Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 1 | 6
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2779
 
 
Irene Maissonetes (app./studio)
 
11.04.18 21:17
Kréta » Chania
CK: Bez CK
 
Super ubytování, kterému nechybělo vůbec nic. Vybavení pokoje dokonalé včetně žehlícího prkna, žehličky, pantoflí do koupelny...Neskutečně pohostinní majitelé, každý den na nás čekal dárek (mísa pomerančů, rakija, domácí galaktoboureko, hrnky, taška, krétská šála). Vždy čisto a pokoj navoněný. Měli jsme ubytování bez jídla, přesto každý den doplňovány potraviny na malou snídani (káva, čaj, smetana, džusy, suchary, sušenky). Ubytování je přímo v centru Chanie na rušné ulici plné obchodů, přímo v domě pekárna a velká samoobsluha za rohem. Do centra staré části Chanie cca 10 min, skvělá poloha. Jediné malé minus byl hluk z ulice.Jinak na 100% doporučuji.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Semiramis Village (app./studio)
 
27.03.18 11:48
Kréta » Hersonissos » Stalida
CK: Fischer
 
Ubytování pěkné a čisté, ale v kopci. Nám to nevadilo. Koupelna byla s vanou. Jídlo bylo chutné. Podél pobřeží samé hotely,takže aby člověk našel nějaké zákoutí jenom pro sebe,tak na to zapomeňte. My měli půjčené auto,takže nám to až tak nevadilo. Výhoda byla,že jste neměli na ruce žádné náramky a mohli jste se občerstvovat i v jiných hotelech,což bylo dobré při procházkách :-).
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Klio (app./studio)
 
27.03.18 11:16
Kréta » Heraklion » Kato Gouves
CK: Fischer
 
Byli jsme tři dospělí. Dvoupokojové studio s ledničkou a kuchyňkou,kterou jsme nevyužívali,protože jsme to měli s jídlem. Z každého pokoje dveře na velkou terasu. S úklidem, jídlem jsme byli spokojeni. Byli jsme na začátku června,ale už tam bylo dost lidí.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Romanza Rooms (app./studio)
 
31.01.18 19:31
Syros » Ano Syros » Ermoupolis
CK: Bez ck
dovolená v termínu: 15.08.16 - 22.08.16
Romanza Rooms jsou studia se skvělou polohou v lokalitě Ano Syros vhl. městě Ermoupolis. Studia mají výhled na moře, jsou v klidné lokalitě, každé studio má vlastní balkon. Naprosto skvělí majitelé Rita a Thelis nás nejenom vyzvedli, ale provezli nás autem po městě a ukázali zajímavá místa. Stali se z nás přátelé a zůstáváme s nimi v kontaktu. Za mě jednoznačná volba.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Marianthi (app./studio)
 
20.11.17 17:03
Rhodos » Stegna
CK: Aeolus
 
 
dovolená v termínu: 25.08.17 - 05.09.17
Byli jsme ubytování ve studiu č.6 v přízemí vzadu. Neměli jsme sice výhled na moře, ale nevadilo nám to. Měli jsme tam klid a pohodu, což nám vyhovovalo.
Manžel byl na invalidním vozíku a v pohodě si ze studia vyjel na terásku sám. Jediná "vada na kráse" bylo , že v koupelně nebyly zabudovány madla u WC a sprch.koutu. Ale zvládli jsme to. Ubytování se nám líbilo, během pobytu bylo uklizeno a čisto. Personál byl příjemný a delegátka se maximálně starala. Do obchodu blízko, na pláž rovněž. Půjčovna aut i taverny rovněž v blízkosti. Byli jsme spokojení.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Plaka 1 2 (hotel)
 
13.11.17 08:55
Naxos » Plaka
CK: Melissa Travel
 
 
Penzion Plaka 1, dovolím si napsat, je spíše pro méně náročnější klienty, kteří úplně nebazírují na perfektním ubytování. Což jsme například my :-) Měli jsme pronajaté malinké studio s kuchyňkou, kde byly opravdu jen základní věci (talíře, skleničky, hrnečky, příbory a hrnec s pánví) na druhou stranu, co víc tam člověk potřebuje. Pro nás je hlavní, že tam bylo celých 11 dní čisto, každý den nové ručníky a povlečení. Problém jsme měli s dvoujplotýnkou, která mě při prvním zapojením málem zabila a po výměně za jinou zas probíjela, ale i to se vyřešilo :-)
Snídaně byly pro nás dostačující, jen bychom uvítali více čerstvé zeleniny s ovocem.
Jediná věc, která se nám dost nelíbila, byl průjezd (po celou dobu pobytu jsme měli půjčený skútr) kempem, když chtěl člověk vyjet ven. Myslím, že i pro lidi v kempu to musí být dost nepříjemné, když okolo stanů ve dne v noci někdo jezdí. Místní bazén a tavernu jsme nevyužili, takže nehodnotím, ale krámek byl v kempu šikovný. Co se týče celkově letoviska, pro nás velké zklamání. Plaka = rušná prašná cesta, kdy na jedné straně se střídají hotely s tavernami a na druhé straně jsou přeplněné pláže. Proto za okolí a pláž dávám jen hvězdičku. Kdo má ale auto nebo motorku, najde si během 20 min opuštěné plážičky i během hlavní sezóny :-)
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Parathyro sto Aigaio 2 2 (app./studio)
 
23.10.17 22:06
Tinos » Kyklády » Chora tis Tinou
CK: Vlastní osa
dovolená v termínu: 17.09.17 - 29.09.17
Jedno z nejlepších ubytování co jsme v Řecku zažili, především díky vynikající poloze na absolutně klidném místě. Budova s apartmány je umístěna jen pár metrů od moře, což umožňuje fantastické výhledy na moře i nedaleký přístav a Choru.

V apartmánu je vše nezbytné, vkusně zařízené v kykládském stylu. Chyběla nám jen vývrtka, ale stačilo požádat a ještě ten den jsme ji od majitele obdrželi. Součástí ubytování je parkování u budovy a chráněný balkon, který nabízí absolutní soukromí a příjemné posezení.
Ve vybavení je i sušák na osušky s kolíky. Samozřejmostí je klimatizace, lednice, kuchyňka, každodenní úklid, vždy čisté ručníky. Při příjezdu voda a víno v lednici a to vše v ceně ubytování.
Milým bonusem je transfer z přístavu i odvoz zpět zdarma.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Aeolos Beach 5 (hotel)
 
23.10.17 12:44
Kos » Lambi
CK: Billa travel
 
Aeolos Beach Hotel jsme si vybrali hlavně kvůli jeho poloze přímo u moře a blízkosti hlavního města.
Hotel je po větší rekonstrukci před několika lety. Pokoje jsou umístěné ve dvoupatrových bungalovech s balkónem v prvním patře nebo malou teráskou v přízemí. My bydleli v prvním patře hned vedle hlavní budovy s výhledem na moře. Ocenila jsem velmi milý personál a ochotu vyhovět. Měla jsem u CK požadavek na první patro, ale po příjezdu nám dali pokoj v přízemí. Na moji žádost mi vedoucí recepce slíbila, že i přes to, že je hotel plný, udělá vše proto, aby nás druhý den přesunuli do jiného pokoje. Tak se také stalo a byli jsme velmi spokojení. Hotel je perfektně čistý jak hlavní budova, jídelna, pokoje, bazén, travnatá plocha před pobřežím se pravidelně udržuje a zalévá. Všude květiny a ozdobné prvky. pláž před hotelem byla čistá písečná s pozvolným vstupem do moře. Dále od hotelu ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Paradise Beach 2 (hotel)
 
18.10.17 08:38
Lefkada » Nidri
CK: INEX
 
Hotel pro nenáročné lidi, kteří mají rádi pohodovou a klidnou dovolenou.

Malý rodinný hotel - 19 pokojů. Pokoje různé velikosti, jednoduše zařízené s WC, sprchou a balkónem. Žádná televize ani fén v koupelně. Chladnička a klimatizace v ceně.
Na pokojích každý den úklid - čisto! Za 11 dní 3x výměna prostěradel a osušek. Samozřejmě na požádání i dříve.

Rozšířená kontinentální snídaně: Pečivo, máslo, džem, vajíčka, salám, šunka, sýr, jogurt, Müsli. Čaj, káva, džus. Různé ovoce.

Snídá se na terase, ze které je vstup přímo na pláž. Možnost objednání lehkého občerstvení a nápojů. V dosahu hotelová WIFI síť. Personál příjemný a velice ochotný.

Hotel má své lehátka a slunečníky. Umístit si je musí každý sám a taky sklidit! Pláž štěrková, moře čisté a ráno úplně klidné jako hladina rybníka.

Kousek od hotelu, asi 80m je hlavní třída na které se nachází množství marketů a taveren. Jen si vybrat. Přístav je vzdálen asi 500m.

Pobyt mě v žádném případě nezklamal!
A ještě něco. CK Inex má v této lokalitě výborného delegáta, který se o své hosty dobře stará - p. Vlado Paločko!!
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Corali 2 (app./studio)
 
15.10.17 15:28
Karpathos » Lefkos
CK: Brenna
 
Studia Corali jsou prostorná. Ve studiích jsou oddělené postele, vestavěná skříň a kuchyňský kout s dvouplotýnkovým vařičem. Vybavení kuchyně odpovídá řecekému standardu, ale v podstatě tu neuvaříte nic. Možná párky.Hned vedle domu je taverna, kde se můžete najíst. Z balkónů je vidět oblázková pláž Potali. Další písečné pláže jsou cca 600 - 800m,
O studia se stará starší paní, která každé ráno zalévá zahrádku okolo studií. Dvakrát za pobyt jsme od ní dostali rajčátka a papriky. Postele jsme měli 2x za pobyt převlečené, každý druhý den byl vynášen odpadkový koš.
Do centra Lefkosu je to přibližně 1 km. Po tmě je to tu málo osvětlené a lidé tu chodí s baterkami.Ubytování je tu velmi klidné a při usínání slyšíte šumění moře z nedaleké pláže.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Agapios Acropolis (hotel)
 
12.10.17 07:52
Řecká pevnina » Makedonie-východní » Keramoti
 
 
 
Kdo by se ocitl v očekávání na odlet z letiště "Kavala", které je od vlastního města 20km vzdáleno, nebo čekal na trajekt na ostrov Thassos, může stejně jako my posečkat v přístavu Keramoti - při čekání na odlet letadla je výhodnější než Kavala-je pouhých 11 km od letiště a cesta k němu je rychlá a snadnější, než z turistické Kavaly, a trajekty odjíždějí právě odtud-Thassos je coby kamenem dohodil. Zvolili jsme k přespání hotel Agapios Acropolis náhodně-hledali jsme ubytování co nejblíže k pláži,a to splňuje. Je na poslední ulici před borovicovým lesíkem, za kterým je hned krásná rozlehlá pláž s jemným pískem. Hotel má i tavernu, která nabízí stravu po celý den-snídali jsme zde i večeřeli.
Ubytování velice slušné, vybavení kvalitní, pokoj velký, dobré postele, malý balkon "pro kuřáka", v koupelně malá sedací vana, překvapivě 3 zrcadla a 6 zásuvek! Cena 35E bez snídaně.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kakkos Bay 4 (hotel)
 
11.10.17 18:49
Kréta » Jihovýchod » Koutsounari
CK: Aeolus
 
Bezchybný menši resort, letos rozšírený o 5 hvězdičkovou část. Ta má samostatné stravovací prostory a další pláž. Volila bych přístě junior suite v nové části, ale to jen z důvodu naší rozmazlenosti. Na 4 hvězdičku je hotel nadprůměrný, skvělá kuchyně, personál a nejlepši koupání na Krétě. Volná lehátka, plážové ručníky, župany, výborná kosmetika doplňovaná. Na pokoji rovněž konvice a doplňovaný čaj a káva. Aeolus má kvalitni pokoje i v hlavní budově.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kalamouria studios (app./studio)
 
08.10.17 20:12
Naxos » Kyklady » Plaka
CK: Bez CK
Kalamouria studia se nachází v pěkném a klidném prostředí. Studia jsou prostorná s klimatizací v ceně, poskytují soukromí, z balkonu výhled na moře a krásné západy slunce za ostrov Paros. …
Na první pohled jsme byli nadšeni, ale brzy jsme zjišťovali drobné nedostatky, které nám sice dovolenou nepokazili, ale lehce otrávili …. sprcha, která stříkala všude možně, jen ne tam, kam bylo potřeba, kapající baterie, lednice, u které nedovírala dvířka mrazáku a stále byla namražená, rezavý vařič … prostě celý komplex už má něco za sebou a zoufale volá po opravách a rekonstrukcích. Co se týká úklidu – i tady to bylo slabší – během 14 denního pobytu jsme se dočkali úklidu a výměny ručníků a lůžkovin pouze jednou, koše jsme si vynášeli denně sami. Pochválit musíme široké postele s pohodlnou matrací a stropní ventilátor.
V ceně byla i snídaně, ke které jsme neměli výhrady. Denně čerstvá bageta, jogurt, med, džem, máslo, vejce natvrdo, bábovka nebo vánočka, kukuřičné lupínky, müsli, káva, čaj, pomerančový džus.
Za cenu 25 eur/ den se snídaní bezva ubytování …. pokud se člověk smíří s tím, že si občas uklidí sám :-)
Interiér jsme nefotili, tak alespoň pár fotek z venku.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Anatoli Studios (app./studio)
 
08.10.17 18:52
Astypalea » Chora
CK: Bez CK
dovolená v termínu: 12.09.17 - 19.09.17
Anatoli Studios sú krásne štúdia v Chore, blízko k mlynom a tavernám, s úžasným výhľadom na Choru a hrad.
Mali sme štúdio na vrchnom poschodí. Štúdio ma kvalitnú posteľ, klímu, TV, malú kuchynku a kúpeľňu s WC.
Štúdio má super polohu, kúsok od centra Chory, pár metrov je aj parkovisko a cukráreň.
Majiteľ ubytovania Antony pre nás prišiel do prístavu (o 4:30 nad ránom) a odviezol nás do štúdia. Majitelia majú aj požičovňu aut a mimo sezónu mávajú aj akcie na ubytovanie+požičanie auta.
My sme napríklad mali úžasnú cenu za ubytovanie (35€) a požičanie auta Suzuki Jimny (15€).
Pobyt v tomto štúdiu bol naozaj výnimočný, našli sme tu tak krásny výhľad, že by nám stačilo len sedieť na balkóne a relaxovať.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Bez pláže
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Karavados Beach 2 (hotel)
 
07.10.17 14:41
Kefalonia » Karavados
CK: Blue Style
Pěkný hotel s hlavní budovou a vedlejšími budovami. Dostali jsme pokoj v bloku D, ve 2 poschodí s výhledem na moře. Pokoj byl prostorný, 2 samostatné postele (hotel disponuje i pokoji s manželskými postelemi, my jsme preferovaly oddělené), 2 noční stolky, toaletní stolek, židle, skříň (dostatek úložného prostoru), minilednička, fén na vlasy, sprchový kout velký, toaletní potřeby byly doplňované (šampon, mýdlo i toaletní papír), výměna lůžkovin a ručníků ob den, úklid probíhal denně. Klimatizace byla zdarma, WIFI fungovala i na pokoji. Ubrala jsem 1 hvězdičku za balkon, který byl opravdu velmi malý, chyběla šňůra na prádlo (vozíme si naštěstí svoji). Chybí sítě proti hmyzu, takže odpuzovače s sebou a repelenty také.
Strava - polopenze - byla bufetová, chutná, výběr ovšem nebyl moc velký. Nápoje nebyly v ceně. Nejbližší pláž Thomas Beach cca 400 m (poslední úsek z prudkého kopce), na pláži taverna, jedna část pláže písečná a druhá kamenná plata se schůdky do vody, je zde i sprcha.
Hotel splnil naše očekávání. Večer i v noci klid...prostě hotel na samotě, žádná silnice, jen ticho a pohoda.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Greek Market
Půjčovna Kréta
Půjčovna Korfu
Půjčovna Rhodos
Půjčovna Lefkada
Půjčovna Thassos
Půjčovna Zakynthos