Ubytování

Recenze ubytování ze Skiathu

Melissa Travel

Belvedere

Skiathos » Achladias Hotel
RomanŠ Roman / muž / 1 945x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 14.05.21/10:48 · 5 měsíců Zobrazit profil
WiFiFIRO Tour08.07.18
Hotel Belveder má pobyt s All a je cca 300 m od pláže a musí se přes frekventovanou silnici.Jinak pláž je s jemným pískem a průzračnou vodou.Slunečníky se platí a to 8 € za den.Hotel má pěkný bazén s vodním barem - ten však z nepochopitelných důvodů nebyl v provozu (snad tím že na hotelu byl poněkud zmatek jelikož majitel se před nedávnem zabil na motorce …).Jídlo bylo dobré a hodně řecké.All Inclusive bylo typicky řecké,dalo by se říci jako soft All Inclusive.Přes den pivo,víno a ouzo.Teprve večer od 21:00 hod. ostatní alkohol (whisky,gin,vodka …).Výhodou bylo že autobusová zastávka byla hned u hotelu a hlavní trasa s 26 zastávkami stála 1,60 €.Ubytování bylo pěkné s klimatizací a bylo vidět že celý hotel je po rekonstrukci.Bungalovy jsou ve strmém kopci s výhledem na moře ale musíte však mít štěstí a bydlet buď v hlavní budově nebo v bungalovu níže položeném.Jinak jako my šlapete několikrát denně 142 schodů.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 74%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Lake

Skiathos » Koukounaries Apartmány/Studia
manoulka Zdenka / žena / 2 088x
Na RN od 15.03.08 · 13 let
Naposledy Včera 11:03 · 21 hod. Zobrazit profil
Alex20.07.12
Ač má Lake v názvu "HOTEL", jedná se o klasická studia. Pokoje čisté, velikost postačující, balkónek pro 2, sušák na prádlo. Postele oddělené, přistýlka sloužila jako odkládací prostor.Úložné prostory tak tak akorát. Televize, lednice chladila skvěle, klimka. Kuchyňka přeskromná, manipulační prostor žádný, v místě mezi linkou a zdí nad odp. košem by se vložením dřevěné (či jiné) desky dal vytvořit kousek místa navíc. Varnou konvici nám museli vyměnit, byla doslova životu nebezpečná.Vybavení nádobím minimální, chybějí i tak podstatné věci, jako prkénko, naběračka, cedník, vařečka...
Studia jsou těsně vedle silnice, v květnu byl klid, ale v plné sezóně to musí být docela mazec. Autobusy co 10 minut linkové, zásobování, popeláři, a hlavně motorky a auta k mládeži nejoblíbenějším komerčním plážím.
Pohled z balkónu je na zmiňovanou silnici, ten příjemnější na oplocenou oboru s jezírkem a spoustou zeleně. Zvuky různé havěti od vody mne uklidňovaly, někoho mohou rozčilovat - zvláště pávi mají líbezný hlas
Personál kompletně bulharský, řecky jsem se nedomluvila, což mi bylo líto, anglicky znají. Uklízejí pečlivě, denně, ručníky a povlečení každý třetí den. Majitel byl přítomen, ale kromě pozdravu nekomunikoval, pouze neustále telefonoval a nutil zaměstnance makat. Stále tam byli řemeslníci a něco vylepšovali. Předpokládám, že už by mohlo fungovat Wifi připojení a automatická klimatizace. Jen ta vařečka kdyby byla...
Nejbližší pláž Koukounaries je za rybníkem, dá se projít vrátky v ohradě, nejsou zamčená - zatím. Je čistá, mělká, vhodná pro děti, ale plná lehátek. Nezbytné bary a vodní sporty, při kterých se člověk pobaví i sledováním z pláže Velká Banana je ryze pláž pro mládež, masové hudební produkce, z každého baru ryčí jiná hudba...Malá Banana je nudistická. Kdo chce větší klid, rád si došlape přes kopeček na Ag. Eleni, Mandraki nebo Kryfi Ammos.
U všech pláží směrem k městu staví autobus, v sezóně jezdí po 20 minutách, mimo sez. po 1/2 hod. Lze si tedy vybrat podle libosti, většina pláží je krásná, zbytek hezký.
V krásné udržované zahradě je menší, ale čistý bazén s částí pro děti, lehátka, slunečníky se stolečky a popelníčky. Pool bar naštěstí žádný, takže nemusíte utrácet, když si chcete hupsnout do bazénu.
V dosahu 2 slušně zásobované markety, hotelové bary a taverny přístupné veřejnosti, ale i příjemné taverničky běžného typu. Můžete navštívit napohled nevzhlednou, leč rázovitou tav. Kapitán Michalis - dobře se najíte a s Michalisem se i dobře pobavíte.
Doporučuji hlídat si účty - v některých, zvláště přístavních tavernách se snaží šidit, na účtu je jiná cena, než byla v jíd. lístku nebo na tabulích...
Dovolenou v těchto studiích a v tomto letovisku celkově hodnotím pozitivně, i když je fakt, že jsme většinu času trávili venku. Kdo nehledá spousty památek, ale přijel si jen odpočinout, pokochat se přírodními krásami a nabrat energii, ten je tady správně...
  • Pokoj
  • Poloha
  • Okolí
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Dojem
  • Spokojenost 93%
Další hosté 3
  • NEvina
  • Wolfi1
  • ivanhoj
Napsat recenzi

Astoria

Skiathos » Troulos Hotel
Lucelle Lucie / 1 357x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 26.12.15/18:47 · 5 let Zobrazit profil
Alex21.07.11
Nemám co bych vytkla, fantastický hotel, v katalogu cestovky by si možná zasloužil lepší prezentaci/propagaci. Hotel po rekontrukci sladěný do posledního detailu, nikdy žádné plastové židličky nebo plesnové sprchové závěsy, každý drobnost vybrána s vkusem, estetično dýchá na každém decimetru hotelu. Příjemný personál, prima snídaně, čisto, pohoda, relax. Určitě bych se ráda vrátila. Děkuju ALEXu,
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Skiathos Princess

Skiathos » Platanius Hotel
Karel.432 Karel / 64x
Na RN od 17.02.10 · 11 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
09.07.10
Luxusní hotel ležící na sněhobílé pláži a lemují ho krásné subtropické zahrady. Pokoje je možné zvolit v několika cen.relacích.Doporučuji gurmánský zážitek,který připravuje šéfkuchař hotelu přímo u baru " a la carte menu" výborné srředomořské speciality.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 0
  • Nikdo další
Napsat recenzi

Atrium

2 recenze Skiathos » Agia Paraskevi Hotel
Karel.432 Karel / 64x
Na RN od 17.02.10 · 11 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
09.07.10
Nádherný hotel,zajímavá architektura,s krásným výhledem na moře.Pokoje velmi dobře vybavené,personál na jedničku. Snídaně a večeře velmi chutné a jídla dostatek.U hotelu příjemný bar.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • petik
Napsat recenzi

Atrium

2 recenze Skiathos » Agia Paraskevi Hotel
petik Petra Zemanová / žena / 196x
Na RN od 17.07.06 · 15 let
Naposledy 03.02.17/22:42 · 4 roky Zobrazit profil
05.08.09
Krásný hotel v netradičním stylu s nádherným panoramatickým výhledem na moře.V blízkosti je pěkná,dlouhá písečná pláž s plážovým servisem(za poplatek).Hotel má bazén i malé brouzdaliště pro děti,u bazénu bar s občerstvením.Pokoje moderní,prostorné...stejně tak koupelna(vana se zástěnou,wc,bidet,umyvadlo na desce,k dispozici fén).Každý pokoj má balkon,případně terasu s posezením.Snídaně i večeře v hotelu velice chutné,stále bylo doplňováno.Všechny místnosti jsou velice vskusně a příjemně zařízeny.Hotel určitě doporučujeme...jen poznámka(je v kopci,ale není to nic strašného)
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • Karel.432
Napsat recenzi

Muses

2 recenze Skiathos » Koukounaries Hotel
Kveta Kveta / žena / 2x
Na RN od 17.06.09 · 12 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
17.06.09
Pohodovou dovolenou na odpočinek,doporučuji pro rodiny s dětma a starší lidi kteří nechtějí rušné večery velkoměsta, pláž Koukounaries býva přeplněna, hlasitá muzika- pro děti ideální, cestou na tuto pláž navštívte Travernu která je po cestě , kde mají velké pivo za 2.40 euro a malé za 1.80 euro- je tam nejlevnější a moc milá obsluha, každý si najde časem svou plážičku kde je klid, moje oblíbená byla pláž Troulus- klid- málo lidi, dojedete tam autobusem za 1,40 euro, polopenze- snídaně formou bufetu- výběr pro veškeré věkové kategorie dobrý, večeře - objednávate si z 11 jídel, pokud nejste nároční najíte se výborně- salát, polévka, hlavní jídlo- dezert- / musíte si zvyknout že na dezert čekáte delší dobu, tam se nikam nespěchá/, v okolí markety , ubytování není daleko od silnice, spokojená jsem byla i s průvodkyni z cestovní kanceláře Alex které moc děkuji za příjemný pobyt, její návštěvy byli časté . Odkaz na webové stránky- http://picasaweb.google.cz/dkdallila/ReckoCerven2009#
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 7
  • Jana0807
  • Snehulka
  • Vladys
  • honza67
  • keri1
  • nikouska
  • v.l.k.
Napsat recenzi

Skiathos Palace

2 recenze Skiathos » Koukounaries Hotel
Danus Danuš / 597x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 09.09.12/21:36 · 9 let Zobrazit profil
15.06.09
Hotel je umístěn na mírném kopci,píše se.Slovo mírném bych nepoužila,celkem prudké stoupání,těch schodů !! Pláž Koukounaris pěkná,ale přelidněná,Maratha je blíže ,ale není tak čistá/chaluhy/ Okolí hotelu pěkné,rekonstrukce by nebyla na škodu,vše již opotřebované,nejhorší pokoje v suterénu ,straré,plíseň neudržované,zápach.Po urgencích /i díky kladnému přístupu delegátky / nám byl 3 den pokoj vyměněn o patro výš ,tedy za lepší.Nejlepší pokoje jsou nahoře a nově přistavěné.Už barevně zdobená chodba vypadá líp,horní pokoje,lehátka na balkoně,u nás jen plast.židličky. Lednice -minibar už taky pamatují ,tak jako nábytek.Uklid denně,výměna ručníku denně. Ovšem strava -široký výběr, bohatá snídaně ,večerě vynikající,a ty zákusky!!! Jídlo zatím nejlepší co jsem jedla.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 80%
Další hosté 2
  • Nata
  • nina
Napsat recenzi

Magdalena

Skiathos » Agia Paraskevi Apartmány/Studia
Ala Alena / žena / 214x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 18.10.16/00:07 · 4 roky Zobrazit profil
Kovotour plus12.08.08
Magdalena je umístěna v nádherné zahradě se spoustou kytek a palem. 8 krásných,menších studií s balkonem a kuch.koutem (topinkovač,var.konvice).Milí, neuvěřitelně přátelští domácí bydlí v domečku v zahradě a jsou celý den k dipozici.Všude pořádek a čistota.Úklid:co 2 den koše,každý 3 den výměna ručníků,osušek,vytřena podlaha;v polovině výměna lůžkovin.Ve sprše není závěs,ale mop je k dispozici-no problem.Pár kroků k bazénu,do marketu, kousek na bus stop i do "centra" A.Paraskevi,kde jsou další 3 markety,dostatek taveren a fast food. Cca 5 min od Magdaleny jsou 3 možnosti koupání na plážích v křišťálové vodě.Vpravo (když se díváš směrem k moři) rušnější A.Paraskevi (kolem hotelu Arco),vlevo klidnější Kolios s dobrou tavernou (odbočit za zastávkou busu č.15 dolů k moři)a mezi nima několik plážiček dostupných po kamenech nebo kousek vodou. Kočky,pes,ovce,kozy-úžasný klídek a pohoda. Kvůli absenci chodníků podél rušné cesty nedoporučuji rodinám s malými dětmi. Jinak všechno super!
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • StravaBez stravy
  • Personál
  • Spokojenost 100%
Další hosté 1
  • maruzajj
Napsat recenzi

Skiathos Palace

2 recenze Skiathos » Koukounaries Hotel
Nata Nata / žena / 190x
Na RN od 07.10.04 · 17 let
Naposledy 03.08.21/23:57 · 2 měsíce Zobrazit profil
Alex15.07.08
Honosně vyhlížející hotel s krásnou vyhlídkou na pláž Koukonaries má i své nevýhody.A to je téměř 140 schodů,které musíte zdolat,chcete-li se dostat na pláž nebo do supermarketu.Nejbližší supermarket s balenou vodou je asi 800m.Doprava na pláž i zpět je zajišťována hotelovým minibusem.Využívali jsme ji hlavně na cestě z pláže.Hotelový bus jezdí také zdarma 3x denně do hl.města.Na recepci byl neochotný personál,ale o to více se snažili zaměstnanci jídelny.Tak výbornou a pestrou stravu jako zde,jsem nikde v Řecku neviděla.Ráno i večer velký výběr ovoce,zeleniny,salátů,zákusků,pečiva,masa,příloh,...1xtýdně místo večeře grilování. Hotel působí jako velké bludiště.Na mnoha pokojích chybí fén,v katalogu ho inzerují.Řecký večer zrušili(malý zájem).Příliš klidný hotel i středisko. Na pláži Koukonaries výborné zázemí-5 plážových barů(poloviční ceny než v hotelu),sprchy,převlékárny,dostatek záchodů-vše čisté a udržované.
  • Pokoj
  • Poloha
  • Pláž
  • Strava
  • Personál
  • Spokojenost 92%
Další hosté 2
  • Danus
  • nina
Napsat recenzi
Skiathos Srážky Teplota Vítr
Dnes 08–12 Light rain <1 mm 18° 5 m/s
12–18 Cloudy <1 mm 17° 5 m/s
18–24 Fair 0 mm 18° 3 m/s
Neděle, 17.10.21 00–06 Fair 0 mm 19° 7 m/s
06–12 Partly cloudy 0 mm 18° 7 m/s
12–18 Partly cloudy <1 mm 18° 8 m/s
18–24 Rain 1 mm 18° 6 m/s
Více předpovědí počasí
RNB
© na veškerý obsah se vztahuje autorský zákon, proto není možné cokoliv z těchto stránek kopírovat a používat k jiným komerčním účelům !