Ubytování

Recenze ubytování Sifnos

Melissa Travel

Perivoli

Sifnos » Střed ostrova » Ano Petali Apartmány/Studia
dana.l
Dana Lukešová / 21xNa RN od 15.07.06 · 17 letNaposledy 18.10.23/16:10 · 5 měsícůZobrazit profil
30.05.23/21:44
Taky vám rodiče, když jste nebrali vážně včasné návraty domů, říkali: "Tady není žádný holubník"? Tak tady holubník byl. Přímo v něm jsme měli ložnici! U ní kuchyň a koupelnu, velikou terasu a všude kolem zahradu. Šlo o 200 let starý dům, prý sifnoského básníka Griparise (má ve vsi sochu a byl něco jako národní buditel). Místní farmář a majitel truhlářské dílny Ioannis dům přeměnil na ubytování pro turisty s čtyřmi apartmány, každý jiný, velmi osobitý, s nábytkem z jeho dílny. Jsou dva dvoulůžkové, jeden třílůžkový a jeden čtyřlůžkový. My si vybrali ten třílůžkový, chtěli jsme víc prostoru. V kuchyni to na velké vyvařování nebylo, musel stačit jednoplotýnkový vařič, nádobí bylo ale dost, talíře a hrnky byly ze sifnoské keramiky. Bylo to pohodlné čisté ubytování, paní Katharína nám během 12 dnů třikrát vyměnila prádlo a hlavně neustále něco nosila: vajíčka, sýry, domácí moučníky. Výpěstky ze zahrady byly k volnému použití taky. V květnu toho ještě moc nebylo, ale i tak potěšily bylinky, salát, cibulka, citrony. A hlavně příjemní majitelé Ioannis a Katharina, kteří nabídnou i návštěvu jejich farmy. Ubytování lze řešit přes airbnb nebo přímo, kontakt je www.roomsinsifnos.com.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Astrofegia Rooms

Sifnos » Kamares Apartmány/Studia
Batty
Roman / 2 120xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy Dnes 13:59 · před hodinouZobrazit profil
Karpathos » Pigadia » 15.07.24 za 91 dní
WiFiBez ck06.10.18/11:23
Astrofegia Rooms bolo pekné ubytovanie v stredisku Kamares. Astrofegia sa nachádza asi 5 minút od centra mestečka. Má síce staršie zariadenie, ale nič nám nechýbalo, okrem kuchyne, keďže ju nemá. Je tu iba ladnička, fén, TV a klíma.
Postele klasické grécke, ale dalo sa vyspať. Upratovanie každy deň a pekne počkajú kým odídete z izby.
Astrofegia má krásny výhľad na hory a more. Pri ďalšej návšteve Sifnosu, by som si ho kľudne vybral znovu.
Kamares od 22.09.18 do 25.09.18Na každý deň jeden - ostrov kostolovPrekrásny ostrov Sifnos
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 80%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi
Sifnos Srážky Teplota Vítr
Dnes 12:00Jasno0 mm17°3 m/s
Dnes 14:00Jasno0 mm18°3 m/s
Dnes 18:00Polojasno0 mm17°3 m/s
Zítra 00:00Polojasno0 mm17°6 m/s
Zítra 06:00Zataženo0 mm17°7 m/s
Zítra 12:00Zataženo0 mm17°6 m/s
Zítra 18:00Polojasno0.1 mm16°4 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !