Na úvodní stránku
Napsat vlastní cestopis
Fotogalerie
Videogalerie
Recenze hotelů a apartmánů
Recenze míst
Recenze taveren
Diskuzní fórum
Přihlášení
Jste nepřihlášen
OnLine: 5 | 25
Přihlášení
Melissa travel
© 2002 Řecko a řecké ostrovy
webmaster(zavináč)recko.name

Všechny recenze hotelů Αξιολόγηση όλων των ξενοδοχείων

Hotelů a apartmánů: 2748
 
 
Lambroula 2 (app./studio)
 
Včera 19:03
Korfu » SV » Kassiopi
CK: Marted
 
 
Lambroula je vila o dvou podlažích. V době našeho pobytu (přelom srpen/září) zde byly obsazeny jen 1 apartmán a studio které jsme obývali my. Oba v patře. V přízemí bylo prázné. Dům je umístěn v poměrně prudkém svahu. Po nočním příletu,kdy jsme se ve tmě táhli se dvěma kufry, se zdál být ten kopec nekonečný. Ale to vše bylo vyváženo překrásným výhledem na dvě malebné zátoky a celou vesnici Kassiopi s bary,tavernami, troskami benátského hradu i na přístav.
Studio má oddělenou prostornou kuchyni. Vybavení dostačující na skromné vaření (my nevařili). Velká lednice,dvouplotýnkový vařič, mini trouba, varná konvice. Scházely jen příborové nože,jar a houbička.Koupelna docela prostorná,ale staré umyvadlo,obtékající záchod a sprchový kout bez závěsu. My jsme z řecka zvyklí, tak nás to nerozladilo.
Ložnice velká,prostorná s vestavěnou dvojskříní s nádstavcem kde se daly uložit ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Ellia (hotel)
 
14.09.17 21:03
Rhodos » Lardos
 
 
Příjemný hotel se třemi bazény, milým personálem a jednoduchým vybavením pokojů. Velkým plus je krásná pláž nedaleko hotelu. Pro děti u jednoho bazénu tobogány.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Kozanos 9 (app./studio)
 
10.09.17 23:23
Zakynthos » Amoudi
CK: Firo tour
 
 
Amoudi je velmi klidné menší letovisko. Studia Kozanos, do písmene L (modrý dům už k tomu nepatří), tvoří dvě budovy, jedna je otočena směr bazén/moře, ta druhá do ulice. U bazénu lehátka zdarma. Z pěkné terasy je úchvatný výhled na moře.Musí se šlapat trošku více schodů, ale ten pohled je opravdu nádherný. Místní pláž je písčitá, mělký přístup do vody, idelání pro děti. V okolí jsou taverny, jiné hezké pláže a pár obchodů, kde najdete úplně vše. Na Zakynthosu se musí kupovat balená voda. Pokoj - studio s manželskou postelí, a dvoupatrovou postelí. Postele v příšerném stavu - samé péro. Trochu pomohly deky. Hezká prostorná terasa. Šňůra na prádlo s kolíčky. Klimatizace v ceně (funguje pouze tehdy, pokud máte klíč v zásuvce a správně zavřené a zamčené balkonové dveře na doraz). TV. Koupelna zcela nová, moderní. I s mýdlem a toaleťákem. Ručníky a osušky k dispozici. Kuchyňský kout - lednička, malá trouba s dvoukolovým vařičem dohromady, 3 hrnky, pár skleniček, příbory, talíře, miska střední na salát, střední hrnec, velká pánev, otvírač na konzervy, šufánek, naběračka s dírkami, mísa-síto na těstoviny. Chybí varná konvice, vařečka, nůž na krájení. Bodl by i škrabka, stěrka. S sebou i jar, houbičku a hlavně taky komárovač.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Bozikis Palace (hotel)
 
10.09.17 14:25
Zakynthos » Agios Sostis
CK: Aeolus
 
Velice příjemný čistý hotel na klidném místě na mírném kopci, personál ochotný. Pokoje standardní řecké, ale vše funkční.Ručníky mění každý třetí den a úklid je prováděn denně. V hotelu se podávají velice chutné snídaně - dva druhy pečiva (bílé a celozrnné), dva druhy salámu, plátkový sýr, tvrdé vejce, volská oka, opečená slanina a ohřáté minipárečky. Dále nakrájená rajčata a okurky, tři druhy marmelád, a tři druhy jogurtů, vločky a dva druhy lupínků. K pití je k dispozici automat s třemi druhy džusů (jablkový, grepový a pomerančový), z teplých nápojů si lze vybrat čaj, espresso a kapučíno. Také jsou k dispozici dva druhy kupovaných bábovek, sušenky a každý den byl k dispozici jeden druh čerstvého desertu vetšinou z listového těsta. Wi-fi pouze v okolí recepce. Při polopenzi se večeře podávají v hotelu Zante Sun, který je vzdálený asi 5 minut chůze a jídlo je opravdu vynikající a ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Eleni (hotel)
 
08.09.17 09:50
Epirus » Ammoudia
CK: Melissa Travel
Příjemný menší rodinný hotel s velice milými majiteli, kteří se o něj velmi dobře starají. Hotel je umístěn v okrajové části Ammoudie na velice dobrém místě; v bezprostřední blízkosti se nacházejí 2 obchůdky s potravinami a smíšeným zbožím, gyrosárna, rybí taverna, kavárna a o pár metrů dále, na nábřeží řeky Acheron, najdeme několik dalších taveren, kaváren, cukráren, obchůdek se suvenýry, poštovní schránku i bankomat. Od pláže je hotel Eleni vzdálený cca 200 m a část slunečníků a lehátek nejblíže k cestě od hotelu (růžovo-šedá a modrá lehátka) mají naprosto fantastický plážový servis. Patří k jedné z tamních kaváren, takže použití je tedy za konzumaci - z opravdu pestré nabídky v jejich letáčku si lze vybrat po celý den nejrůznější dobroty všeho druhu, které Vám přivezou až k lehátku. Hotel Eleni má velmi příjemnou venkovní jídelnu, bezbariérový vstup, výtah, velmi prostorné pokoje v ... Číst více
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Flora 2 (pension)
 
06.09.17 21:29
Naxos » Agia Anna
CK: MELISSA
 
 
Penzion Flora můžeme jen doporučit. Výborná poloha,všude kousek a jinak klid. Kolem dokola je několik penzionů, ale v době naší dovolené téměř neobydlené. Jen Flora byla plná. Paní domácí se stará vzorně, úklid OK. Kuchyňka slabě vybavená, ale nevařili jsme tak pro nás dva hrníčky na kávu stačily.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Saint George Garden (hotel)
 
06.09.17 17:47
Korfu » Agios Georgios -sever » Agios Georgios - sever
 
 
 
Nebyl to hotel spíše studia typu 2 a ne 4. Na to, že byl letos otevřeny tak slabota
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
03.09.17 22:11
Kréta » Východní Kréta » Agios Nikolaos
CK: CK KARTAGO
 
Veľká spokojnosť, ubytovanie komfortné, výhľady od bazénu a aj z reštaurácie excelentné. Strava pestrá, zatiaľ asi najlepšia akú sme v gréckom hotely mali. Hotelu možno vytknúť akurát chýbajúcu sprchu pri bazéne. Pod hotelom malá pláž Votsalo aj s tavernou, je to chránená zátoka, čo je veľkou výhodou, takmer žiadne vlny. Cca 10 minút ďalšia pláž Almyros, široká piasočnatá s pozvoľným vstupom so vody. Cca 15 minút do centra Agios Nikolaos.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Villa IIlios (app./studio)
 
02.09.17 00:11
Epirus » Parga
CK: CK Aeolus
 
dovolená v termínu: 01.09.17 - 11.09.17
Paní majitelka je velmi milá ,ale moc úklid nestíhá...Náš pokoj nebyl čistý, plesnivé ručníky,postel pro dva úzká, matrace proleželá ,plísen na zdech...
Malá koupelna snad dva metry čtvereční -pro názornost jsem do sprchového koutu jsem položila tekuté mýdlo aby jste viděli jak je velký, staré umyvadlo,prasklý záchod .Více náš pokoj nekomentuji-hnus.Šlápli jsme tentokrát vedle.Myslím že fotky mluví za vše....A všude smrad ze špíny ,neodtíkající zapáchající odpady a různí brabroučci. Dvě věci co jsme ocenili-fungujíci wifi po celou dobu našeho pobytu a parádní terasu chráněnou olivami tudíž stín po celou dobu a výhled z boku na moře.Vila stojí na kopci nad krásnou pláží.Sice větší kopec -asi 10 minut na začátek pláže. Procházky v okolí úžasné.Dvě zříceniny hradů,jeden v místě ,druhý 6km,vodopád,starý mlýn,kostelíky po kopcích -možná turistika.V městečku plno obchodů a taveren.Nakonec se nám pobyt líbil i když ubytování nebylo podle našich představ.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Athena 5 (app./studio)
 
31.08.17 22:01
Korfu » Agios Georgios » Agios Georgios - sever
 
 
Dle recenzí jsem byla připravená na horší stravu- nakonec nebyla tak špatná, konkrétně snídaně, stále stejné, ale dalo se to v pohodě vydržet, k večeři občas i řecké speciality- řecká polévka dochucená citronem, tzatziky, ryba, jinak hodně zeleniny a masa, méně přílohy. Jím hodně zeleniny, ale tady dostanete opravdu pokaždé talíř jako první předkrm, nedá se to sníst.
Personál typicky řecký, v pohodě.
Pokoje klasické, jen jsem neměla pokoj v 1.patře, nebylo už místo, škoda, neměla jsem výhled na moře, ale zase na krásné palmy.
Nádherný bazén ve tvaru srdce, vždy se našlo místo, čistý.
A to nejlepší nakonec, pláž. Opravdu pěkná, čistá voda, krásné okolí, na konci srpna stále teplá voda, občas menší vlnky. Slunečníky pro hosty Athena 6E, u bazénu zdarma. Dá se koupit za 6-7E v místních marketech slunečník. Vlevo je pláž opravdu s jemným pískem, teplá voda, málo lidí. Vpravo písek kombinace s jemnými kamínky.
Celkově se mi ubyování líbilo, byla jsem se podívat i jinde a neměnila bych. Hotel Athena je pěkný, oproti Alkyonu hned vedle (kam také jezdí hlavně Češi) byl Athena hezčí, lepší bazén, jen bez all inclusiv. Tento hotel využívají hlavně Češi, občas Slováci, ale to nevadí, není nijak přeplněn. Klidné letovisko, bez diskoték, ale s několika markety, restauracemi... .
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Utopia (app./studio)
 
31.08.17 13:21
Zakynthos » Alykes
CK: Blue Style
 
Studia Utopia se nachází na velmi klidném místě na samém kraji Alykes, kousek od solných jezer; přes den i v noci je tu klid. Studio bylo prostorné, čisté a vkusně vybavené, nechybělo žádné potřebné vybavení do kuchyně. Úklid probíhal každý den. Pan majitel Dimitris mluví lámaně česky a na přivítanou nám na pokoji nechal lahev vína a lahev balené vody spolu s uvítacím dopisem v češtině, velmi milé! :-) Měli jsme rohový pokoj, výhled do zahrádky, prostorná terasa. Večer a v noci otravovali komáři, ale řekla bych, že asi tak podobně, jako jinde v Řecku. Klimatizace a trezor jsou za poplatek - nevyužili jsme. Ke studiím přiléhá rozlehlá zahrady s ovocnými stromy a příjemným zahradním posezením. Je možné využívat polopenzi v nedalekém hotelu Apollo, my jsme měli pobyt bez stravy.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Damias (app./studio)
 
31.08.17 11:10
Paros » Parikia
CK: Firo
 
Ubytování ve studiu s kuchyňským koutem, který obsahoval skutečně 100% věcí, které člověk v kuchyni potřebuje, chyběla jen utěrka na nádobí :-) Tiché klidné místo, s perfektní dostupností jak do centra tak na pláž. Příjemný majitel věčně v dobré náladě vždy ochotný popovídat a poradit. Úklid každý den, čistota perfektní. My měli studio v prvním patře s výhledem do zahrady. Klimatizace fungovala dobře až na trochu nekomfortní umístění výstupní jednotky na balkóně, která nám fungovala zároveň jako sušička prádla. V tomto ubytování velmi záleží na umístění studia, některá měla výhled na místní komunikaci a do ulice, zvlášť v přízemí to nebylo příjemné.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Milos studios (app./studio)
 
29.08.17 18:23
Kefalonia » Lourdata » Lourdas beach
CK: Firo
 
Už jsem napsala 2x obsáhlý text a pokaždé mi zmizel!!!
Zkouším do třetice.
Prostorná studia se standard.vybavením, velký balkon s bočním výhledem na moře i v přízemí, trezor a klimatizace v ceně, u klima musím říct bohužel, protože je v hrozném stavu, takže hlučná je slabé slovo. A protože je zdarma, "tetky od vedle" měly jako jediné ten žentour zapnutý nepřetržitě, i když bylo večer kolem 21 st., zřejmě byly původem ze Sibiře.Úklid a výměna prádla Po a Čt. U studií je dobře udržovaný bazén od kterého je výhled na celou Lourdas beach. Ta je lemována místní komunikací s tavernami, jedním marketem a je tu i bankomat. My jsme dali přednost divoké pláži Lithero, která je za malým přístavem. Druhý market je cca 100 m od studií na komunikaci vedoucí nahoru do vesnice Lourdata( do vesnice jsme šli pěšky jen jednou, to není ani "krpál", spíš to připomíná stoupání po žebřík.
Doporučuji všem, kteří se chtějí vyhnout rušným hotelovým komplexům a ruským turistům (za 14 dnů ani jeden !). Pravda, klidu pro někoho až příliš, proto mají toto letovisko v oblibě hlavně angličtí senioři. Za nás spokojenost.
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
0
0
 
Privat (soukromí)
 
25.08.17 19:47
Lefkada » Agios Nikitas
 
 
Pocas nasich ciest do Grecka sme vyskusali rozne ubytovania, medzi ktore patri aj ubytovanie na sukromi. V sezone 07/ 2012 sme cestovali na Lefkadu individualne autom, bez zaisteneho ubytovania. Ubytko sme zohnali na druhe opytanie, kusok od obecnej plaze v AN. Ubytovanie na private je skromne, avsak s bajecnou polohou, ktora je na nezaplatenie. Studiovy apartman: 5 lozok, kuchynka, ladnicka, toaleta, sprcha...Za nas v kumulative spokojnost. Nebol to sice ziadny prepych, avsak clovek mal na dosah vsetko co potrebuje.
..cestou ku obecnej plazi v AN sa ubytovanie na sukromi neda obist

https://www.youtube.com/watch?v=MwQSthnx2Lg
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Bez personálu
Dojem
Spokojenost
1
0
 
Villa Avra (vila)
 
25.08.17 16:39
Epirus » Ammoudia
 
 
..07/ 2013 sme navstivili Ammoudiu na blind vlastnym autom. Cestou do centra sa nam zapacila tato vilka a hned na prve opytanie a prehliadke izieb sme sa s majitelkou dohodli na cene ubytovania dvojizboveho apartmanu s kuchynkou a terasou. V cene ubytovania je tiez grecky vecer s pohostenim, ktory sa kona v sezone kazdu sobotu do nedele rana, na zahrade tejto dobre situovanej vilky.
..zo zahrady tejto vilky https://www.youtube.com/watch?v=qZgpMENPGV4
Pokoj
Poloha
Okolí
Pláž
Strava
Bez stravy
Personál
Dojem
Spokojenost
2
0
 
Venus Trade and Tours CK MARTED