Ubytování

Recenze ubytování z Thassu

Melissa Travel

Antonios

3 recenze Thassos » Limenaria Hotel
Sari67 Šárka / žena / 288x
Na RN od 21.07.15 · 6 let
Naposledy 14.03.21/21:30 · 7 měsíců Zobrazit profil
WiFi30.07.20
Pěkný, čistý a klidný malý hotel. My dostali pokoj č.106, je to první patro, tudíž omezený rozhled na moře. Navíc hned vedle hotelu nedostavěný soukromý dům, tudíž z našeho pokoje výhled na jeho střechu. Pokoj velmi malý, akorát pro dva. Úklid pokojů pravidelný, koš vynášen denně. Personál sympatický, bez problémů. Stravování polopenze, chutná ale málo řecká. Pro velké jedlíky možná porce menší, nám to stačilo. Bazén krásný, čistý. Bohužel s pláží to je doslova hrozivé. Vypadá to jako na stavbě. Očividně bude probíhat rekonstrukce celého pobřeží, kdy bude hotovo není známo....rozhodně je nutno docházet či dojíždět na jiné pláže.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 8
  • Dana K.
  • Danous
  • Ireon
  • Janculka
  • Věra1
  • mata2
  • peza76
  • viera
Napsat recenzi

Anastazia

Thassos » Limenaria Apartmány/Studia
Jasmína Eva / žena / 1 561x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 28.05.21/11:32 · 4 měsíce Zobrazit profil
WiFiMarted01.10.19
Apartmánový dům stojí na okraji Limenárie, je tu klid, ale v blízkém okolí markety i pekárna, taverny a restaurace pak podél moře.
Ubytování pěkné, vše nové, jen mezi postelí a linkou jsme si 2 nevyhnuli, ale měli jsme tam postel navíc. Kdyby tam nebyla...tak letiště. Vše vynahradila obrovská terasa, kde nás navštěvovaly kočky z okolí (pro ty, co kočky milují jak my), ale paní majitelka je hnala. Obden byly vyneseny koše, setřena podlaha, 2x výměna povlečení a ručníků.
K moři to bylo uličkou kousek. Pláž měla být v Limenárii oblázková, ale delegátka Češka, která tam 30 let žije, nám řekla, že nedávno tam vlny přihnaly písek a tak i tu je vedle oblázkových přírodní písečná pláž. K naší spokojenosti, máme radši písečné. V okolí na jednu či druhou stranu je možno navštívit i jiné pláže v dosahu pěší procházky.
Restaurací a taveren je tu podél moře bezpočet, každý si může vybrat podle svého vkusu. Ale většinou jsou obrovské a zaměřené na turisty. Ta opravdu řecká rodinná taverna s ručně psaným jídelním lístkem
(poradila nám ji delegátka) byla mimo tuto plážovou zónu v zapadlé uličce. Přesto tam bylo pořád plno, sedělo se přímo na ulici a těžko se hledal volný stůl.
V centru spousta obchodů, pekáren, rychlých občerstvení, zmrzlina (5 kopečků na 1 euro, výběr asi ze
40 druhů).
S ubytováním i celou dovolenou jsme byli spokojeni, nic nám tu nechybělo.
Limenaria od 16.07.19 do 26.07.19
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • PersonálBez personálu
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 3
  • Nadula
  • dasenkaaaa
  • koho2
Napsat recenzi

Aegli

Thassos » Skala Potamia » Golden Beach Apartmány/Studia
Ivana1 Ivana / 941x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 06.10.21/14:04 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiAlexandria24.08.18
Pěkná studia se nacházejí na klidném místě vzdálená cca 150-200 m od pláže. Studia, celá budova, okolí i bazén jsou velmi pečlivě udržována, majitel dělal, co bylo v jeho silách. CK měla nasmlouvané pokoje v 1. patře s výhledem buď na bazén a moře nebo na hory. Dvoulůžkové pokoje pro dva lidi byly bez problémů, pro 3. osobu na přistýlce bylo drátěné spartakiádní malé lehátko. Naštěstí pan majitel byl velice milý a pokud na tom dospělý nebo i dítě odmítlo spát, tak se snažil dát jiný pokoj s povzdechnutím, že CK to má bohužel takto nasmlouvané. Kdyby se v CK zmínili, jak vypadá přistýlka, myslím, že každý by si rád zaplatil normální pevné třetí lůžko a o přistýlce by ani neuvažoval, takto jsou zbytečné dohady první den a už tak dost vytíženému panu majiteli se jen přidělávají další starosti. Takže na druhý pokus jsme dostali jiný pokoj ve zvýšeném přízemí, kde byly 3 pevné postele, pokoj velice prostorný, blízko recepce, takže i poměrně dobrý WI-FI signál (ocení zejména pubertální a mladá generace). Vybavení pokoje naprosto klasické (skříň s ramínky, TV, klima - dobře chladící, lednička - funkční, varná konvice, vařič - nevyužili jsme, nějaké to nádobí, oceňuji velké hrnky i sklenice). V koupelně (pokoj č. 2) byla sprcha bez závěsu a velmi špatně odtékající odpad - kvanta vody na podlaze hodně dlouho. Situace s odpadem se v průběhu pobytu ještě rapidně zhoršila (voda na zemi několik hodin), takže pan majitel na naši prosbu přistoupil k jakémusi drastickému chemickému i mechanickému pročištění, což částečně pomohlo. V pokojích v 1. patře údajně s odpadem problém nebyl. Klientelu Aegli tvořily převážně severské národy, objekt nebyl plně obsazen. Aegli má krásný, čistý bazén s velmi příjemným posezením, všude klid, nikde nikdo. Okolí je upravené, příjemné, k moři kousek, nedaleko obchod s potravinami (jeden extra malý, jeden běžný, další jsou ale až podstatně dále), u pláže pak najdeme taverny. Podél 4 km pláže se nacházejí vlastně 3 letoviska přecházející jedno v druhé na jihu Skala Potamia přecházející postupně v Golden Beach (zde byl lokalizován objekt Aegli), dále se táhnoucí na sever a přecházející na úplném konci v Chrissi Ammoudia. Větší koncentrace obchodů a taveren je na jižním a severním konci, Golden Beach je místy pusté, jen rumistě, místy jen ubytovací zařízení, až blíže jihu či severu se objevují obchůdky či taverny. Celkové uspořádání letoviska je velmi chaotické, nepřehledné, byť není velké, na jihu a severu extrémě přelidněné a rušné, uprostřed - tj. Golden Beach naopak velmi klidné, kde nic tu nic, místy takové území "nikoho". Pláž dlouhá, poměrně úzká, písek, v jednom místě na konci Skala Potamia směrem ke Golden Beach kameny, dále na sever pak již jen písek, místy i širší pláž. Vstup do vody velmi pozvolný, voda čistá, teplá. Bohužel pláž je extrémě přelidněná a přecpaná slunečníky, na koncích opravdu příšerně (7 řad slunečníků ve Skale Potamia na malém prostoru), na Golden Beach se pláž nejdříve zužuje a slunečníků je méně, ale i tak jsou nahuštěné, dále směrem k severu se pláž rozšiřuje a s tím i roste množství slunečníků. V jednom místě blíže severnímu konci pláže byla i možnost vodních sportů. Poblíž pláže je i celkem velký kemp s klientelou Rumunů, Bulharů, Srbů a dalších národů bývalé Jugoslávie, dále od moře, u hlavní silnice je i několik luxusních resortů obývaných převážně Rusy. Kolem pláže parkovalo množství aut, neboť spousta výše zmíněných turistů přijela na dovolenou ze své země autem. Celkově po celém Thassosu bylo obrovské množství aut i lidí, daleko více než na jiných řeckých ostrovech.Velká většina pláží na Thassosu byla, podobně jako Golden Beach, přecpaná slunečníky a velmi přelidněna. Z dálky působí Golden Beach malebně - tyrkysová, čistá voda se zlatým pískem, v pozadí zalesněné kopce, vysoké hory, z blízka to ale kazí přelidněnost, chaotičnost a celkově divné uspořádání letoviska. S ubytováním Aegli jsme byli spokojeni, zklamáním bylo letovisko Golden Beach i celý ostrov.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 70%
Další hosté 3
  • Emilia
  • Fill
  • vilda
Napsat recenzi

Limenaria Beach

3 recenze Thassos » Limenaria Hotel
athina0512 Kateřina / 29x
Na RN od 21.06.16 · 5 let
Naposledy 29.08.19/09:23 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiBrenna09.07.18
Uplynulých 12 dní jsme strávili v tomto hotelu. Měli jsme objednanou polopenzi, čehož jsem se trochu bála, ale velmi neoprávněně. Snídaně formou bufetu. Někteří si ve starších recenzích stěžovali na stále se opakující složení. Nevím, co jsou v běžném životě všechno zvyklí snídat. Tady mi to připadalo naprosto dostačující. 2-3 druhy chleba, sladké jakoby buchty, párečky, slanina, vejce, marmelády, nutela, šunka, sýry (vč. fety), rajčata, okurky, ovoce, marmelády, med, něco slaného pečeného (nevím, jak se to jmenuje, ale bylo to dobré), corn flakes, müsli, jogurt,několik druhů kávy, čaj, čokoláda.... Večeře o třech chodech - salát, hlavní jídlo a zákusek. Salát o objemu hlavního jídla, většinou řecký. Hlavní jídlo na výběr ze 2 možností, vždy řecké. Takže pasticio, musaka, gyros, kalamary, gavros, plněné lilky, suvlaki, atd. Vše vynikající a v množství, že jsme se báli, že se domů vrátíme o 10 kg. těžší. Na zákusek jsme mnohdy ani nečekali, protože bychom ho do sebe nedostali. Polopenzi rozhodně doporučuji.
Pokud se týká ubytování samotného, tak jsme bydleli v předním hotelu Samara. Spokojenost maximální. Je držen v neustálé čistotě, výměna ložního prádla 2x za pobyt, ručníky mi připadalo, že máme vyměněny každý den. Úžasné velké pohodlné postele, na řecké poměry velmi velká koupelna, příjemný balkonek se sušákem i kolíčky.
Personál mimořádně vstřícný. Velmi milá paní majitelka Káťa.
Trochu slabší je pláž před hotelem. To nám ovšem nevadilo, půjčili jsme si auto a pláže jsme objížděli a Metalia je v docházkové vzdálenosti (pokud máte tu polopenzi, oceníte, neboť je to pohyb - nedoporučuji ovšem pro lidi s problémy s pohybovým ústrojím). Nicméně je třeba říci, že každý den je pláž před hotelem uklízena, vybírají větší kameny z písku, pokud jsou vyplaveny nějaké chaluhy, jsou též odklízeny několikrát denně.
Bazén - vždy mi připadalo divné, že je pro některé lidi důležité mít bazén u hotelu, když jedou k moři. Tak tentokrát jsem jeho kouzlu propadla i já. Je totiž moc krásný, čistý a je příjemné si do něj hupsnout hned po snídani, trochu se v něm povalovat a vymýšlet program na celý den, pak vyrazit na malou prochajdu spojenou s frappe po Limenarii a pak se vrátit na pokoj a vyrazit na nějakou mořskou aktivitu.
Závěr - tento hotel doporučuji. My jsme tam byli velmi spokojení. Výhled na moře, snídaně a večeře na mořském břehu...to jsou prostě nezapomenutelné bonusy. Přeji šťastnou ruku při výběru -
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 91%
Další hosté 3
  • Milhaus1
  • amina
  • jenifer
Napsat recenzi

Makryammos

Thassos » Limenas Bungalovy
Siki Lukáš / muž / 59x
Na RN od 10.05.18 · 3 roky
Naposledy 24.09.19/09:08 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiBrenna10.05.18
Dovolená na ostrově Thassos v krásné zátoce makryammos byla úžasná! Perfektní umístění v klidné zátoce ale přitom 15-20minut chůze do hlavního města na ostrově (Limenas) - které je plné různých taveren, kaváren a obchůdků. Ubytování v nově rekonstruovaných bungalovech bylo skvělé vše bylo čisté a vkusně zařízené. Strava formou polopenze byla výborná obrovské množství jídla na výběr jak při snídani tak večeři. Pláž skvělá pro malé děti my měli prcka 3roky v areálu i hřiště a v ohradě srnky a volné pohybující se pávi po areálu. A jinak ostrov Thassos je naší srdcovou záležitosti a letos v červnu tam letíme znovu a po druhé na makryammos. Mějte se a užívejte krásy Řecka a řeckých ostrovů ✌️
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 100%
Další hosté 4
  • Cotonou
  • Ostravanda
  • pemila
  • sněhulík
Napsat recenzi

Molos

2 recenze Thassos » Limenaria Hotel
rybča Lenka / žena / 126x
Na RN od 27.06.07 · 14 let
Naposledy 19.07.19/14:05 · 2 roky Zobrazit profil
WiFiAlexandria28.07.17
Jedná se o maličký hotel na promenádě, kde je moc příjemně. Pokoj byl s výhledem (bez příplatku) přímo na moře a místní mola (zde mírná stavební činnost, nám to ale nevadilo), v ceně i lednička a klimatizace, pouze postel byla dost malá a ne moc pohodlná (chtělo by to lepší matraci). Snídaně i večeře servírované v místní taverně (patří k hotelu) - snídaně klasické kontinentální, večeře výběr ze dvou jídel (vysvětleno v čj) a poslední tři dny jsme si z tohoto menu mohly vybrat cokoli + salát + dezert + džbánek vody, nám moc chutnalo. Personál velmi příjemný, všichni milí a usměvaví. Úklid obden, 1x výměna povlečení, zcela postačující. Byla zde možnost využívat bazén v nedalekém hotelu, ale to jsme nevyužily. Na pláž jsme chodily asi kilometr od hotelu, byla tam širší a klidnější, líbilo se nám tu víc (slunečník+lehátka za občerstvení), po celé délce je písčito-oblázková, v moři i kamenné plotny, využily jsme tu boty do vody. Limenaria je příjemné letovisko, je zde kam jít, řada obchůdků, promenáda lemovaná tavernami, přístav, za kopcem pláž Metalia s ruinami bývalé továrny na železnou rudu (zajímavé), za ní na kopci kamenný zvěrokruh. Dololená se nám moc líbila a užily jsme si ji.
Limenaria od 07.07.17 do 18.07.17
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 94%
Další hosté 1
  • Santorini
Napsat recenzi

Susie

2 recenze Thassos » Skala Potamia Apartmány/Studia
MINJA Miriam / žena / 279x
Na RN od 22.06.07 · 14 let
Naposledy 22.07.18/18:52 · 3 roky Zobrazit profil
WiFiAeolus10.09.16
Ubytování 29.8.-8.9.2016,v letadle cestu tam i zpět jsme letěli s hercem J.Přeučilem+jeho rodinou počasí ze začátku pobytu super ke konci zataženo,oblačno
Ubytování dostačující-pouze nádobí je pouze pro 2 osoby /uloženy ve skřínce po staré ledničce/a studio je navrženo pro tři osoby,lůžka jsme měli samostatné,matrace dobré,CK Aeolus má nasmlouvané lepší pokoje v lepší budově než Firo-tour s pěkným kulatým balkonem,výhled na moře z boku ,měnění ložního-1 za pobyt,výměna ručníků každý třetí den,WIFI šla pouze někdy-brzy ráno či během poledne,večer nikdy,klientela hotelu převážně Bulhaři , Srby a Angličané domluva s majiteli anglicky dobrá,klimatizace perfektně funkční 5 euro/den,sušák na prádlo pěkný i kolíčky,velmi pěkný čistý bazén+slunečníky,zázemí u bazénu-sprcha +2wc+altán,okolí pěkné všude blízko,2obchůdky v těsné blízkosti na potraviny a všude rovina v okolí ,pláž zcela luxusní-2.5km světlý písek nelétací,nepálí ,kamínky a plno mušlí,delegátka Tunde Motajčíková úplně v pohodě a chodí často-v přístavu dává mapy ostrova,Dovolená se nám velmi líbila a vydařila se nám.Autobusová zastávka asi 5 min.od ubytování,busy jezdí po celém ostrově a docela přesně/5-10 min dle zdržení v miniuličkách/2-3eura za cestu/os podle toho kam jedete,jízdní řády vyvěšeny na zastávkách a v recepci hotelu,hl.město -prohlídka je tak max.na 4 hodiny-divadlo staré je uzavřeno-opravují ho již roky...,památky zdarma k vidění,pláž v Aliki-úzká přelidněná-ale kousek se popojde na mramorové skály a je to tam super /bacha na skalách ježci/+procházka do mramorového lomu + koupání tam-fakt luxus,pláž Metalia-super staré pece a pěkná pláž /méně lidí/,pláž Vathy a Saliara jsou bílé plážičky nádherné ale milion lidí na nich,z místa ubytování je to 8 km tam a zpět krásnou procházkou výletek na celý den,pláž Paradisos krásná ale hodně lidí,Limenaria a Potos velké nákupní možnosti dárků,voda v místě zcela pitná a dostatek a chutná,v místě nejlevnější obchůdek s potravinami je Mpakaliko asi 3 min od ubytování a má všechny základní potraviny,výborné černé olivy a retsinu ubytování doporučuji párům od 40 let -je tam klid ,pohoda ,děti tam v době našeho pobytu žádné nebyly,mladí by se asi nudili bez dobře funkční wifi....
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 87%
Další hosté 2
  • gabika
  • majco666
Napsat recenzi

Limenaria Beach

3 recenze Thassos » Limenaria Hotel
amina Jana / žena / 785x
Na RN od 24.08.07 · 14 let
Naposledy 03.10.21/18:11 · před týdnem Zobrazit profil
WiFiCK Brenna10.07.16
Limenaria beach využívá služby hotelu před ním Samara, mají stejné majitele. Probíhají zde snídaně (na břehu moře, nádhera ) a využívá se také bazén tohoto hotelu. Pokoje velice malinké, ale jinak čisto a nábytek moderní. U balkónových dveří jsme ocenili síť proti hmyzu. Kuchyňka vybavená ne velmi dobře, chyběla např. naběračka, pro 3 osoby nebyly skleničky ani větší hrnečky, Nebyl jar, hadřík, houbičky. Třetí lůžko ve formě tvz. loftu, lůžko na jakémsi vyvýšeném patře v pokoji, myslím, že zcela nevhodné po dospělou osobu, Balon menší, se sušákem, bez kolíků, kulatý stoleček a tři židle. Hotel je třípatrový, bez výtahu, bydleli jsme v posledním patře a museli jsme dokupovat klimu (5E na den), bylo zde nedýchatelno. Ovšem klima umístěná přímo nad třetím lůžkem, takže nebylo možné jí pouštět, pokud zde někdo spal. Měli jsme pobyt na 10 dní, 2x za pobyt výměna ložního prádla, ručníky 1x za 3 dny, denně vyneseny koše. Wi-fi na pokoji zdarma, ovšem často vypadávala, fugovalal také na pláži, u bazénu i v baru.Bazén velmi pěkný, teplý, čistý, skoro nikdo u něj neležel, lehátek jenom pár s matracemi, ale stačilo to. Pláž s hrubším pískem, lehátka a slunečníky zdarma, přístup do vody přes poměrně velké kameny a bylo zde dost ježků, takže boty do vody nutné. Voda průzračná. Pláž je úzká a celkem z kopce, kdo ležel ve druhé a třetí řadě, ležel z kopce. My jsme byli na pláži minimálně, dá se dojít na krásnou vedlejší pláž Metalia, směrem k přístavu a potom do kopce, cca 15-20 min. Snídaně dostačující, každý den stejné, jeden druh sýra, salámu, nutela, džemy, vejce na tvrdo a vejce zapečené s párky, výborný řecký jogurt, med,rajče, někdy meloun nebo kompotované broskve. Pečivo čerstvé, máslo, někdy něco sladkého. Kafe z automatu, jeden druh čaje. Ovšem připravené na tak malém prostoru, že když si jeden nandával, další už neměl šanci...Majitelé v pohodě, pokud jste si v baru dali pivo, frapé, donesli misku brambůrků, oříšků, ke kafíčku něco sladkého. Celkový dojem dobrý, rozhodně lze doporučit, líbilo se nám tam, hotel je pěkný, udržovaný, čistý.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 3
  • Milhaus1
  • athina0512
  • jenifer
Napsat recenzi

Aloe

2 recenze Thassos » Skala Potamia Apartmány/Studia
gabika Gabriela / žena / 10x
Na RN od 15.04.16 · 5 let
Naposledy 13.09.17/07:27 · 4 roky Zobrazit profil
WiFiKovotour plus16.04.16
Ubytovanie sa nachádza v miernom kopčeku s výhľadom na takmer celé letovisko Skala Potamia. Vzdialenosť k centrálnej pieskovej pláži asi 400 m. Štúdia sú pekne zariadené avšak trošku primalé. Štúdio pre dvoch bolo ešte ako tak ale štúdio s prístelkou navyše bolo naozaj malé nedalo sa v ňom poriadne hýbať, voľné miesto bolo jedine na balkóne Vybavenie štúdia postačovalo, chýbal nám len slnečník/tieň na balkóne a samozrejme záves v sprche, ale to je už pravidlom. Potešil nás bazén, ktorý v popise zájazdu nebol spomínaný. K wifi sa dalo pripojiť na balkóne, občas však signál padal. V cene sme mali zahrnuté aj raňajky. Tie boli klasické grécke, celý pobyt to isté: jeden druh šunky, syra, maslo, grécky chlieb, marmeláda, uhorka, paradajka, káva, akýsi sirup, vajce a grécky jogurt asi 2 x. Na raňajky si bolo treba privstať. Majiteľ aj obsluha raňajok nie príliš ochotný. Celkovo sa nám páčilo, ale chodili sme sa sem iba vyspať pretože sme väčšinu pobytu cestovali po ostrove
Skala Potamia od 16.07.15 do 27.07.15
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 2
  • dagina1
  • klarask
Napsat recenzi

Jannis

5 recenzí Thassos » Potos Apartmány/Studia
michala.n Michala / 686x
Na RN od 25.09.10 · 11 let
Naposledy Včera 09:37 · 15 hod. Zobrazit profil
WiFiBulgariatour28.07.15
Bydleli jsme ve třetím patře - studio č. 10 (celkem 15 studií - 10 v jednom vchodě a 5 v druhém, ale stále ve stejné budově, Ck má 4 studia - 2 v přízemí, 2 ve třetím patře, ostatní mají srbové). Termín pobytu 16,7, - 27.7.2015.
Studio je celkem prostorné, skládá se z jedné místnosti na spaní, wc + záchod, kuchyňky - (bez dveří - ale jinak samostatná) a terasy.
Vybavení je již postarší, ale stačí - v hl. místnosti dvě postele, noční stolky, zrcadlo se stolkem a židlí, skříň s ramínky a 2 poličkami, židle a televize. Trochu nám upadávali dveře od skříně, ale provizorně jsme opravili.
Kuchyňka je malinkatá - lednička, malý stolek a dvě židle a mini linka s dvouplotýnkovým vařičem, k dispozici dva hrnce, pánvička, rychlovarná konvice, příbory, prkýnka, talíře a misky kromě velkých mělkých talířů (ty chybí) atd. Vybavení stačilo pro drobné vaření.
Koupelna se sprchovým koutem a závěsem, umyvadlo a zrcadlo, ale zásuvka až za dveřmi (venku v pokoji).
Terasa - prostorná, stolek a 2 židle a šňůry na prádlo a kolíčky. Výhled na hory a částečně i na moře.
Ve všech oknech a balkonových dveří jsou naistalovány sítě proti komárům - to je velmi praktické (už něco pamatují). Stahovací venkovní rolety (žaluzie). Stahovací pergola na terase - ale moc nám nestínila. Okno je v kuchyni a v koupelně.
Vynášení odpadků každý den, výměna ručníků a povlečení v polovině pobytu.
Na chodbě k dispozici mop a koště.
Poloha studií - kousek od centra, nejbližší supermarket cca 50 m, na pláž tak 300 m, ale plná slunečníků - cca dalších 500 m je volná pláž. Do centra nebo na pláž vždy je nutné přejít rušnou hlavní silnici.
O ostatních obyvatelích jsme ani nevěděli (převážně srbové).
Možnost klimatizace za 5e na den, ale nevyužívali jsme -bylo příjemně.
Doprava do ubytování (letiště u Kavali, cca 10 min. autobusem na trajekt, 40 min. trajektem a cca 1 hodina autobusem) - ale celkem pohoda.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 73%
Další hosté 7
  • 15Renda8
  • Lenin79
  • adulka
  • fornicatio
  • inža
  • misutky
  • terez4
Napsat recenzi
Thassos Srážky Teplota Vítr
Dnes 01–06 Heavy rain 2 mm 13° 6 m/s
06–12 Rain 2 mm 13° 3 m/s
12–18 Rain 1 mm 12° 0 m/s
18–24 Rain 1 mm 13° 2 m/s
Neděle, 17.10.21 00–06 Partly cloudy 0 mm 13° 4 m/s
06–12 Fair 0 mm 11° 1 m/s
12–18 Fair 0 mm 14° 2 m/s
18–24 Partly cloudy 0 mm 13° 1 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !