Ubytování

Recenze ubytování Athény

Melissa Travel

Ionion

Athény » Pireas Hotel
dana.l
Dana Lukešová / 21xNa RN od 15.07.06 · 17 letNaposledy 18.10.23/16:10 · 6 měsícůZobrazit profil
11.07.23/18:36
Hodnotím z hlediska účelu k přespání při ranní plavbě na ostrovy a to bohatě hotel splňuje. Nábytek sice už něco pamatuje a dávali ho asi dohromady z nábytkové burzy, pokoj i koupelna ale jsou čisté, ložní prádlo, ručníky skoro nové, voda tekla teplá. Je tam klimatizace, tu jsme nemuseli zapnout, měli jsme v noci otevřené okno do ulice a byl klid. Bohorovně jsme se vyrovnali s vodou co vytékala zpod umyvadla při každém otočení kohoutku. Řecky bohorovný přístup k tomu zaujali i pánové na recepci, když jsme se jim o tom ráno zmínili. Jejich jediný přínos je asi v tom, že sedí na recepci 24 hodin. Hotel je umístěn v jedné z postranních uliček velmi blízko konečné autobusu X96 z letiště a stejně blízko k bránám pro plavby na Kyklady. Nemalou výhodou je také jeho nízká cena a pak to skvělé pekařství, ve kterém si člověk koupí snídani cestou k lodi. Loď odplouvala v sedm, stačilo vstát po šesté, v klidu se vypravit, nakoupit v tom pekařství obří ořechové loupáky a kávu do ruky a v kiosku před lodí vystát frontičku na lodní lístky. Za nás spokojenost. Až zase budeme potřebovat přespat v Pireu, tak opět tady.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 76%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Achillion

Athény » Piraeus Hotel
pnemec
Petr / muž / 4 498xNa RN od 11.09.16 · 7 letNaposledy 14.04.24/20:03 · 5 dnyZobrazit profil
Syros » Azolimnos » 21.06.24 za 62 dní
Naxos » Naxos Chora » 26.06.24 za 67 dní
WiFi25.01.20/17:47
Zrekonstruovaný hotel 5 minut od přístavu trajektů, vhodné na jednu až dvě noci, pokoje jsou prostovné, čisté, pohodlné matrace, k dispozici zdarma společná kuchyňka s čajem a kávou, recepce otevřena nonstop
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 88%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Alassia

Athény » Attika » Athény Hotel
tony2
Marcela / 17 693xNa RN od 03.10.07 · 16 letNaposledy Dnes 07:28 · 10 hod.Zobrazit profil
Kos » Kefalos - Kamari » 18.06.24 za 59 dní
WiFiRedok31.05.19/07:40
Ubytování v tomto hotelu ve čtvrti Omónia bych nikomu nedoporučila. Nacházel se v jedné z postranních ulic nepěkné čtvrti, byl výškový, vstupní hala i restaurační prostory byly stísněné, malý prostor byl zvětšován zrcadly, které byly na stěnách i na stropě, což bylo však velmi nepříjemné-na stěnách jste se viděli několikrát a výsledek byl-klaustrofobie! Výtah překvapivě dobře fungoval a zdejší PP byla na slušné úrovni.
Ubytování pro 3 osoby bylo v prostorném pokoji pro 4, pokoj však nepůsobil čistě-závěsy i potahy byly seprané nahnědlé barvy, nábytek v tmavě hnědé, skříně páchly. Koupelna byla v pořádku vybavená hygienickými potřebami.
Šok nás však čekal při rozhrnutí okenního závěsu: místo okna zde byly jakési francouzské dveře s posuvnými skly vedoucí do ohavné proluky mezi dalšími třemi domy, prostor byl vyplněn oprýskanými zdmi, rourami, kovovými součástmi jakéhosi stropu spodní budovy, sídlili zde holubi, kočky a kdoví co ještě. Otevírat se tedy nedalo-pokoj nebyl větratelný, podali jsme na CK stížnost. Fotografie raději přidávat nebudu-je to opravdu neuvěřitelná záležitost. Nic podobného jsem k ubytování ještě neviděla.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 43%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Arethusa

Athény » Syntagma » Athény Hotel
k.mokrý
Karel / 539xNa RN od 10.08.07 · 16 letNaposledy 27.03.24/18:10 · 3 týdnyZobrazit profil
WiFiAgoda27.04.19/21:06
Hotel 3* kategorie v boční uličce u náměstí Syntagma.
Metro a expresní linka ne letiště X95 pár kroků,hlavní pamětihodnosti jako Akropole,Plaka,Lycabettus atd. se dají zvládnout v pohodě pěšky.
Měli jsem rezervován 3-lůžkový pokoj,ale byl to klasický dvojlůžák s přistýlkou.
Pokud to hodnotím jako dvojlůžák,tak pokoj čistý,střední velikosti včetně posezení s TV,klimatizací,trezorem,chladničkou (při příjezdu dvě 0.5l vody).
Koupelna rekonstruovaná prostorná s vanou a fénem,toaletní potřeby doplňované.
Wifi zdarma pomalejší,ale na základní práci OK.
Snídaně bufetové(teplý i studený) včetně nějakého ovoce a zeleniny,ale na některých produktech bylo vidět že se šetří.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 77%
Další hosté 1
  • luka
Napsat recenzi

Electra Palace

Athény » Atény » Plaka Hotel
Kusnirova
Radana / žena / 4 057xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 15.04.24/11:40 · 5 dnyZobrazit profil
Peloponés » Kondili - Vivari » 31.05.24 za 41 dní
Kréta » Elounda » 07.09.24 za 140 dní
WiFiBez ci04.04.19/18:30
Nečekaně výhled nejen na Akropoli, ale i moře v dálce. Doporučuju suitu č. 705. Menší komfortní hotel s ideální polohou.Bezchybný servis. Vnitřní bazén se slanou vodou, spa centrum. Ve vedlejší ulici množství ivalitních restaurací i bister.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 97%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

LUX

Athény » Piraeus Hotel
kompersor4
Bohus / 4 673xNa RN od 28.11.12 · 11 letNaposledy Dnes 10:10 · 7 hod.Zobrazit profil
WiFi29.06.17/21:34
Individualnou turistikou sme Hotel LUX navstivili na blind. Cestou domov z ostrova Paros, sme jednu noc a den stravili v Athenach. Hotel na prespatie bohato dostacuje. Je blizko odchodovych bran trajektov na Kyklady, Taktiez blizko plaze v Piraeus a zastavky autobusu linky X96 smerujuceho z letiska a na letisko. Slusny hotel....Spokojnost.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Acropolis Select

Athény » Plaka » Athény Hotel
k.mokrý
Karel / 539xNa RN od 10.08.07 · 16 letNaposledy 27.03.24/18:10 · 3 týdnyZobrazit profil
WiFiVenere.com21.11.16/21:41
Tuto recenzi píšu přímo z hotelu..
Hotel pod Akropolí zhruba 150 m od stanice metra Sygrou - Fix.
Okolí tj Akropole,Syntagma,Monastiraki se dá v pohodě zvládnout pěšky.....v okolí hotelu mnoho nákupních i stravovacích možností.

Pokoje čisté,elektronické zamykání,středně velké s klimatizací,TV,minibarem,trezorem a setem na přípravu kávy a čaje.
Dostatečně velká koupelna s vanou a fénem,toaletní potřeby k dispozici.
Wifi zdarma a šlape velmi dobře.

Snídaně na řecké poměry nadstandartní - bufet,studený a teplý velký výběr nechybí ovoce a zelenina!

Hotel oficiálně trojhvězda ale jelikož můžu v Athénách porovnávat tak bych ho řadil o třídu výše !!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 90%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Apollo

2 recenze Athény » Metaxourgio » Athény Hotel
k.mokrý
Karel / 539xNa RN od 10.08.07 · 16 letNaposledy 27.03.24/18:10 · 3 týdnyZobrazit profil
WiFiVenere.com20.11.16/21:33
Hotel několik metrů od stanice metra Metaxourgio.....v okolí nic moc není v těsné blízkosti pár stánků s nápoji a pekárna.

Pokoje středně velké s klimatizací,TV,trezorem a ledničkou....čistota taková průměrná ..
Wifi zdarma ale celkem slabý signál - 4. patro,večer časté výpadky.
Koupelna alá Řecko - malá se sprchovým koutem k dispozici fén a toaletní potřeby.

Snídaně bufetem,kontinentální doplněné o sladkou buchtu, šunku,sýr,vařené vejce a jeden druh ovoce a zeleniny.

Personál možná dobrý,ale nesmí dojít k problému....v metru ukradena peněženka a s ní klíč od hotelového trezoru....na recepci nahlášeno v šest večer a náhradní klíč po x-urgencích u různých pracovníků hotelu,byl k dispozici až druhý den v pravé poledne tj to trvalo 18 hodin ..
Tím pádem nám ujela z Pirea již zaplacená loď.

Tento hotell jsme rezervovali pouze vzhledem k dobrému spojení k Olympijskému centru....oficiálně trojhvězda v evropském měřítku tak lepší dvojka !
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 47%
Další hosté 5
  • BEDY
  • Bylinka65
  • HankaK
  • Robola
  • norika70
Napsat recenzi

Apollonou

Athény » Vouliagméni Apartmány/Studia
Kusnirova
Radana / žena / 4 057xNa RN od 07.10.04 · 19 letNaposledy 15.04.24/11:40 · 5 dnyZobrazit profil
Peloponés » Kondili - Vivari » 31.05.24 za 41 dní
Kréta » Elounda » 07.09.24 za 140 dní
WiFiBez ck18.05.16/17:22
Luxusni apartmán měl luxusni výhled a pár kroků do moře. Jinak to byl standartni panelákový byt (pokoj č.23), zařizení komplet Ikea. Kuchyň mini, dvě koupelny a 2 záchody. Optimálni pro 2 nebo 2 plus 2 děti. Pro nás už nepoužitelný, hluk z ulice. Moc jsem nenaspala. Nejhorši to bylo o víkendu. Vouliagméni má relativně teplé moře i na začatku sezóny, bonus teplé jezero s braktickou vodou, výborné taverny. Kousek Atény centrum, Sounio, Vraurona, Rhamous, Thorikos.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 89%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Dorian Inn

Athény » Athény Hotel
karinka666
Karin / 435xNa RN od 25.05.07 · 16 letNaposledy 13.03.24/17:12 · před měsícemZobrazit profil
Paros » Santa Maria » 15.06.24 za 56 dní
WiFi19.01.16/20:09
Hotel Dorian Inn je 700 m od námestia Monastiraki v Athénach, takže v pešej dostupnosti väčšiny pamiatok a 200 m od námestia Omonia, kde je stanica metra.
Hotel je 12 poschodový a vybrali sme si ho kvôli bazénu na jeho streche.
Izby sú pekné, útulné, od 8 poschodia sú drahšie. K dispozícii šampón, mydlo, uteráky, osušky, v kúpeľni vaňa.
Raňajky boli naozaj exkluzívne a veľmi bohaté: tradične čaj, káva, džús, pečivo, chlieb, bábovka, šunka, syr, vajíčka, maslo, džem, mlieko, musli, jogurt, ovocie + palacinky, rôzne jogurty a všelijaké prísady do jogurtov - sušené ovocie, semiačka, vajíčka na rôzne spôsoby, párky, viac druhov pečiva, praclíkov, atď...
Athény od 03.11.15 do 07.11.15Cecil
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • PlážBez pláže
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 1
  • norika70
Napsat recenzi
Athény Srážky Teplota Vítr
Dnes 17:00Skoro jasno0 mm16°6 m/s
Dnes 18:00Skoro jasno0 mm15°5 m/s
Zítra 00:00Polojasno0 mm13°2 m/s
Zítra 06:00Polojasno0 mm14°2 m/s
Zítra 12:00Polojasno0 mm18°8 m/s
Zítra 18:00Polojasno0 mm16°6 m/s

Norwegian Meteorological Institute and NRK YR.no

Kompletní předpověď
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !