmán má veškeré vybavení, klimatizaci, kuchyňský kout, prostorné skříně, velkou koupelnu, jídelní stůl, sporák s troubou, kávovar, espresso a konvici. Ubytování je včetně velkorysé snídaně, kdy si každý den můžete dát 4 různé chody, např. tousty, omelety, párky, vejce, sýry, slané koláče, croissanty + kávu dle vlastního výběru, džusy, jogurt s ovocem, sladké pečivo. Veselý majitel nesnese, že si dáte málo, musíte mít plný podnos, který si pak můžete odnést na balkon, nebo sníst v jídelně. Nikdy jsme to nedokázali všechno sníst, ještě jsme si nosili zbytky na pláž ke svačině.
Úklid probíhá denně, ručníky a povlečení mění obden. Hotel nabízí i rodinné apartmány, luxusní pokoje i standardní. Všechny mají veliké balkony či terasy se zastíněním. Dále je u hotelu pěkná zahrada, avšak bez bazénu, což vzhledem k blízkosti moře nevadí.
Poloha hotelu nám maximálně vyhovovala, Avlemonas je krásné a živé městečko a hotel je na samém začátku, čili absolutní klid a ticho. Bydleli jsme 2 km od naší nejoblíbenější pláže Limni a kamkoliv jsme jeli na výlet, bylo to do 20km. Čili ideální výchozí bod pro poznávání ostrova. Původně jsme chtěli ubytování v Kapsali, kde jsme se byli podívat a vůbec nás nenadchlo. Agia Pelagia je zase příliš odtržená na severu a bylo tam moc větrno. V Avlemonas je klidné a teplé moře, liduprázdné pláže a pro romantické procházky je jako stvořené. Kdo hledá rušné letovisko, raději ať zvolí Kapsali. Pokud bychom jeli znovu na Kythiru, rozhodně bychom zvolili znovu tento hotel. Cena za apartmán Premium s bohatou snídaní pro 2 v září 2020 60€/noc.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Tsega

Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
vostrucha Jana / 4 637x
Na RN od 20.10.09 · 11 let
Naposledy 12.10.21/21:36 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel07.12.19
Ubytování Tsega je moc hezké, vkusně zařízené a prostorné - jedno z nejlepších, co jsme kdy v Řecku měli. Nachází se vysoko v kopci na horním okraji vesničky, takže se můžete těšit na krásné výhledy a božský klid. Na pláž, k tavernám a obchodům to bylo asi 5 min. dolů ze strmého kopce.
Bydleli jsme v horním patře, což bylo moc fajn z hlediska soukromí a výhledů, ale už méně příjemné, když nám v 2. polovině pobytu začala větší horka. Hned pod střechou se pokoje rychle vyhřály. V ložnici je klimatizace, takže ta se dala rychle vychladit, ale ve 2. pokoji (kuchyňka+obyváček) bylo vedro. Neumím si to představit v červenci nebo v srpnu. Co se týká vybavenosti kuchyně - pro nás byla dostačující, nic nám nechybělo, ale my na dovolené žádné velké vaření neprovozujeme. Samozřejmě se našly drobné, řecké nedostatky (rychlovarná konvice nefungovala, nebyl sušák na prádlo, nešla zajistit okenice), ale na to jsme za ty roky v Řecku už zvyklí a vždy jsme to vyřešili buď přímo s paní majitelkou nebo s delegátem a nebo se bez něčeho prostě obešli.
Jediné, co nám vůbec nevyhovovalo v tomto ubytování, bylo posezení na terase na paletových lavicích. Je to nepohodlné, tvrdé a nízké. Jsme zvyklí na balkoně snídat a večer si tam posedět při vínečku, takže jsme hned první den paletové sezení šoupli do rohu a vyndali si na balkon stůl a židle z kuchyně. Ale když jsme přijeli z výletu, bylo to vše vráceno na původní místo, tak jsme pochopili, že paní majitelka si nějaké stěhování prostě nepřeje. Takže terasu jsme si fakt moc neužili, ač to je pro nás při výběru ubytování, jedno z nejdůležitějších kritérií. Shodli jsme se, že kvůli tomu bychom se už do Tsegy nevrátili.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 4
  • Luky24
  • brrouk
  • heleto
  • nmarketka
Napsat recenzi

Kythera Golden Sun

Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
michala.n Michala / 686x
Na RN od 25.09.10 · 11 let
Naposledy Včera 09:37 · 16 hod. Zobrazit profil
WiFiViamare04.08.19
Byli jsme ubytováni v prvním patře, pokoj c.6. Pokoj byl nadstandardne vybaven - fen, žehlička s prknem, houbicka s jarem, konvice, lednice, jednoplotynka, dostatek nádobí pro jednoduché vaření. Pokoj nemá klasický kuchyňský kout, ale je tam plastové umyvadlo.
Zařízení skoro nové, velká pohodlna postel, velká šatní skříň, 3 židle, zrcadlovy stolek, skříňka s nádobím, chybí stůl, ale vyřešili jsme to snidanemi v posteli. Pokoj asi není plně hotov, na 2 místech couhaji zaslepene dráty a neni zadelana příprava na linku. S dítětem bych se bála. V balkonovych dverich síť proti hmyzu.
Koupelna na řecké poměry velká, velký sprchac s rantlem, tak netekla voda ven. Občas pokles tlaku vody asi se hodně lidí mylo, pri zapnutí světla se zapnul větrák.
Balkon je s vyhledem na moře, skládku, hřiště, okolní zástavbu a kopce. Na balkoně stolek a 2 židle, věšák s koliky. Ráno tam svítilo slunce, tak se nedalo sedět. Odpoledne už chladek. Rano rusili popeláři, občas stavba, a příjemně dětský hlahol na hřišti. Chybelo soukromí, zidka oddělující sousední balkon není ani do pasu. Tak pak sedíte se sousedy hned vedle.
Uklizelo se denně vzorně, 2x výměna povlečení a ručníku.
Trochu zlobí komáři, strojek byl, stačilo koupit náplň.
Pláže nedaleko,
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Romantica

3 recenze Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
MaDaM Mirka / žena / 26x
Na RN od 03.03.19 · 2 roky
Naposledy 08.02.20/22:15 · před rokem Zobrazit profil
WiFi21.07.19
Romantica Apartments (horní Romantica) - Pokoje jsou nové, po celkové rekonstrukci, postele pohodlné, prostorný sprchový kout oddělený od toalety sklem, sprcha pevná i pohyblivá, velká šatní skříň, dostatek ramínek, vybavení kuchyňky - rychlovarná konvice, topinkovač, sklokeramická varná deska, lednice, základní nádobí pro stolování i vaření, mycí prostředek, houbička, utěrka. Dále je k dispozici na pokoji fèn, trezor, klimatizace, sprchový gel, šampon, mýdlo, strojek na polštářky proti komárům, u nás na pokoji byly i polštářky do strojku - vše v ceně. Wi-fi signál naprosto bez problému v celém areálu.Úklid probíhá každý den, kromě neděle, osušky a ručníky mění vždy při úklidu. Snídaně je bohatá, vybere si každý. Personál milý a ochotný. Připravte se, že ke každému pokoji jsou schody, všude v komplexu Romantica jsou schody, ale kufry vám do pokoje vynese personál. Zamyká se kartou, můžete i klíčem, ale je to zbytečné. Kartu je nutné zasunout do krabičky vedle dveří, aby vám šel proud, ale to asi víte. Vstupní dveře i okenice jsou plechové, tak dávejte pozor, když se o ně opřete kolem poledne. Mám pocit, že všichni češi jsme ubytování vedle sebe, výhled je do kopce - na západ. Bazén je čistý, u bazénu je sprcha. Na pláž je to pět minut, ale na náš vkus je plná lidí, jezdili jsme na jiné pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 13
  • BEDY
  • Dana K.
  • Hannule
  • Kalynka
  • Kopecek
  • Lavetka
  • Marigaux
  • RR
  • kovirbk
  • lenkahej
  • pompovi
  • slon11
  • vondrakova
Napsat recenzi

Pelagia Beach

Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
TYDRA LAĎA / muž / 7 950x
Na RN od 22.10.08 · 12 let
Naposledy 12.10.21/18:50 · 3 dny Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel25.08.18
Pelagia Beach Studios nabízí velice příjemné ubytování, apartmány viditelně nedávno prodělaly rekonstrukci a na sezónu byly jako nové. Součástí pokoje byla klimatizace a trezor zdarma, velikost pokoje 202 lehce nadstandardní, sociální zařízení - řecká klasika, sprchový kout pro hobity, ale konečně se závěsem až do vaničky, takže voda netekla po podlaze, wc vmáčknuté v rohu s výhledem na umývadlo, větrání pouze větrákem, který se spouštěl při rozsvícení v koupelně. Kuchyňský kout vybavený základním nádobím pro dva, varná konvice, presovač na čaj, dvoukolečkový vařič. My měli výhled do atriového dvorku, to nám ale vůbec nevadilo, dvorek je vkusně stylově upraven a s posezením, pokoj 202 má posezení na miniterásce před dveřmi. Chybí šňůry na prádlo, ale pokoj je vybaven skládacím sušákem na prádlo, takže to tam aspoň nevypadalo jak v italském pavlačáku. K moři 3 minuty z kopce, dalších 5 minut na pláž a do centra všeho dění, což obnáší jednu dobře zásobovanou samošku (chleba vozí 5 minut po osmé ranní), jednu pidiprodejnu ovozel a několik málo skvělých taveren. Ideální prostředí pro ty, kteří prchají před ruchem a stresem z kraválu. Bujarý noční život v Ag. Pelagia rozhodně nehledejte.
Úklid pokoje denně (!!!), výměna ručníků a povlečení asi 3x za pobyt. Personál podniku, od majitele, jeho rodiče a konče paní uklízečkou je nadstandardně příjemný (jediné, co mě teda lezlo denně na nervy, byl pejsek paní domácí který srdnatě hájil své území proti vetřelcům, ten malý hajzlík mě šel po kotnících, kdykoli jsem šel kolem něj, hlídač jeden ostrá...). Na přivítanou nás po příjezdu posadili do recepce a hned ze startu jsme dostali meruňkový desert a štamprli medového tsipura, to aby jsme se nenudili po dobu, kdy majitel studia osobně každému předal jeho cimru.
Parkování je možné pod studiem, nebo na plácku nad ním, všichni se pohodlně vlezli.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 16
  • BEDY
  • Bylinka65
  • Dáška
  • JitkaP
  • Lenkous
  • Verunkaa
  • Wolfi1
  • fami
  • hanament
  • hekal
  • hynek
  • jauna
  • luka
  • market23
  • niky6
  • sejkora
Napsat recenzi

Romantica

3 recenze Kythira » Agia Pelagia Penzion
Marigaux Kateřina / žena / 2 577x
Na RN od 02.06.12 · 9 let
Naposledy Včera 13:35 · 12 hod. Zobrazit profil
WiFiMelissa Travel20.08.18
Hotel - penzion Romantica je na praktickém místě. Všude blízko a klidná lokalita. Což Pelagia je obecně. Okolí není až tak upravené, co se týče studií, kde jsme byli ubytovaní. Hotel jako takový je krásný. Rozlehlý ...budova s recepcí je hned u studií a pak s bazénem o kus dál. Tam jsme se byli jen podívat. Vypadalo to tam velmi sympaticky. Studia jsou takového dejme tomu skromnějšího rázu. Což je patrné podle fotek i nižší ceny než je ubytování přímo v Romantice. Mě toto soukromí vyhovovalo. Rozdělení pokojů. Kvůli jedné "story" máme slušný přehled jak který pokoj vypadá v patře. Podle mě (tam jsme osobně nebyli) je nejlepší pokoj č. 15 - má dva balkóny a bude určitě více prostorný. 2 balkóny jsou velkou výhodou, protože ráno a dopoledne praží sluníčko na balkonech s přímým výhledem k moři (snesl by se slunečník) a na bočním zase odpoledne. Pokoj č. 14 je s přímým výhledem na moře. Je středně prostorný (nic extra ale), ale je tam šíleně malá manželská postel. Opravdu fakt malinká. Koupelna hezká, podle mě prošla nedávno nějakou rekonstrukcí. Tady je koupelna bez okna. Kuchyňka vybavena opravdu nejnutnější. Chyběl mi větší hrníček. Jsou tam jen takové malinké. Jinak dalo se. Běžný řecký standard. Lednice novější, přibylo nové prkýnko. Jeden hrnec, příbory apod. Koupelna měla asi nejprostornější sprchový kout, co jsem zatím v Řecku potkala. Což bylo velmi pohodlné a příjemné....závěs se nelepil na člověka, takže opravdu prostorný :-D. V pokoji č. 14 mi chyběl trošku odkládací prostor v pokoji. Pokoj č. 16 (zde jsme pobývali nejvíce) má boční výhled na moře. Obecně balkóny jsou malé. Pokoj je ovšem malinkatý, opravdu pidi. Zase bylo trochu více, kde si odložit věci (paradoxně). Kuchyňský kout byl vybaven stejně jako na 14. Lednice na mě působila nově. Koupelna taky hezká - novější. Stejná jako na č. 14, ale s okýnkem. Co mi chybělo v této koupelně byl nějaký odkládací prostor na kosmetiku a běžné potřeby.....fakt tam nebylo nic, jen věšák na ručník. Nějaká polička by se snesla. Pokoj byl sice opravdu pidi, ale zase měl mnohem lepší postele. Oddělené, takové jaké v Řecku vždy vídám...dřevěné s pohodlnou matrací. Proto jsem měli základnu na pokoji č. 16. Taky mi přišlo, že v tomto pokoji nebylo takové dusno (lepší strana podle mě). Klimatizace fungovaly bez problémů. Wifi použitelná jen na recepci. Signál na pokojích je, ale prostě to nejede. Ručníky, povlečení a úklid standardně. Všude bylo čisto, příjemně. Uklízečky byly moc milé....jen k nám chodily asi až nakonec a běžně jsme je potkávaly cca 17.30, což nám trochu vadilo, protože zrovna tohle byl čas, kdy jsme se na pokoji objevovali z pláže. Čisté ručníky asi 3x za pobyt (nevím přesně). Jednou vyměněno ložní prádlo. Úklid denně (kromě neděle). Vím, že tohle je dané a není to jednoduché umístit klimatizaci tzv. "kde je libo", ale přímo nad postelí a nad hlavou....není to šťastné. Obecně studia hodnotím velmi kladně. Příjemné, skromnější a klidné. Kdyby bylo upraveno bezprostřední okolí, určitě by to byl ještě pozitivní bodík navíc. Služby delegátky a CK - vše v pořádku. Delegátka Adéla moc milá a vstřícná.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 13
  • BEDY
  • Dana K.
  • Hannule
  • Kalynka
  • Kopecek
  • Lavetka
  • MaDaM
  • RR
  • kovirbk
  • lenkahej
  • pompovi
  • slon11
  • vondrakova
Napsat recenzi

Romantica

3 recenze Kythira » Agia Pelagia Apartmány/Studia
Lavetka Alena / 913x
Na RN od 05.06.07 · 14 let
Naposledy 02.10.21/11:51 · před týdnem Zobrazit profil
Tinos » Agios Ioannis Portos » 18.06.22 za 245 dní
WiFiMelissa Travel02.07.18
Byli jsme ubytovaní v apartmánu v přízemí, směrem na ulici. Apartmány jsou krásně velké, ale nejsou určeny pro čtyři dospělé osoby. Lůžka v kuchyni jsou gauč a úzké rozkládací křeslo. Na požádání nám bylo okamžitě vyměněno za rozkládací postel, takže spokojenost. Klimatizace zdarma. Wifi je k dispozici, u bazénu je signál silný, ale v apartmánu je velmi slabý . Kromě neděle probíhá úklid a výměna ručníků denně, výměna povlečení 1x týdně, k dispozici jsou malá balení šampónků a sprchového gelu, které byly průběžně doplňovány. Vybavení kuchyňky je dostačující - nádobí a příbory pro čtyři osoby, velká lžíce a obracečka, velký nůž na chleba, 4 skleničky, malé a větší hrnečky na kávu, džezva, lis na citrony, hrnce, pánev. Varná konvice, toastovač, struhadlo, fén. Není žádná větší miska. V červnu velké množství komárů, jeden protikomárovač byl k dispozici, ale nestačil, používali jsme nakonec tři. Snídaně formou bufetu jsou naprosto úžasné, velký výběr sladkého i slaného, nejsou každý den stejné. Na pláž je to procházkou 5 minut, pláž písečná, v okolí taverny, obchody.
Celkový dojem : Krásné ubytování, vstřícný personál, blízkost moře.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 13
  • BEDY
  • Dana K.
  • Hannule
  • Kalynka
  • Kopecek
  • MaDaM
  • Marigaux
  • RR
  • kovirbk
  • lenkahej
  • pompovi
  • slon11
  • vondrakova
Napsat recenzi

Sirene Villas

Kythira » Diakofti Apartmány/Studia
ladybee Katy B. / žena / 4 498x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 11.10.21/17:59 · 4 dny Zobrazit profil
WiFiIndividuálny pobyt10.11.14
V týchto štúdiách sme bývali už v roku 2013. Boli sme veľmi spokojní, preto sme sa v nich ubytovali aj tento rok. Majiteľ zariadil izby novým nábytkom, vynovil kúpeľňu so sprchovacím kútom aj kuchynku, ktorá je veľmi dobre vybavená (nový riad, jedálenská súprava atď.). Zahraničné CK ubytúvajú svojich klientov skôr v Agia Pelagii alebo v Kapsali, no nám Diakofti vyhovovalo. Mali sme izbu s výhľadom na prístav aj pevninu a na vrak aj na stále sa meniace východy slnka.
Štúdio je veľmi dobre vybavené, s klimatizáciou, nechýba trezor (aj keď nebol potrebný). Každá izba má balkón so stolíkom a stoličkami, aj vešiak na bielizeň. Siete na oknách, okenice aj okná sú výborne riešené, zasúvajú sa do steny.
Pani Ioanna (matka majiteľa, ktorá sa stará o chod štúdií aj so svojím manželom) nám vymieňala posteľnú bielizeň aj uteráky každý tretí deň. Nevie po anglicky, takže tlmočníka jej robil manžel Sotiros.
Hoci sme mali kľúče aj od vchodu do vily, budova sa nikdy nezamykala - i tu stále platí, že z návštevy zlodejov sú obavy zbytočné.
V Diakofti je malý obchodík, no keďže sme sa potulovali po ostrove, potraviny sme nakupovali v Aroniadike a chlieb, koláče zasa v Potamose alebo Livadi.
V Diakofti sú aj dve či tri taverny, my sme však najradšej chodili do Potamosu.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Kythira Srážky Teplota Vítr
Dnes 01–06 Fair 0 mm 15° 6 m/s
06–12 Fair <1 mm 17° 6 m/s
12–18 Clear sky <1 mm 17° 4 m/s
18–24 Fair 0 mm 18° 7 m/s
Neděle, 17.10.21 00–06 Clear sky 0 mm 17° 5 m/s
06–12 Partly cloudy <1 mm 17° 3 m/s
12–18 Partly cloudy <1 mm 19° 2 m/s
18–24 Partly cloudy <1 mm 18° 3 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !